Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

1) Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger om den ansvarlige person

Vi er glade for, at du besøger vores websted, og vi takker for din interesse. I det følgende vil vi informere dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du bruger vores websted. I denne sammenhæng er personoplysninger alle data, med hvilke du kan identificeres personligt.

Den ansvarlige for databehandlingen på dette websted i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) er

adresse
Tlf: Tlf. +41 43 5089 126, e-mail: shop@ inchealth.ch. Den dataansvarlige er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandlingen af personoplysningerne.

Dette websted anvender SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedshensyn og for at beskytte overførslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller forespørgsler til den dataansvarlige). Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at se strengen "https://" og låsesymbolet i din browserlinje.

2) Indsamling af data, når du besøger vores websted

Når du bruger vores hjemmeside udelukkende til informationsformål, dvs. hvis du ikke registrerer dig eller på anden måde overfører oplysninger til os, indsamler vi kun data, som din browser overfører til vores server (såkaldte "serverlogfiler"). Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende data, som er teknisk nødvendige for, at vi kan vise dig hjemmesiden:

- Vores besøgte websted
- Dato og klokkeslæt på adgangstidspunktet
- Mængden af sendte data i bytes
- Kilde/reference, hvorfra du kom til siden
- Anvendt browser
- Anvendt operativsystem
- Anvendt IP-adresse (hvis relevant: i anonymiseret form)

Behandlingen foretages i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores websted. Oplysningerne videregives ikke og anvendes ikke på anden vis. Vi forbeholder os dog ret til at kontrollere serverlogfilerne efterfølgende, hvis der er konkrete tegn på ulovlig brug.

3) Hosting & Content-Delivery-Network

QUIC CLOUD
På vores websted bruger vi et såkaldt Content Delivery Network ("CDN") fra teknologiserviceudbyderen proinity GmbH, Rümikerstrasse 60, 8409 Winterthur, Schweiz ("QUIC CLOUD"). Et Content Delivery Network er en onlinetjeneste, der især bruges til at levere store mediefiler (f.eks. grafik, sideindhold eller scripts) via et netværk af regionalt distribuerede servere, der er forbundet via internettet. Brugen af QUIC CLOUD's Content Delivery Network hjælper os med at optimere indlæsningshastigheden på vores websted.
Behandlingen foretages i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i en sikker og effektiv levering samt forbedring af stabiliteten og funktionaliteten af vores websted.

4) Session COOKIES

For at gøre besøget på vores websted mere attraktivt og for at muliggøre brugen af visse funktioner bruger vi såkaldte COOKIES på forskellige sider. Det er små tekstfiler, som gemmes på din terminal. Nogle af de COOKIES, som vi bruger, slettes efter afslutningen af browsersessionen, dvs. efter at du har lukket din browser (såkaldte session COOKIES). Andre COOKIES forbliver på din slutenhed og gør det muligt for os eller vores partnervirksomheder (tredjeparts COOKIES) at genkende din browser ved dit næste besøg (persistente COOKIES). Hvis COOKIES er indstillet, indsamler og behandler de visse brugeroplysninger som f.eks. browser- og lokaliseringsdata og IP-adresseværdier i individuelt omfang. Vedvarende COOKIES slettes automatisk efter et bestemt tidsrum, som kan være forskelligt afhængigt af cookien.

Hvis personoplysninger også behandles af individuelle COOKIES, som implementeres af os, sker behandlingen i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO enten til opfyldelse af kontrakten eller i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet af hjemmesiden samt en kundevenlig og effektiv udformning af sidebesøget.

Vi kan arbejde sammen med reklamepartnere, som hjælper os med at gøre vores websted mere interessant for dig. Til dette formål gemmes COOKIES fra partnervirksomheder også på din harddisk, når du besøger vores websted (COOKIES fra tredjeparter). Hvis vi samarbejder med førnævnte reklamepartnere, vil du blive informeret individuelt og separat om brugen af sådanne COOKIES og omfanget af de oplysninger, der indsamles i hvert enkelt tilfælde inden for de nedenstående afsnit.

Bemærk venligst, at du kan indstille din browser således, at du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem, eller du kan udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt. Hver browser er forskellig i den måde, hvorpå den håndterer cookie-indstillingerne. Dette er beskrevet i hjælpemenuen i hver enkelt browser, som forklarer, hvordan du kan ændre dine cookie-indstillinger. Du kan finde disse for de respektive browsere under følgende links:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/de-DE/windows-vista/Block-or-allow-COOKIES
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/COOKIES-erlauben-und-ablehnen
Krom: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/COOKIES.html

Bemærk venligst, at hvis du ikke accepterer COOKIES, kan funktionaliteten af vores websted være begrænset, hvis du ikke accepterer COOKIES.

5) Kontakt med os

Når du kontakter os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), indsamles der personoplysninger. Hvilke data der indsamles ved brug af en kontaktformular kan ses på den pågældende kontaktformular. Disse data gemmes og anvendes udelukkende med henblik på at besvare din henvendelse eller til at kontakte dig og den tilhørende tekniske administration. Retsgrundlaget for behandlingen af disse data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i henhold til art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. Hvis din kontakt har til formål at indgå en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandlingen art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data slettes, når din anmodning er blevet behandlet. Dette er tilfældet, når omstændighederne viser, at den pågældende sag er endeligt afklaret, og forudsat at der ikke er nogen lovbestemte opbevaringspligter, der strider mod dette.

6) Kommentarfunktion

I forbindelse med kommentarfunktionen på dette websted vil oplysninger om tidspunktet for oprettelsen af kommentaren og det kommentatornavn, du har valgt, blive gemt og offentliggjort på dette websted ud over din kommentar. Desuden vil din IP-adresse blive logget og gemt. Denne lagring af IP-adressen sker af sikkerhedshensyn og i tilfælde af, at den pågældende person krænker tredjemands rettigheder ved at skrive en kommentar eller offentliggør ulovligt indhold. Vi har brug for din e-mailadresse for at kunne kontakte dig i tilfælde af, at en tredjepart gør indsigelse mod, at dit offentliggjorte indhold er ulovligt. Retsgrundlaget for opbevaring af dine data er art. 6 stk. 1 lit. b og f DSGVO. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, hvis tredjepart gør indsigelse mod dem som ulovlige.

7) Anvendelse af kundeoplysninger til direkte markedsføringsformål

7.1 Tilmelding til vores e-mail-nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi dig regelmæssigt oplysninger om vores tilbud. De eneste obligatoriske data for at sende nyhedsbrevet er din e-mailadresse. Det er frivilligt at give yderligere oplysninger, som vil blive brugt til at henvende sig personligt til dig. Vi anvender den såkaldte double opt-in-procedure til udsendelse af nyhedsbrevet. Det betyder, at vi først sender dig et nyhedsbrev pr. e-mail, når du udtrykkeligt har bekræftet, at du har givet dit samtykke til at modtage nyhedsbreve. Herefter sender vi dig en bekræftelsesmail, hvori vi beder dig om at bekræfte, at du fremover ønsker at modtage nyhedsbrevet ved at klikke på et passende link.

Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af dine personoplysninger i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi din IP-adresse, som din internetudbyder (ISP) har indtastet, samt dato og klokkeslæt for tilmeldingen for senere at kunne spore et eventuelt misbrug af din e-mailadresse. De data, som vi indsamler, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bruges udelukkende til at henvende dig reklamemæssigt via nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via det link, der er angivet til dette formål i nyhedsbrevet, eller ved at sende en tilsvarende meddelelse til den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen. Efter afmelding slettes din e-mailadresse straks fra vores nyhedsbrevsliste, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til videre brug af dine data, eller vi forbeholder os ret til at bruge dine data på en mere vidtgående måde, som er tilladt i henhold til loven, og som vi informerer dig om i denne erklæring.

7.2 - Udsendelse af nyhedsbreve via AMAZON SES

Vi bruger "AMAZON Simple Email Service" fra den tekniske tjenesteudbyder AMAZON Web Services, Inc., 410 Terry Avenue North, Seattle WA 98109, USA ("AMAZON SES") til at styre vores e-mailtrafik og også til at sende vores nyhedsbreve.
AMAZON SES fungerer som en platform til organisering, afsendelse og modtagelse af e-mails og gør det muligt at oprette forbindelse til forskellige mailudbydere og mailklienter.
Når du sender nyhedsbreve ved hjælp af AMAZON SES, overføres dine nyhedsbrevsdata (mailadresse, navnedata med henblik på hilsen, hvis relevant) først til AMAZON Web Services-servere og videresendes derefter til den faktiske mailklient med henblik på afsendelse.
AMAZON Web Services' servere befinder sig i EU (Dublin, Frankfurt, Paris osv.). I enkelte tilfælde kan data dog også blive overført til AMAZON Web Services, Inc. i USA.
Retsgrundlaget for behandlingen af data ved hjælp af AMAZON SES er vores legitime interesse i den bedst mulige tekniske organisering og håndtering af vores e-mail-trafik samt optimering af levering af indhold og leveringsmuligheder i henhold til art. 6, stk. 1, litra f), i DSGVO.
Vi har indgået en aftale om ordrebehandling med AMAZON SES ("Data Processing Addendum", der kan ses på https://d1.awsstatic.com/legal/aws-gdpr/AWS_GDPR_DPA.pdf), hvormed vi forpligter AMAZON SES til at beskytte vores kunders data og ikke videregive dem til tredjeparter.
Du kan se fortrolighedspolitikken for AMAZON Web Services, Inc. her: https://d1.awsstatic.com/legal/privacypolicy/AWS_Privacy_Notice_German_2020-08-15.pdf.
- Afsendelse af nyhedsbreve via GetResponse
Vores e-mail-nyhedsbreve sendes via den tekniske tjenesteudbyder GetResponse Sp. z o.o., Arkonska 6, A3, Gdansk (80-387), Polen, til hvem vi videregiver de oplysninger, som du har givet ved tilmelding til nyhedsbrevet. Denne overførsel finder sted i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO og tjener vores legitime interesse i at anvende et nyhedsbrevssystem, der er effektivt i forbindelse med annoncering, sikkert og brugervenligt. De data, som du indtaster med henblik på at modtage nyhedsbrevet (f.eks. e-mailadresse), gemmes på GetResponse-servere i EU.
GetResponse bruger disse oplysninger til at sende og statistisk evaluere nyhedsbrevene på vores vegne. Til evalueringen indeholder de sendte e-mails såkaldte web beacons eller trackingpixels, som er enkeltpixel-billedfiler, der er gemt på vores websted. Dette gør det muligt at fastslå, om en nyhedsbrevsbesked er blevet åbnet, og hvilke links der i givet fald er blevet klikket på. Der registreres også tekniske oplysninger (f.eks. tidspunkt for hentning, IP-adresse, browsertype og operativsystem). Oplysningerne indsamles udelukkende i pseudonymiseret form og forbindes ikke med dine andre personoplysninger; en direkte personlig reference er udelukket. Disse data anvendes udelukkende til statistisk analyse af nyhedsbrevskampagner. Resultaterne af disse analyser kan bruges til bedre at tilpasse fremtidige nyhedsbreve til modtagernes interesser. Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod dataanalysen til statistiske evalueringsformål, skal du afmelde dig nyhedsbrevet.
GetResponse kan desuden selv anvende disse oplysninger i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO på grundlag af egne legitime interesser i forbindelse med den behovsbaserede udformning og optimering af tjenesten samt til markedsundersøgelsesformål, f.eks. for at fastslå, hvilke lande modtagerne kommer fra. GetResponse bruger dog ikke oplysningerne om vores nyhedsbrevsmodtagere til selv at skrive til dem eller videregive dem til tredjeparter.
Vi har indgået en aftale om ordrebehandling med GetResponse, hvormed vi forpligter GetResponse til at beskytte vores kunders data og til ikke at videregive dem til tredjeparter.
Du kan se GetResponse's fortrolighedspolitik her:
https://www.getresponse.com/de/legal/datenschutz
- Udsendelse af nyhedsbreve via MailPoet
Vores e-mail-nyhedsbreve sendes via "MailPoet"-tjenesten, som leveres af Aut O'Mattic A8C Ireland Ltd, Grand Canal Dock, 25 Herbert Pl, Dublin, D02 AY86, Irland (i det følgende benævnt "MailPoet"), som vi videregiver de oplysninger, du har givet ved tilmeldingen til nyhedsbrevet, til. Denne overførsel finder sted i overensstemmelse med art. 6 (1) lit. f DSGVO og tjener vores legitime interesse i at anvende et nyhedsbrevssystem, der er effektivt i forbindelse med annoncering, sikkert og brugervenligt. De data, som du indtaster med henblik på at modtage nyhedsbreve (f.eks. e-mailadresse), gemmes på MailPoets servere i EU.
MailPoet bruger disse oplysninger til at sende og statistisk evaluere nyhedsbrevene på vores vegne. Til evalueringen indeholder de nyhedsbreve, der sendes pr. e-mail, såkaldte web beacons eller trackingpixels, som er enkeltpixel-billedfiler, der er gemt på vores websted. Dette gør det muligt at fastslå, om en nyhedsbrevsbesked er blevet åbnet, og hvilke links der i givet fald er blevet klikket på. Ved hjælp af såkaldt konverteringssporing kan det også analyseres, om en foruddefineret handling (f.eks. køb af et produkt på vores websted) har fundet sted efter at have klikket på sådanne links. Desuden registreres tekniske oplysninger (f.eks. tidspunkt for hentning, IP-adresse, browsertype og operativsystem). Oplysningerne indsamles udelukkende i pseudonymiseret form og forbindes ikke med dine andre personoplysninger; en direkte personlig reference er udelukket. Disse data anvendes udelukkende til statistisk analyse af nyhedsbrevskampagner. Resultaterne af disse analyser kan bruges til bedre at tilpasse fremtidige nyhedsbreve til modtagernes interesser.
Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod dataanalyse til statistiske evalueringsformål, skal du afmelde dig nyhedsbrevet.
Vi har indgået en aftale om ordrebehandling med MailPoet, hvormed vi forpligter MailPoet til at beskytte vores kunders data og til ikke at videregive dem til tredjeparter.
Du kan læse flere oplysninger om MailPoets dataanalyse her:
https://www.mailpoet.com/privacy-notice/

7.3 - Annoncering med brevpost
På baggrund af vores legitime interesse i personlig direkte reklame forbeholder vi os ret til at gemme dit for- og efternavn, din postadresse og - i det omfang vi har modtaget disse yderligere oplysninger fra dig inden for rammerne af kontraktforholdet - din titel, akademiske grad, fødselsår og din erhvervs-, branche- eller forretningsbetegnelse i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO og til at bruge dem til at sende dig interessante tilbud og oplysninger om vores produkter pr. brevpost.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod opbevaring og brug af dine oplysninger til dette formål ved at sende en meddelelse til den ansvarlige person.

8) Online markedsføring

8.1 - Microsoft-reklamer
Dette websted bruger konverteringssporingsteknologien "Microsoft Advertising" fra Microsoft (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Microsoft sætter en cookie på din computer, hvis du har fået adgang til vores websted via en Microsoft Adveristing-annonce. COOKIES er små tekstfiler, der gemmes på din terminal enhed. Disse COOKIES mister deres gyldighed efter 180 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger visse sider på dette websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan Microsoft og vi genkende, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet omdirigeret til denne side (konverteringsside).
De oplysninger, der indsamles ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik, dvs. til at registrere, hvor mange brugere der når en konverteringsside efter at have klikket på en annonce. Dette fortæller os det samlede antal brugere, der har klikket på vores annonce og er blevet omdirigeret til en side, der er mærket med et konverteringssporingstag. Vi modtager dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt.
Al den ovenfor beskrevne behandling, især indstillingen af COOKIES til at læse oplysninger om den anvendte slutenhed, udføres kun, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Uden dette samtykke vil Microsoft Advertising ikke blive anvendt under dit besøg på webstedet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool" på webstedet.
Du kan få yderligere oplysninger om Microsofts databeskyttelsespolitik på følgende internetadresse: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.
- Microsoft Advertising Universal Event Tracking
Dette websted bruger Universal Event Tracking af konverteringssporingsteknologien "Microsoft Advertising" fra Microsoft (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA).
Ved brug af universal event tracking gemmes der et tag på hver side på vores websted, som interagerer med konverteringscookien, der er indstillet af Microsoft. Denne interaktion gør det muligt at spore brugerens adfærd på vores websted og sender de indsamlede oplysninger til Microsoft. Formålet hermed er, at visse foruddefinerede mål, f.eks. køb eller leads, kan registreres statistisk og evalueres med henblik på at gøre målretning og indhold af vores tilbud mere interesseorienteret. Tagsene tjener ikke til at identificere brugerne personligt på noget tidspunkt.
Al den ovenfor beskrevne behandling, især indstillingen af COOKIES til aflæsning af oplysninger på den anvendte slutenhed, udføres kun, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med artikel. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Uden dette samtykke vil Microsoft Advertising ikke blive anvendt under dit besøg på webstedet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool" på webstedet.
Du kan få yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne for Microsoft Advertising på følgende internetadresse: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.
- Google AdSense
Dette websted bruger Google AdSense, en webreklametjeneste, der leveres af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google AdSense anvender såkaldte COOKIES, som er tekstfiler, der placeres på din computer, for at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet. Derudover bruger Google AdSense også såkaldte "web beacons" (små usynlige grafikfiler) til at indsamle oplysninger, ved hjælp af hvilke simple handlinger som f.eks. besøgstrafik på hjemmesiden kan registreres, indsamles og evalueres. De oplysninger, der genereres af cookien og/eller web beacon'en (herunder din IP-adresse) om din brug af dette websted, overføres normalt til en Google-server og gemmes der. Dette kan også indebære overførsel til servere hos Google LLC. i USA.
Google bruger de således indhentede oplysninger til at foretage en evaluering af din brugsadfærd med hensyn til AdSense-annoncerne. Den IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google AdSense, vil ikke blive slået sammen med andre Google-data. De oplysninger, der indsamles af Google, kan overføres til tredjemand, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen og/eller hvis sådanne tredjemænd behandler oplysningerne på Googles vegne.
Al den ovenfor beskrevne behandling, især aflæsning af oplysninger på den anvendte slutenhed via COOKIES og/eller web beacons, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Uden dette samtykke vil Google AdSense ikke blive anvendt under dit besøg på webstedet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool" på webstedet.
Du kan få yderligere oplysninger om Googles databeskyttelsespolitik på følgende internetadresse: https://www.google.de/policies/privacy/.
- Google Ads-konverterings-sporing
Dette websted bruger online-annonceringsprogrammet "Google Ads" og, inden for rammerne af Google Ads, konverteringssporing af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Vi bruger Google Ads til at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud på eksterne hjemmesider ved hjælp af reklamemedier (såkaldt Google Adwords). Vi kan fastslå, hvor vellykkede de enkelte reklameforanstaltninger er i forhold til dataene fra reklamekampagnerne. Vores mål er at vise dig reklamer, der er interessante for dig, at gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og at opnå en rimelig beregning af de afholdte reklameudgifter.
Cookien til sporing af konverteringer sættes, når en bruger klikker på en annonce, der er placeret af Google. COOKIES er små tekstfiler, der gemmes på din enhed. Disse COOKIES mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger visse sider på dette websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan Google og vi genkende, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet omdirigeret til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en anden cookie. COOKIES kan derfor ikke spores på tværs af Google Ads-kunders websteder. De oplysninger, der opnås ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik for Google Ads-kunder, der har tilmeldt sig konverteringssporing. Kunderne får kendskab til det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og er blevet omdirigeret til en side, der er mærket med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt. Brugen af Google Ads kan også resultere i overførsel af personoplysninger til servere hos Google LLC. i USA.
Nærmere oplysninger om den behandling, der udløses af Google Ads Conversion Tracking, og om Googles håndtering af data fra websteder findes her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Alle de ovenfor beskrevne behandlinger, især indstillingen af COOKIES til aflæsning af oplysninger på den anvendte slutenhed, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med artikel. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes på hjemmesiden.
Du kan også permanent gøre indsigelse mod, at Google Ads' konverteringssporing anvender COOKIES, ved at downloade og installere Google-browser-plugin'et, der findes på følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Bemærk venligst, at visse funktioner på dette websted muligvis ikke er tilgængelige eller kan være begrænsede, hvis du har deaktiveret brugen af COOKIES.
Googles privatlivspolitik kan ses her: https://www.google.de/policies/privacy/
- Sporing af konvertering i Google Ads
Dette websted bruger online-annonceringsprogrammet "Google Ads" og, som en del af Google Ads, konverteringssporing af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Vi bruger Google Ads til at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud på eksterne hjemmesider ved hjælp af reklamemedier (såkaldte Google Adwords). Vi kan fastslå, hvor vellykkede de enkelte reklameforanstaltninger er i forhold til dataene fra reklamekampagnerne. På denne måde forfølger vi målet om at vise dig reklamer, der er interessante for dig, gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og opnå en rimelig beregning af de afholdte reklameudgifter.
Cookien til sporing af konverteringer sættes, når en bruger klikker på en annonce, der er placeret af Google. COOKIES er små tekstfiler, der gemmes på din enhed. Disse COOKIES mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger visse sider på dette websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan Google og vi genkende, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet omdirigeret til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en anden cookie. COOKIES kan derfor ikke spores på tværs af Google Ads-kunders websteder. De oplysninger, der opnås ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik for Google Ads-kunder, der har tilmeldt sig konverteringssporing. Kunderne får kendskab til det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og er blevet omdirigeret til en side, der er mærket med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt.
Brugen af Google Ads kan også resultere i overførsel af personoplysninger til servere hos Google LLC. i USA.
Nærmere oplysninger om den behandling, der udløses af Google Ads Conversion Tracking, og om Googles håndtering af data fra websteder findes her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Alle de ovenfor beskrevne behandlinger, især indstillingen af COOKIES til aflæsning af oplysninger på den anvendte slutenhed, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med artikel. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes på hjemmesiden.
Du kan også permanent gøre indsigelse mod, at Google Ads' konverteringssporing anvender COOKIES, ved at downloade og installere Google-browser-plugin'et, der findes på følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
For at kunne henvende os til brugere, hvis data vi har modtaget i forbindelse med forretningsmæssige eller forretningslignende relationer, på en mere interesseorienteret måde, bruger vi en kundetilpasningsfunktion i forbindelse med Google Ads. Til dette formål overfører vi en eller flere filer med aggregerede kundedata (primært e-mailadresser og telefonnumre) elektronisk til Google. Google har ikke adgang til klare data, men krypterer automatisk oplysningerne i kundefilerne under overførslen ved hjælp af en særlig algoritme. De krypterede oplysninger kan derefter kun bruges af Google til at tildele dem til eksisterende Google-konti, som de registrerede har oprettet. Dette gør det muligt at afspille personaliserede reklamer via alle Google-tjenester, der er knyttet til den pågældende Google-konto.
Kundeoplysninger vil kun blive overført til Google, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med virkning for fremtiden. Yderligere oplysninger om Googles databeskyttelsesforanstaltninger i forbindelse med kundematchingsfunktionen kan findes her: https://support.google.com/google-ads/answer/6334160?hl=de&ref_topic=10550182
Googles privatlivspolitik kan ses her: https://www.google.de/policies/privacy/
- Google Marketing Platform
Dette websted bruger online-markedsføringsværktøjet Google Marketing Platform fra operatøren Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("GMP").
GMP bruger COOKIES til at vise annoncer, der er relevante for brugerne, til at forbedre rapporter om kampagnens ydeevne eller til at forhindre, at en bruger ser de samme annoncer mere end én gang. Google bruger et cookie-id til at registrere, hvilke annoncer der vises i hvilken browser, og kan dermed forhindre, at de vises mere end én gang. Desuden kan GMP bruge cookie-id'er til at registrere såkaldte konverteringer, der er relateret til annonceanmodninger. Det er f.eks. tilfældet, når en bruger ser en GMP-annonce og senere med samme browser ringer op på annoncørens websted og foretager et køb via dette websted. Ifølge Google indeholder GMP COOKIES ingen personlige oplysninger.
På grund af de anvendte markedsføringsværktøjer etablerer din browser automatisk en direkte forbindelse med Googles server. Vi har ingen indflydelse på omfanget og den videre anvendelse af de data, som Google indsamler ved brug af dette værktøj, og informerer dig derfor i henhold til vores viden om følgende: Gennem integrationen af GMP modtager Google oplysninger om, at du har opsøgt den tilsvarende del af vores hjemmeside eller klikket på en annonce fra os. Hvis du er registreret i en Google-tjeneste, kan Google henføre besøget til din konto. Selv hvis du ikke er registreret hos Google eller ikke har logget ind, er det muligt, at udbyderen får og gemmer din IP-adresse. Brugen af GMP kan også medføre overførsel af personlige data til servere hos Google LLC. i USA.
Al den ovenfor beskrevne behandling, især indstillingen af COOKIES til aflæsning af oplysninger på den anvendte slutenhed, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med artikel. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Uden dette samtykke vil GMP ikke blive anvendt under dit besøg på webstedet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool" på webstedet.
Du kan få yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne i GMP by Google på følgende internetadresse: https://www.google.de/policies/privacy/.

8.2 Anvendelse af affiliate-programmer

- Eget affiliate-program
I forbindelse med produktpræsentationerne på vores websted har vi vores eget affiliateprogram, hvor vi stiller partnerlinks til rådighed for interesserede tredjepartsoperatører, som skal placeres på deres websteder og føre til vores tilbud. Til affiliateprogrammet anvendes COOKIES, som i reglen sættes på partnersiden efter klik på et tilsvarende partnerlink, og som vi ikke er ansvarlige for i henhold til databeskyttelseslovgivningen. COOKIES er små tekstfiler, som gemmes på din slutenhed for at kunne spore oprindelsen af transaktioner (f.eks. "salgsleder"), der genereres via sådanne links. Derved kan vi bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket og er blevet omdirigeret til vores websted. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og partnerne. I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, sker den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i behandlingen af provisionsbetalinger i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt.
- ADCELL Partnerprogram (Firstlead GmbH)
Vi deltager i Firstlead GmbH's partnerprogram "ADCELL", Rosenfelder St. 15-16, 10315 Berlin (i det følgende benævnt "ADCELL"). Som en del af sine tjenester gemmer ADCELL COOKIES på brugernes slutenheder for at dokumentere transaktioner (f.eks. "sales leads"), når en besøgende klikker på en reklame med partnerlinket. Disse COOKIES tjener udelukkende det formål at tildele succesen af et reklamemedie og den tilsvarende fakturering korrekt inden for netværket. ADCELL anvender også såkaldte sporingspixels. Disse gør det muligt at evaluere oplysninger som f.eks. besøgstrafikken på siderne.
De oplysninger, der genereres af COOKIES og sporingspixels om brugen af dette websted (herunder IP-adressen) og leveringen af reklameformater, overføres til en server hos ADCELL og gemmes der. ADCELL kan bl.a. genkende, at der er blevet klikket på partnerlinket på dette websted. ADCELL kan under visse omstændigheder videregive disse (anonymiserede) oplysninger til aftalepartnere, men data som f.eks. IP-adressen bliver ikke slået sammen med andre lagrede data.
For så vidt som oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med ADCELL i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt. Hvis du ikke accepterer behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor, har du mulighed for at deaktivere databehandlingen under www.adcell.de/datenschutz.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du følge den ovennævnte mulighed for at gøre indsigelse.
- avanceret affiliate-program for butikker
Vi deltager i partnerprogrammet for advanced store GmbH, Alte Jakobstraße 79 / 80, 10179 Berlin, Tyskland (i det følgende benævnt "advanced store"). I denne forbindelse har vi på vores hjemmeside placeret reklamer som links, der fører til tilbud på hjemmesider. advanced store anvender COOKIES. Det er små tekstfiler, som gemmes på din terminal enhed for at spore oprindelsen af transaktioner (f.eks. "salgsleder"), der genereres via sådanne links. På den måde kan advanced store bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores hjemmeside. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og advanced store. For så vidt som oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med advanced store i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO.
Yderligere oplysninger om avanceret butiks brug af data findes på https://www.advanced-store.com/de/datenschutz/.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- AMAZONs affiliate-program (AMAZONPartnerNet)
Vi deltager i partnerprogrammet "AMAZONPartnerNet" af AMAZON EU S.a.r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg (i det følgende benævnt "AMAZON"). I denne forbindelse har vi på vores hjemmeside placeret reklamer som links, der fører til tilbud på forskellige AMAZON-websteder. AMAZON anvender COOKIES. Det er små tekstfiler, som gemmes på din slutenhed for at kunne spore oprindelsen af ordrer, der genereres via sådanne links. Derved kan AMAZON bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores hjemmeside. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og AMAZON. For så vidt som oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i behandlingen af provisionsbetalinger med AMAZON i henhold til art. 6 (1) lit. f DSGVO.
Du kan finde yderligere oplysninger om AMAZONs brug af data i databeskyttelseserklæringen på AMAZON.de på https://www.AMAZON.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt. Du kan også deaktivere de interessebaserede annoncer på AMAZON via linket https://www.AMAZON.de/gp/dra/info.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- AWIN Performance Advertising Network
Vi deltager i AWIN AG's performance-annonceringsnetværk AWIN AG, Eichhornstraße 3, 10785 Berlin (i det følgende benævnt "AWIN"). Som en del af sine sporingstjenester gemmer AWIN COOKIES til dokumentation af transaktioner (f.eks. af "salgsleder") på brugernes slutenheder, som besøger eller bruger websteder eller andre online-tilbud fra dets kunder (f.eks. registrering af tilmelding til et nyhedsbrev eller afgivelse af en online-bestilling). Disse COOKIES tjener udelukkende det formål at tildele et reklamemedies succes og den tilsvarende fakturering korrekt inden for rammerne af dets netværk.
Kun oplysninger om, hvornår et bestemt reklamemedie er blevet klikket på af en slutenhed, placeres i en cookie. I AWIN-tracking-COKIES gemmes en individuel talsekvens, som ikke kan tilknyttes den enkelte bruger, og som dokumenterer annoncørens partnerprogram, udgiveren og tidspunktet for brugerens handling (klik eller visning). AWIN indsamler også oplysninger om den slutenhed, hvorfra en transaktion udføres, f.eks. om operativsystemet og den browser, der kalder. For så vidt som oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i behandlingen af provisionsbetalinger med AWIN i henhold til art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO.
Hvis du ikke ønsker, at COOKIES skal gemmes i din browser, kan du gøre dette ved at indstille din browser i overensstemmelse hermed. Du kan deaktivere lagring af COOKIES i din browser under Ekstra/internetindstillinger, begrænse dem til bestemte websteder eller indstille din browser til at give dig besked, så snart en cookie er sendt. Bemærk dog, at du i dette tilfælde må regne med en begrænset visning af online-tilbuddene og en begrænset brugervejledning. Du kan også til enhver tid slette COOKIES. I dette tilfælde vil de oplysninger, der er gemt i dem, blive fjernet fra din slutenhed.
Yderligere oplysninger om AWIN's brug af data findes i virksomhedens databeskyttelseserklæring: https://www.awin.com/de/rechtliches.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne procedure for indsigelse.
- belboon Partnerprogram (belboon GmbH)
Vi deltager i partnerprogrammet "belboon" fra belboon GmbH, Weinmeisterstr. 12-14, 10178 Berlin (i det følgende benævnt "belboon"). Som en del af sine tjenester gemmer belboon COOKIES på brugernes slutenheder for at dokumentere transaktioner (f.eks. "sales leads"), når en besøgende klikker på en reklame med partnerlinket. Disse COOKIES tjener udelukkende det formål at tildele succesen af et reklamemedie og den tilsvarende fakturering korrekt inden for netværket. Derudover bruger belboon såkaldte trackingpixels. Disse gør det muligt at evaluere oplysninger som f.eks. besøgstrafikken på siderne.
De oplysninger, der genereres af COOKIES og sporingspixels om brugen af dette websted (herunder IP-adressen) og leveringen af reklameformater, overføres til en belboon-server og gemmes der. Belboon kan bl.a. genkende, at der er klikket på partnerlinket på denne hjemmeside. belboon kan under visse omstændigheder videregive disse (anonymiserede) oplysninger til aftalepartnere, men data som f.eks. IP-adressen bliver ikke slået sammen med andre lagrede data.
I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med belboon i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO.
Yderligere oplysninger om belboons brug af data kan findes i belboons databeskyttelseserklæring på https://www.belboon.com/de/ueber-uns/datenschutz/.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og selv kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- RAKUTEN Reklame
Vi deltager i affiliateprogrammet "RAKUTEN Advertising" RAKUTEN Marketing France SAS, 92 Rue de Réaumur, 75002 Paris, Frankrig (i det følgende benævnt "RAKUTEN"). Som en del af sine tjenester gemmer RAKUTEN COOKIES på brugernes enheder for at dokumentere transaktioner (f.eks. "sales leads"), når en besøgende når vores websted via et RAKUTEN-reklamelink. Disse COOKIES, som er indstillet af RAKUTEN, og som vi ikke er ansvarlige for, tjener udelukkende det formål at tildele et reklamemedies succes og den tilsvarende fakturering korrekt inden for netværket.
De oplysninger, der genereres af COOKIES om brugen af dette websted (herunder IP-adressen) og levering af reklameformater, overføres til en RAKUTEN-server og gemmes der. RAKUTEN kan bl.a. genkende, at der er blevet klikket på affiliate-linket på dette websted. RAKUTEN kan under visse omstændigheder videregive disse (anonymiserede) oplysninger til aftalepartnere, men data som f.eks. IP-adressen bliver ikke slået sammen med andre lagrede data.
Hvis oplysningerne også indeholder personoplysninger, foretages den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med RAKUTEN i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f DSGVO.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser således, at du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt beslutter dig for at acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt. Yderligere oplysninger om dette og om RAKUTENs databeskyttelse findes på https://go.RAKUTENadvertising.com/hubfs/Website-Privacy-Policy-English.pdf.
- Tradedoubler GmbH's affiliate program
Vi deltager i affiliateprogrammet fra Tradedoubler GmbH, Herzog-Wilhelm-Straße 26, 80331 München, Tyskland (i det følgende benævnt "Tradedoubler").
Tradedoubler er et tysk affiliate-netværk, der tilbyder affiliate-marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret distributionsform, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, såkaldte handlende eller annoncører, at vise reklamer, som normalt aflønnes via klik- eller salgsprovisioner, på internetsider tilhørende tredjeparter, dvs. distributionspartnere, som også kaldes affilierede partnere eller udgivere. Købmanden stiller et reklamemedie til rådighed via affiliate-netværket, dvs. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetreklamer, som efterfølgende integreres af en affiliate på dennes egne internetsider. I denne forbindelse har vi placeret reklamer som links på vores websted.
I den forbindelse bruger vi COOKIES fra Tradedoubler, som er små tekstfiler, der gemmes på din terminal for at kunne spore oprindelsen af ordrer, der genereres via sådanne links. På den måde kan Tradedoubler bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores hjemmeside. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og Tradedoubler. Hvis oplysningerne også indeholder personoplysninger, er den beskrevne behandling baseret på vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med Tradedoubler i overensstemmelse med art. 6 (1) lit. f DSGVO.
Du kan finde flere oplysninger om Tradedoublers brug af data i Tradedoublers fortrolighedspolitik på https://www.tradedoubler.com/de/privacy-policy/.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- Wix affiliate program
Vi deltager i affiliateprogrammet for Wix HQ, 6350671, Nemal Tel Aviv St 40, Tel Aviv-Yafo, Israel ("Wix"). I den forbindelse har vi på vores hjemmeside placeret reklamer som links, der fører til tilbud fra Wix. Wix anvender COOKIES, som generelt er indstillet på partnerwebstedet, og som vi ikke er ansvarlige for i henhold til databeskyttelseslovgivningen i denne henseende. COOKIES er små tekstfiler, som gemmes på din slutenhed for at kunne spore oprindelsen af ordrer, der genereres via sådanne links. På den måde kan Wix bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores hjemmeside. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsafviklingen mellem os og Wix. I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med Wix i overensstemmelse med art. 6 (1) lit. f DSGVO. I tilfælde af at dataene overføres til Wix i Israel, er det passende databeskyttelsesniveau garanteret af Europa-Kommissionens afgørelse om tilstrækkelighed. Du kan få yderligere oplysninger om databeskyttelse fra Wix på følgende websted: https://de.wix.com/about/privacy.
- YITH Woocommerce Affiliates Affiliate Program
Vi deltager i " YITH Woocommerce Affiliates " affiliate program af Your Inspiration Solutions S.L.U., Calle Valentin Sanz 37,38002, Santa Cruz de Tenerife, Spanien ("YITH"). Som en del af sine tjenester gemmer YITH COOKIES på brugernes slutenheder for at dokumentere transaktioner (f.eks. "sales leads"), når en besøgende klikker på en reklame med partnerlinket. Disse COOKIES tjener udelukkende det formål at tildele succesen af et reklamemedie og den tilsvarende fakturering korrekt inden for netværket. Derudover kan YITH anvende såkaldte sporingspixels. Disse gør det muligt at evaluere oplysninger som f.eks. besøgstrafikken på siderne.
De oplysninger, der genereres af COOKIES og sporingspixels om brugen af dette websted (herunder IP-adressen) og leveringen af reklameformater, overføres til en YITH-server og gemmes der. YITH kan bl.a. genkende, at der er blevet klikket på partnerlinket på denne hjemmeside. YITH kan under visse omstændigheder videregive disse (anonymiserede) oplysninger til aftalepartnere, men data som f.eks. IP-adressen bliver ikke slået sammen med andre lagrede data.
I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med YITH i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via COOKIES, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af COOKIES og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af COOKIES i visse tilfælde eller generelt.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

9) Webanalysetjenester

Google (Universal) Analytics med Google Signals
Dette websted bruger Google (Universal) Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google (Universal) Analytics bruger "COOKIES", som er tekstfiler, der placeres på din computer, til at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af webstedet (herunder din IP-adresse), vil blive overført til og gemt af Google på servere i USA.
Dette websted bruger udelukkende Google (Universal) Analytics med udvidelsen "_anonymizeIp()", som sikrer anonymisering af IP-adressen ved at forkorte den og udelukker direkte personlig reference. Udvidelsen betyder, at din IP-adresse forinden forkortes af Google inden for EU's medlemslande eller i andre kontraherende stater til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en server hos Google LLC. i USA og forkortes der.
Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne med henblik på at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetbrug. I denne forbindelse vil den IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google (Universal) Analytics, ikke blive sammenlagt med andre Google-data.
Google Analytics gør det også muligt at udarbejde statistikker med oplysninger om alder, køn og interesser for besøgende på webstedet på grundlag af en evaluering af interessebaseret annoncering og med inddragelse af oplysninger fra tredjeparter via en særlig funktion, de såkaldte "demografiske karakteristika". Dette gør det muligt at definere og differentiere brugergrupper på webstedet med henblik på en målgruppeoptimeret orientering af markedsføringsforanstaltninger. Dataregistreringer, der indsamles via "demografiske karakteristika", kan dog ikke tildeles en bestemt person.
Alle de ovenfor beskrevne behandlinger, især indstillingen af Google Analytics COOKIES til at læse oplysninger om den anvendte slutenhed, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Uden dette samtykke vil Google Analytics ikke blive anvendt under dit besøg på hjemmesiden.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool" på webstedet. Vi har indgået en ordrebehandlingsaftale med Google om brugen af Google Analytics, som forpligter Google til at beskytte dataene om vores besøgende på hjemmesiden og ikke videregive dem til tredjepart. Ved overførsel af data fra EU til USA henviser Google til Europa-Kommissionens såkaldte standardklausuler om databeskyttelse, som skal sikre overholdelse af det europæiske niveau for databeskyttelse i USA.
Yderligere oplysninger om Google (Universal) Analytics kan findes her: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
Dette websted bruger også Google Signals-tjenesten som en udvidelse af Google Analytics. Med Google Signals kan vi få Google til at oprette rapporter på tværs af enheder (såkaldt "cross-device tracking"). Hvis du har aktiveret "personaliserede annoncer" i dine indstillinger for Google-kontoen og har knyttet dine internetaktiverede enheder til din Google-konto, kan Google analysere brugeradfærd på tværs af enhederne og oprette databasemodeller på baggrund heraf, forudsat at du har givet dit samtykke til brugen af Google Analytics i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO (se ovenfor). Der tages hensyn til logins og enhedstyper for alle sidebesøgende, der var logget ind på en Google-konto og foretog en konvertering. Dataene viser bl.a., på hvilken enhed du klikkede første gang på en annonce, og på hvilken enhed den tilhørende konvertering fandt sted. Vi modtager ingen personlige data fra Google i denne forbindelse, men kun statistikker, der er udarbejdet på grundlag af Google Signals. Du har mulighed for at deaktivere funktionen "personaliserede annoncer" i indstillingerne for din Google-konto og dermed slå analysen på tværs af enheder fra. Du kan gøre dette ved at følge vejledningen på denne side: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de
Du kan finde yderligere oplysninger om Google Signals her: https://support.google.com/analytics/answer/7532985?hl=de.

10) Funktioner på webstedet

10.1 Brug af Youtube-videoer
Dette websted bruger Youtube-indlejringsfunktionen til at vise og afspille videoer fra udbyderen "Youtube", som tilhører Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google").
Her anvendes den udvidede databeskyttelsestilstand, som ifølge udbyderen kun udløser lagring af brugeroplysninger, når videoen/videoerne afspilles. Hvis afspilningen af indlejrede Youtube-videoer startes, bruger udbyderen "Youtube" COOKIES til at indsamle oplysninger om brugeradfærd. Ifølge oplysninger fra "Youtube" bruges disse bl.a. til at indsamle videostatistik, forbedre brugervenligheden og forhindre misbrug af adfærd. Hvis du er logget ind på Google, vil dine data blive direkte tilknyttet din konto, når du klikker på en video. Hvis du ikke ønsker, at dine data skal knyttes til din YouTube-profil, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler, idet du skal kontakte YouTube for at udøve denne ret. Brugen af YouTube kan også medføre, at der overføres personoplysninger til servere hos Google LLC. i USA.
Uafhængigt af afspilning af de indlejrede videoer etableres der en forbindelse til Google-netværket, hver gang dette websted kaldes, hvilket kan udløse yderligere databehandlinger uden vores indflydelse.
Al den ovenfor beskrevne behandling, især aflæsning af oplysninger om den slutenhed, der anvendes via sporingspixlen, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Uden dette samtykke vil Youtube-videoer ikke blive anvendt under dit besøg på webstedet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool" på webstedet via alternative muligheder, som du får oplyst på webstedet.
Yderligere oplysninger om databeskyttelse på "Youtube" findes i Youtube-brugsbetingelserne på https://www.youtube.com/static?template=terms og i Googles databeskyttelseserklæring på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

10.2 Google reCAPTCHA

På dette websted bruger vi også reCAPTCHA-funktionen fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Denne funktion bruges primært til at skelne mellem, om en indtastning er foretaget af en fysisk person eller misbruges af maskine og automatiseret behandling. Tjenesten omfatter afsendelse af IP-adressen og eventuelt yderligere data, som Google har brug for til reCAPTCHA-tjenesten, til Google og udføres i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i at fastslå det individuelle personlige ansvar på internettet og forebyggelse af misbrug og spam. Brugen af Google reCAPTCHA kan også medføre overførsel af personoplysninger til servere hos Google LLC. i USA.

Yderligere oplysninger om Google reCAPTCHA og Googles databeskyttelseserklæring kan findes på: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

11) Værktøj og andet

11.1 - Google Maps
På vores websted bruger vi Google Maps (API) fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google Maps er en webtjeneste til visning af interaktive (land)kort med henblik på visuel præsentation af geografiske oplysninger. Ved at bruge denne tjeneste får du vist vores placering, og det bliver lettere for dig at finde os.
Når du ringer til de undersider, hvor Google Maps-kortet er integreret, overføres oplysninger om din brug af vores websted (f.eks. din IP-adresse) til Googles servere og gemmes der; dette kan også indebære overførsel til servere hos Google LLC. i USA. Dette sker uafhængigt af, om Google stiller en brugerkonto til rådighed, via hvilken du er logget ind, eller om der findes en brugerkonto. Hvis du er logget ind hos Google, bliver dine data direkte tilknyttet din konto. Hvis du ikke ønsker, at dine data skal tilknyttes din Google-profil, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (også for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. Indsamlingen, lagringen og evalueringen sker i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af Googles legitime interesse i at vise personaliseret reklame, markedsundersøgelser og/eller det behovsbaserede design af Googles websteder. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler, og du skal kontakte Google for at udøve denne ret. Hvis du ikke accepterer, at dine data fremover overføres til Google i forbindelse med brugen af Google Maps, har du også mulighed for helt at deaktivere webtjenesten Google Maps ved at slå JavaScript-applikationen fra i din browser. Google Maps og dermed også kortvisningen på dette websted kan så ikke anvendes.
Du kan se Googles brugsbetingelser på https://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html og de supplerende brugsbetingelser for Google Maps på https://www.google.com/intl/de_US/help/terms_maps.html.
Detaljerede oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med brugen af Google Maps findes på Googles websted ("Google Privacy Policy"): https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- OpenStreetMap
Dette websted bruger open source-kortlægningstjenesten "OpenStreetMap" fra OpenStreetMap Foundation, St John's Innovation Centre, Cowley Road, Cambridge, CB4 0WS, Storbritannien, via et API for at vise dig vores virksomheds placering og gøre det lettere for dig at finde os.
For at kunne give dig OpenStreetMap-korttjenesterne indsamler tjenesten din IP-adresse, når du går ind på webstedet, og sender den til en OpenStreetMap-server, hvor den gemmes.
Denne databehandling udføres i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i en attraktiv præsentation af vores online-tilbud og en nem lokalisering af vores hjemmeside.
Hvis du ikke accepterer, at dine data fremover sendes til OpenStreetMap, har du mulighed for helt at deaktivere OpenStreetMap-webtjenesten ved at slå JavaScript-applikationen fra i din browser. OpenStreetMap og dermed også kortvisningen på dette websted kan så ikke anvendes.
Du kan få yderligere oplysninger om OpenStreetMaps databeskyttelsesbestemmelser på følgende internetadresse: https://wiki.osmfoundation.org/wiki/Privacy_Policy.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

11.2 - "CLEANTALK"

Af sikkerhedshensyn bruger dette websted plugin'et "CLEANTALK", en tjeneste fra Defiant Inc, 800 5th Ave Ste 4100, Seattle, WA 98104, USA (i det følgende benævnt "CLEANTALK"). Plugin'et beskytter webstedet og den tilhørende it-infrastruktur mod uautoriseret adgang fra tredjepart, cyberangreb samt virus og malware. CLEANTALK indsamler brugernes IP-adresser og i givet fald andre data om din adfærd på vores websted (især URL-adresser, som du har fået adgang til, og header-informationer) med henblik på at opdage og forhindre ulovlige sideadgange og trusler. I den forbindelse sammenlignes den indsamlede IP-adresse med en liste over kendte angribere. Hvis den indsamlede IP-adresse identificeres som en sikkerhedsrisiko, kan CLEANTALK automatisk blokere den fra at få adgang til webstedet. De oplysninger, der indsamles på denne måde, overføres til en server hos Defiant Inc. i USA og gemmes der.
Den ovenfor beskrevne databehandling udføres i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesser i at beskytte hjemmesiden mod skadelige cyberangreb og i at opretholde strukturel og dataintegritet og sikkerhed.
Defiant Inc. påberåber sig de almindelige databeskyttelsesklausuler i henhold til art. 46 sætning 2 lit. c DSGVO som retsgrundlag for overførsel af data til USA.
Hvis besøgende på webstedet har login-rettigheder, indsætter CLEANTALK også COOKIES (= små tekstfiler) på den pågældende slutenhed, som den besøgende bruger. Ved hjælp af COOKIES kan visse oplysninger om placering og enhed aflæses, hvilket gør det muligt at vurdere, om den login-autoriserede adgang stammer fra en legitim person. Samtidig kan adgangsrettighederne vurderes via COOKIES og frigives via en site-intern firewall i overensstemmelse med autorisationsniveauet. Endelig bruges COOKIES til at registrere uregelmæssig adgang fra nye enheder eller nye steder fra administratorer på webstedet og til at underrette andre administratorer herom.
Disse COOKIES indstilles kun, hvis en bruger har login-rettigheder. CLEANTALK indsætter ikke COOKIES for besøgende på webstedet uden login-rettigheder.
Hvis personoplysninger behandles via COOKIES, sker behandlingen i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit f. DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i at forhindre uberettiget adgang til administrationen af webstedet og forsvar mod uautoriseret administratoradgang.
Vi har indgået en databehandleraftale med Defiant Inc. som forpligter virksomheden til at beskytte data fra besøgende på hjemmesiden og til ikke at videregive dem til tredjeparter.

12) Den registreredes rettigheder

12.1 Den gældende databeskyttelseslovgivning giver dig følgende rettigheder (adgangs- og indgrebsrettigheder) over for den dataansvarlige i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, idet der henvises til det anførte retsgrundlag for de respektive udøvelsesbetingelser:

Ret til information i henhold til artikel. 15 DSGVO;
Ret til berigtigelse i henhold til artikel. 16 DSGVO;
Ret til sletning i henhold til artikel. 17 DSGVO;
Ret til begrænsning af behandling i henhold til art. 18 GDPR;
Ret til information i henhold til artikel. 19 GDPR;
Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 GDPR;
Ret til at tilbagekalde samtykke givet i henhold til art. 7(3) GDPR;
Ret til at indgive en klage i henhold til art. 77 DSGVO.
12.2 RET TIL AT GØRE INDSIGELSE

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER INDEN FOR RAMMERNE AF EN INTERESSEAFVEJNING PÅ GRUNDLAG AF VORES OVERORDNEDE LEGITIME INTERESSE, HAR DU RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD DENNE BEHANDLING MED VIRKNING FOR FREMTIDEN TIL ENHVER TID AF GRUNDE, DER SKYLDES DIN SÆRLIGE SITUATION.
HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER. VI FORBEHOLDER OS DOG RET TIL AT FORTSÆTTE BEHANDLINGEN, HVIS VI KAN PÅVISE TVINGENDE LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, SOM GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, GRUNDLÆGGENDE RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER HVIS BEHANDLINGEN SKER MED HENBLIK PÅ AT GØRE RETSKRAV GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE RETSKRAV.

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL TIL ENHVER TID AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ EN SÅDAN MARKEDSFØRING. DU KAN UDØVE DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE SOM BESKREVET OVENFOR.

HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, VIL VI OPHØRE MED AT BEHANDLE DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER TIL DIREKTE MARKEDSFØRINGSFORMÅL.

13) Varighed af opbevaring af personoplysninger

Varigheden af opbevaringen af personoplysninger måles på grundlag af det respektive retsgrundlag, behandlingsformålet og - hvis det er relevant - desuden på grundlag af den respektive lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til handels- og skattelovgivningen).

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af udtrykkeligt samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO opbevares disse oplysninger, indtil den registrerede tilbagekalder sit samtykke.

Hvis der er lovbestemte opbevaringsperioder for oplysninger, der behandles inden for rammerne af retlige eller kvasiretlige forpligtelser på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b) DSGVO, vil disse data blive slettet rutinemæssigt efter udløbet af opbevaringsperioderne, forudsat at de ikke længere er nødvendige for opfyldelsen af kontrakten eller indledningen af kontrakten og/eller at der ikke er nogen berettiget interesse fra vores side i fortsat at opbevare dem.

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af art. 6, stk. 1, litra f), i DSGVO opbevares sådanne oplysninger, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til art. 21, stk. 1, DSGVO, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, som vejer tungere end den registreredes interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen tjener til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav.

Ved behandling af personoplysninger med henblik på direkte markedsføring på grundlag af art. 6, stk. 1, litra f), i DSGVO, opbevares sådanne oplysninger, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til art. 21, STK. 2, I DSGVO.

Medmindre andet er anført i de øvrige oplysninger i denne erklæring om specifikke behandlingssituationer, vil lagrede personoplysninger i øvrigt blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.