Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

1) Oplysninger om indsamling af personoplysninger og kontaktoplysninger om den ansvarlige person

1.1 Vi er glade for, at du besøger vores websted, og vi takker for din interesse. I det følgende vil vi informere dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside. Personoplysninger er i denne sammenhæng alle data, med hvilke du kan identificeres personligt.

1.2 Den ansvarlige for databehandlingen på dette websted i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) er Inchealth GmbH, Sonnenbergstrasse 9, 06052 Hergiswil, Schweiz, tlf: +41 43 5089 126, e-mail: info @ inchealth.ch. Den dataansvarlige er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandlingen af personoplysningerne.

1.3 Dette websted anvender SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedshensyn og for at beskytte overførslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller forespørgsler til den dataansvarlige). Du kan genkende en krypteret forbindelse ved at se strengen "https://" og låsesymbolet i din browserlinje.

2) Indsamling af data, når du besøger vores websted

Når du bruger vores hjemmeside udelukkende til informationsformål, dvs. hvis du ikke registrerer dig eller på anden måde overfører oplysninger til os, indsamler vi kun data, som din browser overfører til vores server (såkaldte "serverlogfiler"). Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende data, som er teknisk nødvendige for, at vi kan vise dig hjemmesiden:
- Vores besøgte websted
- Dato og klokkeslæt på adgangstidspunktet
- Mængden af sendte data i bytes
- Kilde/reference, hvorfra du kom til siden
- Anvendt browser
- Anvendt operativsystem
- Anvendt IP-adresse (hvis relevant: i anonymiseret form)
Behandlingen foretages i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores websted. Oplysningerne videregives ikke og anvendes ikke på anden måde. Vi forbeholder os dog ret til at kontrollere serverlogfilerne efterfølgende, hvis der er konkrete tegn på ulovlig brug.

3) Hosting

Hosting hos DigitalOcean
Vi bruger systemet hos DigitalOcean LLC, 101 Avenue of the Americas 10th Floor New York, NY 10013, USA ("DigitalOcean"), til hosting og visning af webstedets indhold på grundlag af behandling på vores vegne. Alle data, der indsamles på vores websted, behandles på DigitalOcean's servere. Som en del af ovennævnte tjenester kan data også blive overført til DigitalOcean-servere i USA som led i yderligere behandling på vores vegne. Vi har indgået en aftale om ordrebehandling med DigitalOcean ("Databehandleraftale", der kan ses på https://www.digitalocean.com/legal/data-processing-agreement/), hvori vi forpligter udbyderen til at beskytte vores brugeres data og ikke videregive dem til tredjeparter.
Yderligere oplysninger om DigitalOcean's databeskyttelse findes på følgende websted: https://www.digitalocean.com/legal/privacy-policy/.
Yderligere behandling på andre servere end de ovennævnte af DigitalOcean vil kun finde sted inden for de rammer, der er meddelt nedenfor.

4) Cookies

For at gøre besøget på vores websted mere attraktivt og for at muliggøre brugen af visse funktioner bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider. Det er små tekstfiler, som gemmes på din terminal. Nogle af de cookies, som vi bruger, slettes efter afslutningen af browsersessionen, dvs. efter at du lukker din browser (såkaldte session cookies). Andre cookies forbliver på din terminalenhed og gør det muligt at genkende din browser næste gang, du besøger os (såkaldte vedvarende cookies). Hvis der sættes cookies, indsamler og behandler de visse brugeroplysninger som f.eks. browser- og lokaliseringsdata samt IP-adresseværdier i et individuelt omfang. Permanente cookies slettes automatisk efter et bestemt tidsrum, som kan være forskelligt afhængigt af cookien. Varigheden af den pågældende lagring af cookies kan du finde i oversigten over cookie-indstillingerne i din webbrowser. I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle bestillingsprocessen ved at gemme indstillinger (f.eks. ved at huske indholdet af en virtuel indkøbskurv til et senere besøg på hjemmesiden). Hvis personoplysninger også behandles af individuelle cookies, som vi anvender, sker behandlingen i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO enten til opfyldelse af kontrakten, i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO i tilfælde af givet samtykke eller i henhold til art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet af hjemmesiden samt en kundevenlig og effektiv udformning af sidebesøget. Bemærk venligst, at du kan indstille din browser således, at du bliver informeret om indstillingen af cookies og kan beslutte individuelt om accept af dem eller kan udelukke accept af cookies for visse tilfælde eller generelt. Hver browser er forskellig i den måde, hvorpå den håndterer cookie-indstillingerne. Dette er beskrevet i hjælpemenuen i hver enkelt browser, som forklarer, hvordan du kan ændre dine cookie-indstillinger. Du kan finde disse for de respektive browsere under følgende links:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Krom: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies
Bemærk venligst, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores websted være begrænset, hvis du ikke accepterer cookies.

opt-out-præferencer

5) Kontakt med os

Når du kontakter os (f.eks. via kontaktformular eller e-mail), indsamles der personoplysninger. Hvilke data der indsamles ved brug af en kontaktformular kan ses på den pågældende kontaktformular. Disse data gemmes og anvendes udelukkende med henblik på at besvare din henvendelse eller til at kontakte dig og den tilhørende tekniske administration. Retsgrundlaget for behandlingen af disse data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i henhold til art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. Hvis din kontakt har til formål at indgå en kontrakt, er det yderligere retsgrundlag for behandlingen art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data slettes, når din anmodning er blevet behandlet. Dette er tilfældet, hvis det kan udledes af omstændighederne, at den pågældende sag er blevet endeligt afklaret, og forudsat at der ikke er nogen lovbestemte opbevaringspligter, der foreskriver det modsatte.

6) Databehandling i forbindelse med åbning af en kundekonto og til kontraktbehandling

I henhold til art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO vil personoplysninger fortsat blive indsamlet og behandlet, hvis du giver os disse oplysninger i forbindelse med gennemførelsen af en kontrakt eller ved åbning af en kundekonto. Hvilke data der indsamles, kan ses af de respektive indtastningsformularer. Sletning af din kundekonto er til enhver tid mulig og kan ske ved at sende en meddelelse til ovennævnte adresse på den ansvarlige person. Vi gemmer og bruger de af dig opgivne data til brug for afvikling af kontrakten. Efter afslutning af kontraktbehandlingen eller sletning af din kundekonto spærres dine data med hensyn til skatte- og handelsretlige opbevaringsfrister og slettes efter udløbet af disse frister, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til en videre anvendelse af dine data eller en lovligt tilladt videre anvendelse af data er forbeholdt fra vores side.

7) Anvendelse af procedurer med enkeltlogon

7.1 Login med Amazon
På vores websted kan du logge ind for at oprette en kundekonto eller registrere dig ved hjælp af "Login with Amazon"-tjenesten fra Amazon EU S.a. r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg ("Amazon") inden for rammerne af den såkaldte single sign-on-teknologi, hvis du har en Amazon-konto. Du kan genkende Amazon-loginfunktionen på vores websted ved at klikke på knappen "Login med Amazon". Når du kalder en side på vores hjemmeside, der indeholder en Amazon-loginfunktion, etablerer din browser en direkte forbindelse til Amazons servere. Indholdet af login-knappen overføres af Amazon direkte til din browser og integreres i siden. Gennem denne integration modtager Amazon oplysninger om, at din browser har kaldt den tilsvarende side på vores websted, også selv om du ikke har en Amazon-profil eller ikke er logget ind på Amazon i øjeblikket. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) overføres af din browser direkte til en Amazon-server og gemmes der. Disse databehandlinger udføres i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af Amazons legitime interesse i at vise personaliserede reklamer baseret på din surfadfærd. Ved at bruge Amazon-login-knappen på vores websted har du også mulighed for at logge ind eller registrere dig på vores websted ved hjælp af dine Amazon-brugerdata. Kun hvis du giver dit udtrykkelige samtykke i henhold til art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO forud for registreringsprocessen på grundlag af en tilsvarende meddelelse om udveksling af data med Amazon, modtager vi de generelle og offentligt tilgængelige oplysninger, der er gemt i din profil, fra Amazon, når du bruger Amazon-knappen, afhængigt af dine personligt udførte indstillinger for databeskyttelse hos Amazon. Disse oplysninger omfatter bruger-id, navn, adresse, e-mailadresse, alder og køn. De data, der overføres af Amazon, bliver gemt og behandlet af os med henblik på oprettelse af en brugerkonto med de nødvendige data (titel, fornavn, efternavn, adresseoplysninger, land, e-mailadresse, fødselsdato), hvis du har frigivet disse hos Amazon til dette formål. Omvendt kan data (f.eks. oplysninger om din surf- eller købsadfærd) blive overført fra os til din Amazon-profil på grundlag af dit samtykke. Det givne samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en meddelelse til den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen af denne databeskyttelseserklæring. Formålet med og omfanget af dataindsamlingen og Amazon's videre behandling og brug af dataene samt dine rettigheder i denne forbindelse og indstillingsmulighederne for beskyttelse af dit privatliv kan du finde i Amazon's privatlivspolitik: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010. Hvis du ikke ønsker, at Amazon tildeler de data, der indsamles via vores websted, direkte til din Amazon-profil, skal du logge ud af Amazon, før du besøger vores websted.

7.2 Google Log-in
På vores websted kan du logge ind for at oprette en kundekonto eller registrere dig via "Google Sign-In"-tjenesten fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google") ved hjælp af den såkaldte single sign-on-teknologi, hvis du har en Google-profil. Du kan genkende Google-login-funktionen på vores hjemmeside ved at klikke på knappen "Log ind via Google" "Log ind med Google-konto" eller "Log ind med Google".
Når du åbner en side på vores websted, der indeholder en Google-loginfunktion, opretter din browser en direkte forbindelse til Googles servere. Indholdet af login-knappen overføres af Google direkte til din browser og integreres i siden. Denne integration giver Google oplysninger om, at din browser har kaldt den pågældende side på vores hjemmeside, også selv om du ikke har en Google-profil eller ikke er logget ind hos Google i øjeblikket. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) overføres af din browser direkte til en Google-server og gemmes der; dette kan også indebære overførsel til servere hos Google LLC. i USA. Disse databehandlinger udføres i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af Googles legitime interesse i at vise personaliseret reklame baseret på surfadfærd.
Ved at bruge Google-login-knappen på vores websted har du også mulighed for at logge ind eller registrere dig på vores websted ved hjælp af dine Google-brugerdata. Kun hvis du giver dit udtrykkelige samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, litra a DSGVO inden registreringsprocessen på grundlag af en tilsvarende meddelelse om udveksling af data med Google, modtager vi de generelle og offentligt tilgængelige oplysninger, der er gemt i din profil, fra Google, når du bruger Google-knappen, afhængigt af dine personligt udførte indstillinger for databeskyttelse hos Google. Disse oplysninger omfatter bruger-ID, navn, profilbillede, alder og køn.
Bemærk venligst, at efter ændringer i Googles privatlivspolitik og brugsbetingelser kan samtykke også medføre overførsel af dine profilbilleder, venners bruger-id'er og venneliste, hvis disse er markeret som "offentlige" i dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger hos Google. De data, der overføres af Google, vil blive gemt og behandlet af os for at oprette en brugerkonto med de nødvendige data (titel, fornavn, efternavn, adresseoplysninger, land, e-mailadresse, fødselsdato), hvis du har frigivet dem til dette formål hos Google. Omvendt kan data (f.eks. oplysninger om din surf- eller købsadfærd) blive overført fra os til din Google-profil på grundlag af dit samtykke.
Det givne samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en meddelelse til den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen af denne databeskyttelseserklæring.
Formålet med og omfanget af dataindsamlingen og Googles videre behandling og brug af dataene samt dine rettigheder i denne henseende og dine muligheder for at beskytte dit privatliv kan du finde i Googles databeskyttelsesinformation: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.
Du kan se brugsbetingelserne for brugen af "Google Sign-In" her: https://policies.google.com/terms
Hvis du ikke ønsker, at Google tildeler de data, der indsamles via vores websted, direkte til din Google-profil, skal du logge ud af Google, før du besøger vores websted. Du kan også helt forhindre indlæsning af Google-plugins med tilføjelsesprogrammer til din browser, f.eks. med "Adblock Plus" (https://adblockplus.org/de/).

8) Kommentarfunktion

I forbindelse med kommentarfunktionen på dette websted vil oplysninger om tidspunktet for oprettelsen af kommentaren og det kommentatornavn, du har valgt, blive gemt og offentliggjort på dette websted ud over din kommentar. Desuden vil din IP-adresse blive logget og gemt. Denne lagring af IP-adressen sker af sikkerhedshensyn og i tilfælde af, at den pågældende person krænker tredjemands rettigheder ved at skrive en kommentar eller offentliggør ulovligt indhold. Vi har brug for din e-mailadresse for at kunne kontakte dig, hvis en tredjepart skulle gøre indsigelse mod, at dit offentliggjorte indhold er ulovligt. Retsgrundlaget for opbevaring af dine data er art. 6 stk. 1 lit. b og f DSGVO. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, hvis de af tredjemand bliver indvendt som ulovlige.

9) Anvendelse af kundeoplysninger til direkte markedsføringsformål

9.1 Tilmelding til vores e-mail-nyhedsbrev
Hvis du tilmelder dig vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi dig regelmæssigt oplysninger om vores tilbud. De eneste obligatoriske data for at sende nyhedsbrevet er din e-mailadresse. Det er frivilligt at give yderligere oplysninger, som vil blive brugt til at henvende sig personligt til dig. Vi anvender den såkaldte double opt-in-procedure til udsendelse af nyhedsbrevet. Det betyder, at vi først sender dig et nyhedsbrev pr. e-mail, når du udtrykkeligt har bekræftet, at du har givet dit samtykke til at modtage nyhedsbreve. Herefter sender vi dig en bekræftelsesmail, hvori vi beder dig om at bekræfte, at du fremover ønsker at modtage nyhedsbrevet ved at klikke på et passende link.
Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af dine personoplysninger i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, gemmer vi din IP-adresse, som din internetudbyder (ISP) har indtastet, samt dato og klokkeslæt for tilmeldingen for senere at kunne spore et eventuelt misbrug af din e-mailadresse. De data, som vi indsamler, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bruges udelukkende til at henvende dig reklamemæssigt via nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via det link, der er angivet til dette formål i nyhedsbrevet, eller ved at sende en tilsvarende meddelelse til den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen. Efter afmelding slettes din e-mailadresse straks fra vores nyhedsbrevsliste, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til videre brug af dine data, eller vi forbeholder os ret til at bruge dine data på en mere vidtgående måde, som er tilladt i henhold til loven, og som vi informerer dig om i denne erklæring.

9.2 Udsendelse af nyhedsbrev til eksisterende kunder via e-mail
Hvis du har givet os din e-mailadresse ved køb af varer eller tjenester, forbeholder vi os ret til regelmæssigt at sende dig tilbud pr. e-mail om lignende varer eller tjenester, som svarer til dem, du allerede har købt i vores sortiment. I henhold til § 7, stk. 3, i den tyske lov om illoyal konkurrence (UWG) behøver vi ikke at indhente dit særskilte samtykke hertil. I denne henseende sker databehandlingen udelukkende på grundlag af vores legitime interesse i personlig direkte reklame i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO. Hvis du i første omgang har gjort indsigelse mod brugen af din e-mailadresse til dette formål, sender vi dig ikke nogen e-mails. Du har ret til til enhver tid med virkning for fremtiden at gøre indsigelse mod brugen af din e-mailadresse til ovennævnte reklameformål ved at underrette den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen. Dette vil kun medføre transmissionsudgifter for Dem i henhold til grundtaksterne. Efter modtagelsen af Deres indsigelse ophører brugen af Deres e-mailadresse til reklameformål straks.

9.3 - Annoncering med brevpost
På baggrund af vores legitime interesse i personlig direkte reklame forbeholder vi os ret til at gemme dit for- og efternavn, din postadresse og - for så vidt vi har modtaget disse yderligere oplysninger fra dig inden for rammerne af kontraktforholdet - din titel, akademiske grad, fødselsår og din erhvervs-, branche- eller forretningsbetegnelse i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO og til at bruge disse oplysninger til at sende dig interessante tilbud og oplysninger om vores produkter pr. brevpost.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod opbevaring og brug af dine oplysninger til dette formål ved at sende en meddelelse til den ansvarlige person.

9.4 Meddelelse om varernes tilgængelighed pr. e-mail
Hvis vi i vores onlineshop tilbyder muligheden for at informere dig pr. e-mail om tilgængelighed af udvalgte, midlertidigt ikke tilgængelige varer, kan du tilmelde dig vores e-mailmeddelelsestjeneste for tilgængelighed af varer. Hvis du tilmelder dig vores e-mailmeddelelse om tilgængelighed, sender vi dig en engangsmail om tilgængeligheden af den vare, du har valgt, til dig. Kun din e-mailadresse er nødvendig for at sende denne meddelelse. Det er frivilligt at give yderligere oplysninger, som kan bruges til at henvende sig til dig personligt. Vi anvender den såkaldte dobbelt opt-in-procedure til at sende denne meddelelse. Det betyder, at vi kun sender dig en tilsvarende meddelelse, når du udtrykkeligt har bekræftet, at du har givet dit samtykke til at modtage en sådan meddelelse. Vi sender dig derefter en bekræftelsesmail, hvori vi beder dig om at bekræfte, at du ønsker at modtage en sådan meddelelse ved at klikke på et tilsvarende link.
Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af dine personoplysninger i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Når du tilmelder dig vores e-mailmeddelelsestjeneste om varers tilgængelighed, gemmer vi din IP-adresse, som din internetudbyder (ISP) har indtastet, samt dato og klokkeslæt for registreringen, for senere at kunne spore et eventuelt misbrug af din e-mailadresse. De data, som vi indsamler, når du tilmelder dig vores e-mailmeddelelsestjeneste om varers tilgængelighed, bruges udelukkende med det formål at informere dig om tilgængeligheden af en bestemt vare i vores onlinebutik. Du kan til enhver tid afmelde dig fra vores e-mailmeddelelsestjeneste om varers tilgængelighed ved at sende en meddelelse til den ansvarlige person, der er nævnt i begyndelsen. Efter afmelding slettes din e-mailadresse straks fra vores mailingliste, der er oprettet til dette formål, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os ret til at bruge dine data på en mere vidtgående måde, som er tilladt i henhold til loven, og som vi informerer dig om i denne erklæring.

10) Databehandling til ordrebehandling

10.1 I det omfang det er nødvendigt for afviklingen af kontrakten til leverings- og betalingsformål, videregives de af os indsamlede personoplysninger til det bestilte transportfirma og det bestilte kreditinstitut i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO.
Hvis vi skylder dig opdateringer for varer med digitale elementer eller for digitale produkter på grundlag af en tilsvarende kontrakt, behandler vi de kontaktoplysninger (navn, adresse, e-mailadresse), som du har oplyst ved bestillingen, for at kunne informere dig personligt med passende kommunikationsmidler (f.eks. med post eller e-mail) om kommende opdateringer inden for den lovbestemte frist inden for rammerne af vores lovbestemte informationspligt i henhold til art. 6, stk. 1, litra c, i DSGVO. Dine kontaktoplysninger vil udelukkende blive brugt til at informere dig om opdateringer, som vi skylder dig, og vil kun blive behandlet af os til dette formål i det omfang, det er nødvendigt for den pågældende information.
For at kunne behandle din ordre arbejder vi også sammen med følgende tjenesteudbyder(e), som helt eller delvist støtter os i forbindelse med gennemførelsen af indgåede kontrakter. Visse personoplysninger overføres til disse tjenesteudbydere i overensstemmelse med følgende oplysninger.

10.2 Vi samarbejder med eksterne fragtpartnere for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for vores kunder. Vi videregiver dit navn samt din leveringsadresse og, hvis det er nødvendigt for leveringen, dit telefonnummer til en fragtpartner, som vi har valgt udelukkende med henblik på levering af varer Art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO.

10.3 Anvendelse af særlige tjenesteudbydere til ordrebehandling og opfyldelse af ordrer
- Amazon Fulfillment (FBA)
Ordrebehandling udføres af tjenesteudbyderen "Amazon" (Amazon EU S.a. r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg) inden for rammerne af "Shipping by Amazon" (= Fulfillment by Amazon). Dine personoplysninger videregives udelukkende til Amazon med henblik på behandling af online-bestillingen. Overførslen finder sted i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO og kun i det omfang, det er nødvendigt for ordrebehandlingen. Nærmere oplysninger om Amazons databeskyttelse og deres privatlivspolitik kan ses på følgende link: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.
- DHL Fulfillment
Ordrebehandling udføres af tjenesteudbyderen DHL Home Delivery GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn, Tyskland, inden for rammerne af "Shipping by DHL Fulfillment". Dine personoplysninger videregives til DHL Fulfillment udelukkende med henblik på behandling af online-ordren i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO.
- Plentymarkets
Ordrebehandling foregår via tjenesteudbyderen "plentymarkets" (plentysystems AG, Bürgermeister-Brunner-Str. 15, 34117 Kassel). Navn, adresse og evt. andre personoplysninger videregives til plentymarkets i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO udelukkende med henblik på behandling af online-bestillingen. Dine data videregives kun i det omfang, det er nødvendigt for at kunne gennemføre ordren. Nærmere oplysninger om plentymarkets' databeskyttelse og plentymarkets GmbH's databeskyttelseserklæring kan ses på plentymarkets' hjemmeside på "plentymarkets.eu".

10.4 Overførsel af personoplysninger til leverandører af forsendelsestjenester
- Den tyske post
Hvis leveringen af varerne udføres af Deutsche Post (Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn, Tyskland), videregiver vi din e-mailadresse til Deutsche Post i overensstemmelse med artikel. 6, stk. 1 lit. a DSGVO før levering af varerne med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til Deutsche Post med henblik på levering i henhold til art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varen. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med Deutsche Post eller en meddelelse om levering ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for Deutsche Post.
- BRT
Hvis varerne leveres af BRT (BRT S.p.A., Piazza Diaz 7 - 20123 Milano / Italien), vil vi videregive din e-mailadresse til BRT i overensstemmelse med art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO før varerne leveres med henblik på at aftale en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til BRT med henblik på levering i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varen. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med BRT eller meddelelse om levering ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for BRT.
- DHL
Hvis varerne leveres af transportudbyderen DHL (DHL Paket GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn), videregiver vi din e-mailadresse til DHL i overensstemmelse med artikel. 6, stk. 1 lit. a DSGVO før leveringen af varerne med henblik på at aftale en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke til dette i ordreprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til DHL med henblik på levering i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varerne. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med DHL eller en meddelelse om levering ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen DHL.
- DPD
Hvis varerne leveres af transportudbyderen DPD (DPD Deutschland GmbH, Wailandtstraße 1, 63741 Aschaffenburg, Tyskland), videregiver vi din e-mailadresse og dit telefonnummer til DPD inden leveringen af varerne i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadresse til DPD med henblik på levering i henhold til art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varerne. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med DPD eller en meddelelse om levering ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen DPD.
- FedEx
Hvis varerne leveres af transportudbyderen FedEx (FedEx Express Germany GmbH, Langer Kornweg 34 k, 65451 Kelsterbach), videregiver vi din e-mail-adresse og dit telefonnummer til FedEx inden levering af varerne i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til FedEx med henblik på levering i henhold til art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varerne. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med FedEx eller en meddelelse om levering ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen FedEx.
- Generel overnatning (GO!)
Hvis leveringen af varerne foretages af transportudbyderen GO! Express & Logistics (Deutschland) GmbH, Brühler Straße 9, 53119 Bonn), videregiver vi din e-mailadresse til GO! i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO før levering af varerne med henblik på at aftale en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til GO! med henblik på levering i henhold til art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varen. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med GO! eller en meddelelse om levering ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen GO!
- GLS
Hvis varerne leveres af transportøren GLS (General Logistics Systems Germany GmbH & Co. OHG, GLS Germany-Straße 1 - 7, 36286 Neuenstein, Tyskland), videregiver vi din e-mailadresse til GLS i henhold til art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO før levering af varerne med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med ordreprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til GLS med henblik på levering i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varen. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med GLS eller overførsel af statusoplysninger om leveringen af forsendelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen GLS.
- Hermes
Hvis varerne leveres af transportudbyderen Hermes (Hermes Logistik Gruppe Deutschland GmbH, Essener Straße 89, 22419 Hamburg), videregiver vi din e-mailadresse til Hermes inden levering af varerne i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO med henblik på at aftale en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til Hermes med henblik på levering i henhold til art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varen. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med Hermes eller overførsel af statusoplysninger om leveringen af forsendelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen Hermes.
- Østrigsk post
Hvis varerne leveres af transportudbyderen Österreichische Post (Österreichische Post Aktiengesellschaft, Rochusplatz 1, 1030 Wien, Østrig), videregiver vi din e-mailadresse til Österreichische Post inden leveringen af varerne i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke til dette i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til det østrigske postvæsen med henblik på levering i henhold til art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varerne. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med det østrigske postvæsen eller overførsel af statusoplysninger om leveringen af forsendelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen Austrian Post.
- Postvæsen CH
Hvis leveringen af varerne udføres af transportudbyderen Post CH (Schweizerische PostAG, Schweiz, Wankdorfallee 4, 3030 Bern), videregiver vi din e-mailadresse til Post CH før leveringen af varerne med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til Post CH med henblik på levering. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varerne. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med Post CH eller overførsel af statusoplysninger om leveringen af forsendelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen Post CH.
- TNT
Hvis varerne leveres af transportudbyderen TNT (TNT Express GmbH, Haberstraße 2, 53842 Troisdorf), videregiver vi din e-mailadresse til TNT inden leveringen af varerne i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til TNT med henblik på levering i henhold til art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Disse oplysninger videregives kun, hvis det er nødvendigt for leveringen af varen. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med TNT eller overførsel af statusoplysninger om leveringen af forsendelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transportudbyderen TNT.
- UPS
Hvis varerne leveres af transportudbyderen UPS (United Parcel Service Deutschland Inc. & Co. OHG, Görlitzer Straße 1, 41460 Neuss), videregiver vi din e-mailadresse til UPS inden leveringen af varerne i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO med henblik på koordinering af en leveringsdato eller til meddelelse om levering, forudsat at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i forbindelse med bestillingsprocessen. I modsat fald videregiver vi kun modtagerens navn og leveringsadressen til UPS med henblik på levering i henhold til art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Overførslen finder kun sted i det omfang, det er nødvendigt for leveringen af varerne. I dette tilfælde er en forudgående koordinering af leveringsdatoen med UPS eller overførsel af statusoplysninger om leveringen af forsendelsen ikke mulig.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden over for den ovenfor nævnte ansvarlige person eller over for transporttjenesteudbyderen UPS.

10.5 Brug af udbydere af betalingstjenester (betalingstjenester)
- Amazon Pay
Hvis du vælger betalingsmetoden "Amazon Pay", vil betalingen blive behandlet via betalingstjenesteudbyderen Amazon Payments Europe s.c.a., 38 avenue J.F. Kennedy, L-1855 Luxembourg (i det følgende benævnt "Amazon Payments"), som vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre, i overensstemmelse med art. 6 (1) lit. b DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på betalingsbehandling med betalingstjenesteudbyderen Amazon Payments og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål. Hvis cookies, dvs. små tekstfiler, der gemmes på enheden, sættes ved brug af Amazon Pay, sker dette udelukkende på grundlag af dit udtrykkelige samtykke i henhold til art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes via det "cookie samtykkeværktøj", der er implementeret på hjemmesiden. Du kan få yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne for Amazon Payments på følgende internetadresse: https://pay.amazon.de/help/82974
- Apple Pay
Hvis du vælger betalingsmetoden "Apple Pay" fra Apple Distribution International (Apple), Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Irland, foregår betalingsbehandlingen via "Apple Pay"-funktionen på din slutenhed med iOS, watchOS eller macOS ved at opkræve et betalingskort, der er deponeret med "Apple Pay". Apple Pay anvender sikkerhedsfunktioner, der er integreret i hard- og software på din enhed for at beskytte dine transaktioner. For at frigive en betaling skal du indtaste en kode, som du på forhånd har defineret, og bekræfte den ved hjælp af "Face ID"- eller "Touch ID"-funktionen på din terminalenhed.
Med henblik på betalingsbehandling vil de oplysninger, du giver under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre, blive videregivet til Apple i krypteret form. Apple krypterer derefter disse data igen med en udviklerspecifik nøgle, inden dataene overføres til betalingstjenesteudbyderen af det betalingskort, der er gemt i Apple Pay, for at gennemføre betalingen. Krypteringen sikrer, at kun det websted, hvorfra købet blev foretaget, kan få adgang til betalingsdataene. Når betalingen er gennemført, sender Apple dit enhedskontonummer og en transaktionsspecifik, dynamisk sikkerhedskode til kildewebstedet for at bekræfte, at betalingen er lykkedes.
Hvis personoplysninger behandles i forbindelse med de beskrevne overførsler, sker behandlingen udelukkende med henblik på betalingsbehandling i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO.
Apple opbevarer anonymiserede transaktionsdata, herunder det omtrentlige købsbeløb, den omtrentlige dato og det omtrentlige klokkeslæt, og om transaktionen blev gennemført med succes. Anonymisering udelukker fuldstændigt muligheden for personlige referencer. Apple bruger de anonymiserede data til at forbedre Apple Pay og andre Apple-produkter og -tjenester.
Når du bruger Apple Pay på iPhone eller Apple Watch til at gennemføre et køb, der er foretaget via Safari på Mac, kommunikerer Mac'en og godkendelsesenheden via en krypteret kanal på Apples servere. Apple behandler eller gemmer ikke nogen af disse oplysninger i et format, der kan identificere dig personligt. Du kan deaktivere muligheden for at bruge Apple Pay på din Mac i indstillingerne på din iPhone. Gå til "Wallet & Apple Pay", og fjern markeringen af "Tillad betalinger på Mac".
Du kan finde yderligere oplysninger om databeskyttelse med Apple Pay på følgende internetadresse: https://support.apple.com/de-de/HT203027
- Kontant betaling via kontant betaling
Hvis du vælger betalingsmetoden "Kontant betaling", videregiver vi dine personlige data (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, fødselsdato, e-mailadresse og eventuelt telefonnummer) til betalingstjenesteudbyderen Cash Payment Solutions GmbH, Dircksenstr. 40, 10178 Berlin, i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO, således at Cash Payment Solutions GmbH kan give dig et individuelt genereret nummer eller en stregkode (såkaldt "betalingsseddel") for den pågældende transaktion. Disse oplysninger videregives kun i det omfang, det er nødvendigt for afviklingen af betalingsmetoden "Cash Payment". Ved hjælp af betalingssedlen er det muligt for dig at afregne de respektive transaktionsomkostninger ved at betale kontant i forretningslokalerne hos Cash Payment Solutions GmbH's partnervirksomheder. Barzahlen-partnervirksomheden sender betalingsbekræftelsen i realtid, hvorefter forsendelsesprocessen straks kan startes, forudsat at varerne er umiddelbart tilgængelige.
Cash Payment Solutions GmbH benytter sig af kreditinstituttet NordFinanz Bank Aktiengesellschaft, Martinistraße 48, 28195 Bremen (i det følgende benævnt "NordFinanz") til behandling af betalingsmetoden "Barzahlen" og videregiver dine betalingsdata til dette i henhold til art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO - i det omfang dette er nødvendigt for gennemførelsen af kontantbetalingen.
Både Cash Payment Solutions GmbH og NordFinanz bruger udelukkende dine personoplysninger til at gennemføre betalingsmetoden "Barzahlen" og til at overholde bestemmelserne om hvidvaskning af penge.
- Billie GmbH
Hvis du vælger betalingsmetoden "Levering på konto" via Billie, videregiver vi dine betalingsdata til Billie GmbH, Charlottenstraße 4, 10969 Berlin, med henblik på betalingsbehandling i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Under bestillingsprocessen bliver du bedt om at oplyse dine personlige data (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og i tilfælde af direkte debitering de oplyste kontooplysninger). For at sikre vores legitime interesse i at fastslå vores kunders solvens videregives disse data af os til Billie GmbH med henblik på en kreditvurdering i henhold til art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. På grundlag af de af dig oplyste personoplysninger samt yderligere data (f.eks. indkøbskurv, fakturabeløb, ordrehistorik, betalingserfaring) kontrollerer Billie GmbH, om den af dig valgte betalingsmulighed kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller misligholdelsesrisici. For at træffe en beslutning inden for rammerne af ansøgningskontrollen kan der ud over billie-interne kriterier i henhold til art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO:
- Creditreform Berlin Wolfram KG, Karl-Heinrich-Ulrichs-Straße 1, 10787 Berlin,
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss,
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden (i det følgende benævnt "SCHUFA")
- Euler Hermes Tyskland, Friedensallee 254, 22763 Hamburg, Tyskland
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en meddelelse til den dataansvarlige eller til Billie GmbH. Billie GmbH kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt for at behandle betalinger i overensstemmelse med kontrakten.
- Billpay
Når du vælger betalingsmetoderne "direkte debitering" og/eller "levering på regning" og/eller "afbetalingskøb" via Billpay, bliver du bedt om at oplyse dine personlige oplysninger (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og, i tilfælde af direkte debitering, de oplyste kontooplysninger) under bestillingsprocessen.
For at sikre vores legitime interesse i at fastslå vores kunders solvens videregives disse oplysninger af os til Klarna Bank AB (publ), der handler gennem sin filial i Tyskland, Klarna Bank AB, German Branch, Chausseestraße 117, 10115 Berlin (i det følgende benævnt "Klarna") med henblik på en kreditvurdering i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. Klarna kontrollerer på grundlag af de personoplysninger, som du har oplyst, samt yderligere data (f.eks. indkøbskurv, fakturabeløb, ordrehistorik, betalingserfaring), om den betalingsmulighed, du har valgt, kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller uerholdelige risici. For at træffe en afgørelse inden for rammerne af ansøgningskontrollen kan der ud over Klarna-interne kriterier i overensstemmelse med art. 6 (1) lit. f DSGVO:
- CRIF GmbH, Leopoldstraße 244, 80807 München, tlf: +49 (0)89 508073-0, Fax: - 31
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, tlf: +49 (0)2131-109-501, Fax: -557
- infoscore Consumer Data GmbH (arvato), Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, tlf: +49 (0)7221-5040-1000, Fax: -1001
- CRIF GmbH, Friesenweg 4, bygning 12, 22763 Hamburg, Tyskland, tlf: +49 (0)40-89803-0, Fax: -419
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden, tlf: +49 (0)611-9278-0, Fax: -109
- Regis24 GmbH, Zehdenicker Str. 21, D-10119 Berlin, tlf: +49 (0)30-44350240
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger.
Med henblik på identitetskontrollen vil dine personoplysninger blive videregivet til et af de ovennævnte kreditbureauer i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. Kreditbureauet vil derefter informere dig om graden af overensstemmelse mellem de personoplysninger, der er lagret hos det, og de oplysninger, som du har givet som procentdel, samt i givet fald en henvisning til en identitetsbaseret legitimationskontrol, der tidligere er udført hos kreditbureauet. Klarna kan derfor identificere, om en person på den adresse, du har oplyst, er gemt i kreditoplysningsbureauets database på grundlag af de overførte matchprocenter.
Du kan få yderligere oplysninger om Billpays databeskyttelsespolitik på følgende internetadresse: https://www.billpay.de/de/datenschutz-de/.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine oplysninger ved at sende en meddelelse til den dataansvarlige eller til Klarna. Klarna kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for at kunne gennemføre betalinger i overensstemmelse med kontrakten.
- BillSAFE
Når du vælger betalingsmetoden "køb på konto" via BillSAFE, bliver du bedt om at indtaste dine personlige oplysninger (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, fødselsdato og e-mailadresse) under bestillingsprocessen. For at beskytte vores legitime interesse i at sikre vores kunders solvens videresender vi disse data til PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg med henblik på en kreditvurdering i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. På grundlag af de personoplysninger, som du har oplyst, samt yderligere data (såsom indkøbskurv, fakturabeløb, ordrehistorik, betalingserfaring) kontrollerer PayPal (Europe), om den betalingsmulighed, du har valgt, kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller uerholdelige risici. Til afgørelsen inden for rammerne af ansøgningskontrollen kan der ud over PayPal-interne kriterier i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO:
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden, tlf: +49 (0)611-9278-0, Fax: -109.
- CRIF GmbH, Leopoldstrasse 244, 80807 München, Tyskland, tlf: +49 (0)89 508073-0, Fax: - 31
- accumio finance services GmbH Customer Care Service Center, postboks 110254, 30099 Hannover, Tyskland
- infoscore Consumer Data GmbH (arvato), Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, tlf: +49 (0)7221-5040-1000, Fax: -1001
- CRIF GmbH, Friesenweg 4, bygning 12, 22763 Hamburg, Tyskland, tlf: +49 (0)40-89803-0, Fax: -419
- Tesch mediafinanz AG, Weiße Breite 5, 49084 Osnabrück, Tel.: +49 (0)541- 2029-0, Fax: -101
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, tlf: +49 (0)2131-109-501, Fax: -557
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger.
Med henblik på identitetskontrollen vil dine personoplysninger blive videregivet til et af de ovennævnte kreditbureauer i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. Kreditbureauet vil derefter informere dig om graden af overensstemmelse mellem de personoplysninger, der er lagret hos det, og de oplysninger, som du har givet som procentdel, samt i givet fald en henvisning til en tidligere identitetsbaseret legitimationskontrol, der er udført hos kreditbureauet. PayPal kan således identificere, om en person på den adresse, du har oplyst, er gemt i kreditbureauets database på grundlag af de overførte overensstemmelsesprocenter. Du kan få yderligere oplysninger om databeskyttelsesbestemmelserne i PayPals BillSAFE på følgende internetadresse: https://www.billsafe.de/privacy-policy/buyer.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine oplysninger ved at underrette den dataansvarlige eller BillSAFE. BillSAFE kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for at behandle betalinger i overensstemmelse med kontrakten.
- BS PAYONE
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen BS PAYONE, vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen BS PAYONE GmbH, Lyoner Straße 9, 60528 Frankfurt/Main, som vi videregiver dine oplysninger, som du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på betalingsafvikling med betalingstjenesteudbyderen PAYONE og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål.
- Coinbase Commerce
Hvis du vælger betalingsmetoden "kryptovalutaer", vil betalingsbehandlingen blive udført via Toshi Holdings Pte. Ltd, One Marina Boulevard, #28-00, Singapore 01898989 ("Coinbase Commerce").
For at foretage betalingen vil du blive omdirigeret til en automatisk genereret Coinbase Commerce-side. Der vil du se transaktionsdetaljerne for at kunne foretage transaktionen ved hjælp af den tegnebogssoftware, som du selv vælger. Når transaktionen er blevet udløst og anerkendt, vil du blive omdirigeret tilbage til kassen på vores websted. Til behandling af betalingen gemmes kun transaktionsinherente oplysninger i den respektive blockchain for kryptovalutaen, en overførsel af personlige data til Coinbase Commerce finder dog i princippet ikke sted.
Hvis der i enkelte tilfælde videregives personoplysninger, sker det udelukkende med henblik på at behandle betalingen i overensstemmelse med artikel. 6, stk. 1, litra b), i DSGVO. Til dette formål har Coinbase Commerce implementeret standardkontraktklausuler, der er godkendt af Europa-Kommissionen, og som har til formål at sikre overholdelse af det europæiske niveau for databeskyttelse i Singapore.
Du kan finde flere oplysninger om Coinbase Commerce's databeskyttelse på URL: https://commerce.coinbase.com/legal/privacy-policy/
- ComGate Betalinger
Vi bruger betalingstjenesteudbyderen ComGate Payments, som, Gočárova třída 1754 / 48b, 500 02 Hradec Králové, Tjekkiet ("ComGate Payments"). Hvis du vælger en betalingsmetode, der tilbydes via betalingstjenesteudbyderen ComGate Payments, vil betalingsbehandlingen blive udført via ComGate Payments, til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din bestilling (navn, adresse, kontonummer, bankkode, kreditkortnummer, hvis relevant, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b), i DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på behandling af betalinger med ComGate Payments og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål. Du kan finde flere oplysninger om ComGate Payments' databeskyttelse på følgende internetadresse: https://www.comgate.cz/nakladani-s-osobnimi-udaji-u-platebni-brany-a-platebniho-terminalu-comgate.
- Computop
Hvis du vælger at betale med kreditkort med betalingstjenesteudbyderen Computop, vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen Computop GmbH, Schwarzenbergstr. 4, 96050 Bamberg, til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på betalingsafvikling med betalingstjenesteudbyderen Computop og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål. Du kan få yderligere oplysninger om Computop's databeskyttelsespolitik på følgende internetadresse: https://www.computop.com/de/datenschutz.
- ConCardis
Hvis du vælger at betale med kreditkort ved hjælp af betalingstjenesteudbyderen ConCardis, vil betalingen blive behandlet via betalingstjenesteudbyderen ConCardis GmbH, Helfmann-Park 7, 65760 Eschborn, til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b), i DSGVO. Dine data videregives udelukkende med henblik på afvikling af betalinger med betalingstjenesteudbyderen ConCardis og kun i det omfang, det er nødvendigt for dette formål. Du kan få yderligere oplysninger om ConCardis' databeskyttelsesbestemmelser på følgende internetadresse: https://www.concardis.com/datenschutzerklaerung.
- GoCardless
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen GoCardless (direkte debitering), vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen GoCardless Ltd, Sutton Yard, 65 Goswell Road, London, EC1V 7EN, Storbritannien, til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om ordren, i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b), i DSGVO. Dine oplysninger videregives kun med henblik på betalingsafvikling med betalingstjenesteudbyderen GoCardless Ltd. og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål. Du kan finde flere oplysninger om databeskyttelse hos GoCarless på URL https://gocardless.com/legal/privacy/.
- Google Pay
Hvis du vælger betalingsmetoden "Google Pay" fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"), foregår betalingsbehandlingen via "Google Pay"-applikationen på din mobile enhed, der kører mindst Android 4.4 ("KitKat") og har en NFC-funktion, ved at opkræve et betalingskort, der er deponeret hos Google Pay eller et betalingssystem, der er verificeret der (f.eks. PayPal). For at frigive en betaling via Google Pay på mere end 25 EUR er det nødvendigt at låse din mobile enhed op forinden ved hjælp af den pågældende verificeringsforanstaltning (f.eks. ansigtsgenkendelse, adgangskode, fingeraftryk eller mønster).
Med henblik på betalingsbehandling videregives de oplysninger, du giver under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din bestilling til Google. Google overfører derefter dine betalingsoplysninger, der er gemt i Google Pay, i form af et unikt tildelt transaktionsnummer til kildewebstedet, som bruges til at bekræfte en gennemført betaling. Dette transaktionsnummer indeholder ingen oplysninger om de reelle betalingsdata for dit betalingsmiddel, der er deponeret hos Google Pay, men oprettes og overføres som et gyldigt numerisk token, der kun gælder én gang. Ved alle transaktioner via Google Pay fungerer Google kun som mellemmand for at behandle betalingen. Transaktionen gennemføres udelukkende i forholdet mellem brugeren og kildewebstedet ved at debitere det betalingsmiddel, der er deponeret hos Google Pay.
I det omfang personoplysninger behandles under de beskrevne overførsler, sker behandlingen udelukkende med henblik på betalingsbehandling i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra b), i DSGVO.
Google forbeholder sig ret til at indsamle, gemme og evaluere visse transaktionsspecifikke oplysninger for hver transaktion, der foretages via Google Pay. Dette omfatter dato, klokkeslæt og transaktionsbeløb, købmandens placering og beskrivelse, en beskrivelse fra købmanden af de købte varer eller tjenester, billeder, som du har knyttet til transaktionen, navn og e-mailadresse på sælger og køber eller afsender og modtager, den anvendte betalingsmetode, din beskrivelse af årsagen til transaktionen og, hvor det er relevant, det tilbud, der er knyttet til transaktionen.
Ifølge Google foretages denne behandling udelukkende i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra f), i DSGVO på grundlag af den legitime interesse i korrekt fakturering, kontrol af transaktionsdata samt optimering og funktionel vedligeholdelse af Google Pay-tjenesten.
Google forbeholder sig også ret til at sammenlægge de behandlede transaktionsdata med andre oplysninger, der indsamles og gemmes af Google, når du bruger andre Google-tjenester.
Brugsbetingelserne for Google Pay kan findes her:
https://payments.google.com/payments/apis-secure/u/0/get_legal_document?ldo=0&ldt=googlepaytos&ldl=de
Du kan finde yderligere oplysninger om databeskyttelse med Google Pay på følgende internetadresse:
https://payments.google.com/payments/apis-secure/get_legal_document?ldo=0&ldt=privacynotice&ldl=de
- giropay
Ved betaling via "giropay" behandles betalingen via giropay GmbH, An der Welle 4, 60322 Frankfurt/Main, som vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din bestilling til. I overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO videregives dine data udelukkende med henblik på betalingsafvikling og kun i det omfang, det er nødvendigt for dette formål. Du kan få yderligere oplysninger om giropay GmbH's databeskyttelsesbestemmelser på følgende internetadresse: https://www.giropay.de/rechtliches/datenschutzerklaerung.
- iClear
Hvis du vælger betalingsmetoden "iclear-faktura", bliver du bedt om at indtaste dine personlige oplysninger (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, postnummer, by) under bestillingsprocessen. For at sikre vores legitime interesse i at fastslå vores kunders solvens, videresender vi disse data til iclear GmbH, M2 17, 68161 Mannheim ("iclear") i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO med henblik på en kreditvurdering. iclear kontrollerer på grundlag af de af dig oplyste personoplysninger og andre data (f.eks. indkøbskurv, fakturabeløb, ordrehistorik, betalingserfaring), om den af dig valgte betalingsmulighed kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller uerholdelige risici. Til afgørelsen inden for rammerne af ansøgningskontrollen kan der ud over iclear-interne kriterier i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO:
- Domnowski Inkasso GmbH, Am Pulverschoppen 17, 59071 Hamm, Tyskland.
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger. Du kan finde flere oplysninger om iclears databeskyttelsesregler på følgende internetadresse: https://www.iclear.de/?id=32.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine oplysninger ved at sende en meddelelse til den dataansvarlige eller til iclear. Iclear kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for at behandle betalinger i overensstemmelse med kontrakten.
- ipayment
Hvis betalingsmetoden/metoderne "direkte debitering via ipayment" og/eller "kreditkort via ipayment" tilbydes, videregiver vi dine personoplysninger til 1&1 Internet AG, Elgendorfer Str. 57, 56410 Montabaur (i det følgende benævnt "1&1") i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO til betalingsformål, i det omfang det er nødvendigt for betalingsformidlingen. For yderligere oplysninger om 1&1's håndtering af personoplysninger henvises til 1&1's privatlivspolitik på https://www.1und1.de/Datenschutz.
- Klarna
Hvis du vælger en Klarna-betalingstjeneste, vil betalingen blive behandlet via Klarna Bank AB (publ), https://klarna.com/de/, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige (i det følgende benævnt "Klarna"). For at muliggøre behandlingen af betalingen videregives dine personoplysninger (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, køn, e-mailadresse, telefonnummer og IP-adresse) samt data vedrørende ordren (f.eks. fakturabeløb, artikel, leveringsform) til Klarna med henblik på at kontrollere din identitet og kreditværdighed, forudsat at du udtrykkeligt har givet dit samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO under bestillingsprocessen. Du kan finde ud af, hvilke kreditinstitutter dine data kan blive videregivet til her:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/credit_rating_agencies
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). Hvis der indgår scoreværdier i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger. Klarna bruger de modtagne oplysninger om den statistiske sandsynlighed for en betalingsmisligholdelse til en afvejet beslutning om etablering, gennemførelse eller afslutning af kontraktforholdet.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en meddelelse til den dataansvarlige eller til Klarna. Klarna kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at behandle betalinger i overensstemmelse med kontrakten.
Dine personlige data vil blive behandlet i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler og som angivet i Klarnas databeskyttelsespolitik for registrerede personer i Tyskland https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy
eller for registrerede personer med hjemsted i Østrig https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_at/privacy
vil blive håndteret.
- Paydirekt
Hvis du vælger betalingsmetoden paydirekt, foregår betalingen via betalingstjenesteudbyderen paydirekt GmbH, Hamburger Allee 26-28, 60486 Frankfurt am Main. I denne proces indsamles, behandles og overføres dine betalingsdata (f.eks. betalingsbeløb, oplysninger om betalingsmodtageren) samt din bekræftelse af, at betalingsdataene er korrekte, af paydirekt GmbH til din bank med henblik på gennemførelse af paydirekt-betalingen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Denne behandling finder kun sted i det omfang, det er faktisk nødvendigt for gennemførelsen af betalingen. Derefter autentificerer paydirekt GmbH betalingen via den autentificeringsprocedure, der er gemt for dig i din bank. Yderligere oplysninger om overførslen og behandlingen af dine data findes i paydirekts databeskyttelseserklæring, som du kan se på følgende link: https://www.paydirekt.de/agb/index.html.
- Payever
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen payever, vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen payever GmbH, Simon-von-Utrecht Straße 1, 20359 Hamburg, til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på betalingsafvikling med betalingstjenesteudbyderen payever og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål.
Du kan finde flere oplysninger om payever's håndtering af personoplysninger i payever's databeskyttelseserklæring: https://www.payever.de/schufa/datenschutz/.
- Paypal
Når du betaler via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis det tilbydes - "køb på konto" eller "betaling i rater" via PayPal, videregiver vi dine betalingsdata til PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (herefter "PayPal") som en del af betalingsbehandlingen. Overførslen finder sted i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO og kun i det omfang, det er nødvendigt for betalingsbehandlingen.
For betalingsmetoderne kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis de tilbydes - "køb på konto" eller "afdragsbetaling" via PayPal, forbeholder PayPal sig ret til at foretage en kreditvurdering. Til dette formål kan dine betalingsoplysninger videregives til kreditvurderingsbureauer i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af PayPals legitime interesse i at fastslå din solvens. PayPal bruger resultatet af kreditkontrollen med hensyn til den statistiske sandsynlighed for manglende betaling med henblik på at træffe beslutning om tilrådighedsstillelse af den pågældende betalingsmetode. Oplysningerne om kreditværdighed kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdierne indgår i resultatet af kreditvurderingen, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger. For yderligere oplysninger om databeskyttelseslovgivningen, herunder oplysninger om de anvendte kreditvurderingsbureauer, henvises til PayPals databeskyttelseserklæring: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal. PayPal kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for den kontraktmæssige behandling af betalinger.
- Rakuten Checkout
Hvis du har valgt betalingsmetoderne "køb på konto" eller "direkte debitering" via betalingstjenesteudbyderen Rakuten Checkout under bestillingsprocessen, har du givet dit samtykke til en kreditvurdering.
De personoplysninger, der er nødvendige for at behandle betalingsmetoden "køb på regning" og en kreditvurdering, indsamles på grundlag af samtykke i henhold til artikel. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO og videregives til Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige (www.klarna.de).
Ved behandling af betalingsmetoden direkte debitering vil dine personoplysninger blive indsamlet af Rakuten Checkout med henblik på en kreditvurdering på grundlag af dit samtykke givet under bestillingsprocessen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Overførslen af disse data sker i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og under hensyntagen til dine beskyttelsesværdige interesser. Med henblik på at træffe beslutning om etablering, gennemførelse eller afslutning af et kontraktforhold kan ovennævnte data videregives til et eller flere af følgende kreditbureauer på grundlag af dit samtykke:
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, Tyskland
- CRIF GmbH, Leopoldstraße 244, 80807 München, Tyskland
- Infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden, Tyskland
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Tyskland
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger. Hvis denne beregning viser, at din kreditværdighed ikke er givet, vil vi straks informere dig herom. Du kan finde flere oplysninger om Rakuten Checkout's privatlivspolitik på følgende webadresse: https://www.rakuten.de/info/datenschutz.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en meddelelse til den dataansvarlige eller til Klarna. Klarna kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for den kontraktmæssige behandling af betalinger.
- Saferpay/ PayUnity
I tilfælde af betaling via Saferpay/PayUnity vil de oplysninger, du giver under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre, blive videregivet til SIX Payment Services (Germany) GmbH, Langenhorner Chaussee 92-94, 22415 Hamburg (i det følgende benævnt "SIX") i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO med henblik på betalingsbehandling. Dine data videregives kun med henblik på betalingsbehandling med betalingstjenesteudbyderen SIX og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål. Yderligere oplysninger om databeskyttelse kan findes på SIX' websted på www.six-payment-services.com.
- Secupay
Hvis du vælger at betale med kreditkort med betalingstjenesteudbyderen secupay, vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen secupay AG, Goethestraße 6, 01896 Pulsnitz, som vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre, i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på betalingsafvikling med betalingstjenesteudbyderen secupay og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål.
Når du vælger betalingsmetoderne "køb på konto" via secupay eller "direkte debitering" via secupay, bliver du bedt om at oplyse dine personlige oplysninger (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, postnummer, by, fødselsdato, e-mail-adresse, telefonnummer, bankkode og kontonummer) under bestillingsprocessen. For at sikre vores legitime interesse i at fastslå vores kunders solvens, videresender vi disse data til secupay AG, Goethestr. 6, 01896 Pulsnitz ("secupay") i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO med henblik på en kreditvurdering. På grundlag af de af dig oplyste personoplysninger samt yderligere data (f.eks. indkøbskurv, fakturabeløb, ordrehistorik, betalingserfaring) kontrollerer secupay, om den af dig valgte betalingsmulighed kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller uerholdelige risici. Ud over secupays interne kriterier kan også identitets- og kreditværdighedsoplysninger fra følgende kreditvurderingsbureauer indgå i beslutningsprocessen som led i ansøgningskontrollen i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO:
- infoscore Consumer Data GmbH (arvato), Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, tlf: +49 (0)7221-5040-1000, Fax: -1001.
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, Tyskland, tlf: +49 (0)2131-109-501, Fax: -557
- EOS Payment Solutions GmbH, Steindamm 80, 200 Hamburg, Tyskland
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine oplysninger ved at sende en meddelelse til den dataansvarlige eller til Secupay. Secupay kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for den kontraktmæssige behandling af betalinger.
- SOFORT
Hvis du vælger betalingsmetoden "SOFORT", vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Tyskland (i det følgende benævnt "SOFORT"), til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din bestilling i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Sofort GmbH er en del af Klarna-koncernen (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Stockholm, Sverige). Dine data videregives kun med henblik på betalingsbehandling med betalingstjenesteudbyderen SOFORT og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål. Du kan få yderligere oplysninger om SOFORTs databeskyttelsespolitik på følgende internetadresse: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz.
- Skrill
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen Skrill, vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen Skrill Ltd, Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5LQ, England, til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din bestilling (navn, adresse, kontonummer, bankkode, kreditkortnummer, hvis det er relevant, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Dine data videregives kun med henblik på betalingsafvikling med betalingstjenesteudbyderen Skrill Ltd. og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål.
- Stribe
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen Stripe, vil betalingen blive behandlet via betalingstjenesteudbyderen Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland, til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din bestilling (navn, adresse, kontonummer, bankkode, kreditkortnummer, hvis det er relevant, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer) i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Du kan finde flere oplysninger om Stripes databeskyttelse på URL https://stripe.com/de/privacy#translation.
Stripe forbeholder sig ret til at foretage en kreditvurdering på grundlag af matematisk-statistiske procedurer for at sikre den legitime interesse i at fastslå brugerens betalingsevne. De personoplysninger, der er nødvendige for en kreditvurdering, og som er indhentet i forbindelse med betalingsbehandlingen, kan Stripe videregive til udvalgte kreditagenturer, som Stripe oplyser brugerne på anmodning. Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdierne indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger. Stripe anvender resultatet af kreditvurderingen i forhold til den statistiske sandsynlighed for manglende betaling med henblik på at træffe afgørelse om tilladelse til at anvende den valgte betalingsmetode.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine oplysninger ved at sende en meddelelse til Stripe eller de udpegede kreditbureauer.
Stripe kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt for at behandle betalinger i overensstemmelse med kontrakten.
- Unzer
Ved betaling med kreditkort via Unzer behandles betalingen via betalingstjenesteudbyderen Payolution GmbH Columbusplatz 7-8, Stiege 1 / 5. sal, 1100 Wien, Østrig, til hvem vi videregiver dine oplysninger, som du har givet os under bestillingsprocessen, udelukkende med henblik på betalingsbehandling i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO. Overførslen finder kun sted i det omfang, det faktisk er nødvendigt for betalingsbehandlingen. Unzer vil til gengæld overføre dine data til HUELLEMANN & STRAUSS ONLINESERVICES S.A., 1, Place du Marché, 6755 Grevenmacher, Luxembourg, med henblik på at behandle betalingen - i det omfang dette er nødvendigt - i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO.
Når du vælger betalingsmetoden "køb på konto via Unzer", "direkte debitering via Unzer" eller "køb på afbetaling via Unzer", vil du blive bedt om at oplyse dine personlige oplysninger (for- og efternavn, gade, husnummer, postnummer, by, fødselsdato, e-mailadresse og telefonnummer) under bestillingsprocessen. For at sikre vores legitime interesse i at fastslå vores kunders solvens, videresender vi disse data til Payolution GmbH Columbusplatz 7-8, Stiege 1 / 5. sal, 1100 Wien, Østrig, i overensstemmelse med art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO med henblik på en kreditvurdering. Payolution GmbH kontrollerer på grundlag af de af dig oplyste personoplysninger samt yderligere data (f.eks. indkøbskurv, fakturabeløb, ordrehistorik, betalingserfaringer), om den af dig valgte betalingsmulighed kan bevilges med hensyn til betalings- og/eller misligholdelsesrisici. Med henblik på at træffe beslutning om etablering eller gennemførelse af et kontraktforhold kan der også indgå identitets- eller kreditværdighedsoplysninger fra følgende kreditvurderingsbureauer i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO:
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Tyskland.
- CRIF GmbH, Diefenbachgasse 35, 11 50 Wien, Østrig
- CRIF AG, Hagenholzstrasse 81, 8050 Zürich, Schweiz
- CRIF GmbH, Leopoldstrasse 244, 80807 München, Tyskland
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Tyskland
- KSV1870 Information GmbH, Wagenseilgasse 7, 1100 Wien, Østrig
- Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstr. 11, 41460 Neuss, Tyskland
- infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstrasse 99, 76532 Baden-Baden, Tyskland
- ProfilAdresse Direktmarketing GmbH, Altmannsdorfer Strasse 311, 1230 Wien, Østrig
- Emailage LTD, 1 Fore Street Ave, London, EC2Y 5EJ, Det Forenede Kongerige
- ThreatMetrix, The Base 3/F, Tower C, Evert van de Beekstraat 1, 1118 CL Schiphol, Nederlandene
- payolution GmbH, Columbuscenter, Columbusplatz 7-8, 1100 Wien, Østrig
- Universum Business GmbH, Hanauer Landstr. 164, 60314 Frankfurt am Main, Tyskland
Kreditrapporten kan indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). For så vidt som scoreværdier indgår i resultatet af kreditrapporten, er de baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk-statistisk procedure. Beregningen af scoreværdierne omfatter, men er ikke begrænset til, adresseoplysninger.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en meddelelse til den dataansvarlige eller til Unzer eller Payolution GmbH. Unzer eller Payolution GmbH kan dog stadig være berettiget til at behandle dine personoplysninger, hvis dette er nødvendigt for den kontraktmæssige behandling af betalinger.
- Wallee
Hvis du vælger en betalingsmetode fra betalingstjenesteudbyderen "Wallee", vil betalingen blive behandlet af betalingstjenesteudbyderen Wallee customweb GmbH (General-Guisan-Strasse 47 31, CH-8400 Zürich, i det følgende benævnt "Wallee"), til hvem vi videregiver de oplysninger, du har givet under bestillingsprocessen, sammen med oplysninger om din ordre (navn, adresse, kontonummer, bankkode, eventuelt kreditkortnummer, fakturabeløb, valuta og transaktionsnummer). Dine oplysninger videregives kun med henblik på betalingsafvikling med betalingstjenesteudbyderen Wallee og kun i det omfang, det er nødvendigt til dette formål.
- VR-betaling
Når du vælger en betalingsmetode, der tilbydes via VR Payment, behandles betalingen via betalingstjenesteudbyderen VR Payment GmbH, Saonestraße 3a, 60528 Frankfurt am Main, Tyskland (i det følgende benævnt "VR Payment") via en ekstern terminal. Først og fremmest indsamles dine personlige data (efternavn, fornavn, betalingsdata) af VR Payment ved den virtuelle terminal og krypteres direkte der. Denne krypterede dataregistrering sendes derefter til VR Payment som erhverver for at godkende betalingen. VR Payment dekrypterer den første del, som indeholder kortnummeret; dette er nødvendigt for den efterfølgende booking. Den anden del med godkendelsesdataene sendes til den pågældende udsteder via det relevante betalingskortsystem. VR Payment autentificerer derefter transaktionen ved hjælp af den autentificeringsprocedure, der er gemt i banken til dette formål. Betalingsbeløbet overføres derefter fra din konto til vores konto. Alle ovennævnte behandlinger foretages udelukkende med henblik på en korrekt betalingsbehandling i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. b DSGVO. Ud over de data, der er nødvendige for betalingen, kan VR Payment som led i transaktionsbehandlingen indsamle yderligere data som f.eks. leveringsadressen eller oplysninger om tilbuddet i forbindelse med transaktionen. Denne behandling sker i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af VR Betaling's legitime interesse i verificering af transaktionsdata og optimering og funktionel vedligeholdelse af tjenesten. Du kan finde flere oplysninger om VR Payment's databeskyttelse her: https://www.vr-payment.de/datenschutz-haftung/

11) Brug af sociale medier: videoer

11.1 Brug af Vimeo-videoer
Plugins fra videoportalen Vimeo af Vimeo, LLC, 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA er integreret på vores websted. Når du ringer til en side på vores hjemmeside, der indeholder et sådant plugin, etablerer din browser en direkte forbindelse til Vimeos servere. Indholdet af plugin'et overføres af Vimeo direkte til din browser og integreres i siden. Gennem denne integration modtager Vimeo oplysninger om, at din browser har tilgået den tilsvarende side på vores websted, også selv om du ikke har en Vimeo-konto eller ikke er logget ind på Vimeo i øjeblikket. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) overføres af din browser direkte til en Vimeo-server i USA og gemmes der.
Hvis du er logget ind på Vimeo, kan Vimeo direkte tildele dit besøg på vores websted til din Vimeo-konto. Hvis du interagerer med plugins (f.eks. ved at klikke på startknappen for en video), overføres disse oplysninger også direkte til en Vimeo-server og gemmes der.
De beskrevne databehandlinger udføres i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af Vimeos legitime interesse i markedsundersøgelser og den behovsbaserede udformning af Vimeo-tjenesten.
Hvis du ikke ønsker, at Vimeo tildeler de data, der indsamles via vores websted, direkte til din Vimeo-konto, skal du logge ud af Vimeo, før du besøger vores websted.
Formålet med og omfanget af dataindsamlingen og Vimeos videre behandling og brug af dataene samt dine rettigheder i denne henseende og dine indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv kan findes i Vimeos databeskyttelsesinformation: https://vimeo.com/privacy.
Google Analytics-sporingsværktøjet fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland, er automatisk integreret i videoer fra Vimeo, som er indlejret på vores websted. Dette er Vimeos egen sporing, som vi ikke har adgang til, og som ikke kan påvirkes af vores websted. Google Analytics anvender såkaldte "cookies" til sporing, som er tekstfiler, der gemmes på din computer og muliggør en analyse af din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af hjemmesiden, overføres til og gemmes af Google på servere i USA.
Denne behandling foretages i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af Vimeos legitime interesse i statistisk analyse af brugeradfærd med henblik på optimering og markedsføring.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes på hjemmesiden.

11.2 Brug af Youtube-videoer
Dette websted bruger Youtube-indlejringsfunktionen til at vise og afspille videoer fra udbyderen "Youtube", som tilhører Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google").
Her anvendes den udvidede databeskyttelsestilstand, som ifølge udbyderen kun udløser lagring af brugeroplysninger, når videoen/videoerne afspilles. Hvis afspilningen af indlejrede Youtube-videoer startes, bruger udbyderen "Youtube" cookies til at indsamle oplysninger om brugeradfærd. Ifølge oplysninger fra "Youtube" bruges disse bl.a. til at indsamle videostatistik, forbedre brugervenligheden og forhindre misbrug af adfærd. Hvis du er logget ind på Google, vil dine data blive direkte tilknyttet din konto, når du klikker på en video. Hvis du ikke ønsker, at dine data skal knyttes til din YouTube-profil, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. Google gemmer dine data (også for brugere, der ikke er logget ind) som brugsprofiler og evaluerer dem. En sådan evaluering foretages navnlig i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af Googles legitime interesser i forbindelse med visning af personaliseret reklame, markedsundersøgelser og/eller behovsbaseret udformning af sit websted. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler, idet du skal kontakte YouTube for at udøve denne ret. Brugen af YouTube kan også medføre, at personoplysninger overføres til servere hos Google LLC. i USA.
Uafhængigt af afspilning af de indlejrede videoer etableres der en forbindelse til Google-netværket, hver gang dette websted kaldes, hvilket kan udløse yderligere databehandlinger uden vores indflydelse.
Yderligere oplysninger om databeskyttelse på "Youtube" findes i Youtube-brugsbetingelserne på https://www.youtube.com/static?template=terms og i Googles databeskyttelseserklæring på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes på hjemmesiden.

12) Online markedsføring

12.1 billiger.de Salgssporing
Dette websted bruger billiger.de Sales Tracking, en sporingsteknologi fra solute.de GmbH, Zeppelinstraße 15, D-76185 Karlsruhe, til at spore og evaluere visse brugerhandlinger, der blev udført efter en omdirigering fra billiger.de til vores websted.
Til dette formål er der på vores ordrebekræftelsessider implementeret en såkaldt Javascript-baseret sporingspixel, som kan spore brugerens handlinger som en enkelt pixelfil gennem interaktion med billiger.de.
Sporingspixlen etablerer en forbindelse mellem et brugerklik på en annonce (touchpoint) på billiger.de og en gennemført ordre på vores websted. Når en ordre er gennemført, sender din browser via pixelen en HTTP-forespørgsel til billiger.de-serveren, hvormed visse oplysninger overføres.
Disse oplysninger omfatter IP-adressen på den endelige enhed (denne IP-adresse anonymiseres af billiger.de, før den gemmes), HTTP-header (datapakke, der automatisk sendes af din browser og indeholder forskellige tekniske oplysninger) og tidspunktet for anmodningen. Desuden overføres og lagres også ordrenummeret og værdien af din ordre i indkøbskurven af billiger.de. Disse oplysninger registreres og overføres kun til billiger.de og gemmes af billiger.de, hvis en ordre rent faktisk er blevet afgivet efter at være blevet videresendt fra billiger.de til vores websted.
For så vidt som overførslen af disse oplysninger til billiger.de omfatter personlige brugerdata, sker dette i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i den statistiske evaluering af produktannoncernes succes på billiger.de og brugernes købsadfærd og tjener dermed til at optimere vores online-tilbud.
Hvis du ikke ønsker, at de beskrevne oplysninger fremover skal sendes til billiger.de, kan du kun forhindre dette ved at deaktivere afviklingen af Java Script i din browser. Alternativt kan du forhindre afviklingen af JavaScript-kode ved at installere en JavaScript-blokker (f.eks. https://noscript.net/ eller https://www.ghostery.com). I dette tilfælde er det dog meget sandsynligt, at du ikke kan bruge alle hjemmesidens funktioner i fuldt omfang.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

12.2 Google AdSense
Dette websted bruger Google AdSense, en webreklametjeneste, der leveres af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google AdSense anvender cookies, som er tekstfiler, der placeres på din computer, for at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne anvender webstedet. Derudover bruger Google AdSense også såkaldte "web beacons" (små usynlige grafikfiler) til at indsamle oplysninger, ved hjælp af hvilke simple handlinger som f.eks. besøgstrafik på hjemmesiden kan registreres, indsamles og evalueres.
De oplysninger, der genereres af cookien og/eller web beacon'en (herunder din IP-adresse) om din brug af dette websted, overføres normalt til en Google-server og gemmes der. Dette kan også indebære overførsel til servere hos Google LLC. i USA.
Google bruger de således indhentede oplysninger til at foretage en evaluering af din brugsadfærd med hensyn til AdSense-annoncerne. Den IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google AdSense, vil ikke blive slået sammen med andre Google-data. De oplysninger, der indsamles af Google, kan overføres til tredjemand, hvis det kræves i henhold til loven, og/eller hvis sådanne tredjemænd behandler oplysningerne på Googles vegne.
Nærmere oplysninger om den behandling, der udløses af Google AdSense, og om Googles håndtering af data fra websteder findes her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Den ovenfor beskrevne behandling af oplysninger sker i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO med henblik på at målrette brugeren med reklamer fra reklamebureauer fra tredjeparter, hvis annoncer vises på dette websted på grundlag af den evaluerede brugeradfærd. Denne behandling tjener også vores økonomiske interesse i at udnytte det økonomiske potentiale på vores websted ved at vise personaliseret reklameindhold fra tredjeparter mod betaling.
Du kan finde flere oplysninger om Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger på følgende internetadresse: https://www.google.de/policies/privacy/.
Du kan permanent deaktivere cookies for reklamepræferencer ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed, eller du kan downloade og installere det browser-plugin, der er tilgængeligt på følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Bemærk venligst, at visse funktioner på dette websted muligvis ikke er tilgængelige eller kan være begrænsede, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

12.3 Sporing af konvertering via Google Ads
Dette websted anvender online-annonceringsprogrammet "Google Ads" og inden for rammerne af Google Ads konverteringssporing af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Vi bruger Google Ads til at gøre opmærksom på vores attraktive tilbud på eksterne hjemmesider ved hjælp af reklamemedier (såkaldt Google Adwords). Vi kan fastslå, hvor vellykkede de enkelte reklameforanstaltninger er i forhold til dataene fra reklamekampagnerne. På denne måde forfølger vi målet om at vise dig reklamer, der er interessante for dig, gøre vores hjemmeside mere interessant for dig og opnå en rimelig beregning af de afholdte reklameudgifter.
Cookien til sporing af konverteringer sættes, når en bruger klikker på en annonce, der er placeret af Google. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed. Disse cookies mister normalt deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis brugeren besøger visse sider på dette websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan Google og vi genkende, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet omdirigeret til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en anden cookie. Cookies kan derfor ikke spores på tværs af Google Ads-kunders websteder. De oplysninger, der opnås ved hjælp af konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik for Google Ads-kunder, der har tilmeldt sig konverteringssporing. Kunderne får kendskab til det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og er blevet omdirigeret til en side, der er mærket med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, der kan bruges til at identificere brugerne personligt.
Brugen af Google Ads kan også resultere i overførsel af personoplysninger til servere hos Google LLC. i USA.
Nærmere oplysninger om den behandling, der udløses af Google Ads Conversion Tracking, og om Googles håndtering af data fra websteder findes her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Alle de ovenfor beskrevne behandlinger, især indstillingen af cookies til at læse oplysninger om den anvendte slutenhed, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved at deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool", der findes på hjemmesiden.
Du kan også permanent gøre indsigelse mod, at Google Ads-konverteringsmåling sætter cookies ved at downloade og installere Google-browser-plugin'et, som du finder på følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
For at kunne henvende os til brugere, hvis data vi har modtaget i forbindelse med forretningsmæssige eller forretningslignende relationer, på en mere interesseorienteret måde, bruger vi en kundetilpasningsfunktion i forbindelse med Google Ads. Til dette formål overfører vi en eller flere filer med aggregerede kundedata (primært e-mailadresser og telefonnumre) elektronisk til Google. Google har ikke adgang til klare data, men krypterer automatisk oplysningerne i kundefilerne under overførslen ved hjælp af en særlig algoritme. De krypterede oplysninger kan derefter kun bruges af Google til at tildele dem til eksisterende Google-konti, som de registrerede har oprettet. Dette gør det muligt at afspille personaliserede reklamer via alle Google-tjenester, der er knyttet til den pågældende Google-konto.
Kundeoplysninger vil kun blive overført til Google, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med virkning for fremtiden. Yderligere oplysninger om Googles databeskyttelsesforanstaltninger i forbindelse med kundematchingsfunktionen kan findes her: https://support.google.com/google-ads/answer/6334160?hl=de&ref_topic=10550182
Googles privatlivspolitik kan ses her: https://www.google.de/policies/privacy/

12.4 Anvendelse af affiliate-programmer
- Eget affiliate-program
I forbindelse med produktpræsentationerne på vores websted har vi vores eget affiliateprogram, hvor vi stiller partnerlinks til rådighed for interesserede tredjepartsaktører, som skal placeres på deres websteder, og som fører til vores tilbud. Til affiliate-programmet anvendes cookies, som i reglen sættes på partnersiden efter klik på et tilsvarende partnerlink, og som vi ikke er ansvarlige for i henhold til databeskyttelseslovgivningen. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din slutenhed for at kunne spore oprindelsen af transaktioner (f.eks. "sales leads"), der genereres via sådanne links. Derved kan vi bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket og er blevet omdirigeret til vores websted. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og partnerne. I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, sker den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i behandlingen af provisionsbetalinger i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og selv kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.
- ADCELL Partnerprogram (Firstlead GmbH)
Vi deltager i Firstlead GmbH's partnerprogram "ADCELL", Rosenfelder St. 15-16, 10315 Berlin (i det følgende benævnt "ADCELL"). Som en del af sine tjenester gemmer ADCELL cookies på brugernes slutenheder for at dokumentere transaktioner (f.eks. "sales leads"), når en besøgende klikker på en reklame med partnerlinket. Disse cookies tjener udelukkende det formål at tildele et reklamemedies succes og den tilsvarende fakturering korrekt inden for netværket. ADCELL anvender også såkaldte sporingspixels. Disse gør det muligt at evaluere oplysninger som f.eks. besøgstrafikken på siderne.
De oplysninger, der genereres af cookies og trackingpixels om brugen af dette websted (herunder IP-adressen) og leveringen af reklameformater, overføres til en server hos ADCELL og gemmes der. ADCELL kan bl.a. genkende, at der er blevet klikket på partnerlinket på dette websted. ADCELL kan under visse omstændigheder videregive disse (anonymiserede) oplysninger til aftalepartnere, men data som f.eks. IP-adressen bliver ikke slået sammen med andre lagrede data.
For så vidt som oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med ADCELL i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Hvis du ikke accepterer behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor, har du mulighed for at deaktivere databehandlingen under www.adcell.de/datenschutz.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- Amazon affiliate-program (AmazonPartnerNet)
Vi deltager i partnerprogrammet "AmazonPartnerNet" af Amazon EU S.a.r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg (i det følgende benævnt "Amazon"). I denne forbindelse har vi på vores hjemmeside placeret reklamer som links, der fører til tilbud på forskellige Amazon-websteder. Amazon bruger cookies. Det er små tekstfiler, som gemmes på din slutenhed for at kunne spore oprindelsen af ordrer, der genereres via sådanne links. På den måde kan Amazon bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores hjemmeside. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og Amazon. For så vidt som oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i behandlingen af provisionsbetalinger med Amazon i henhold til art. 6 (1) lit. f DSGVO.
Du kan finde yderligere oplysninger om Amazons brug af data i Amazon.de's databeskyttelseserklæring på https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og selv kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. Du kan også deaktivere de interessebaserede annoncer på Amazon via linket https://www.amazon.de/gp/dra/info.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- AWIN Performance Advertising Network
Vi deltager i AWIN AG's performance-annonceringsnetværk AWIN AG, Eichhornstraße 3, 10785 Berlin (i det følgende benævnt "AWIN"). Som en del af sine sporingstjenester gemmer AWIN cookies til dokumentation af transaktioner (f.eks. af "salgsleder") på slutbrugere, der besøger eller bruger websteder eller andre online-tilbud fra sine kunder (f.eks. registrering af tilmelding til et nyhedsbrev eller afgivelse af en online-bestilling). Disse cookies tjener udelukkende det formål at tildele et reklamemedies succes og den tilsvarende fakturering korrekt inden for rammerne af dets netværk.
Kun oplysninger om, hvornår et bestemt reklamemedie er blevet klikket på af en slutenhed, placeres i en cookie. I AWIN-tracking-cookies gemmes en individuel talsekvens, som ikke kan tildeles den enkelte bruger, og som dokumenterer annoncørens partnerprogram, udgiveren og tidspunktet for brugerens handling (klik eller visning). AWIN indsamler også oplysninger om den slutenhed, hvorfra en transaktion udføres, f.eks. om operativsystemet og den browser, der kalder den. For så vidt som oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i behandlingen af provisionsbetalinger med AWIN i henhold til art. 6, stk. 1, litra f DSGVO.
Hvis du ikke ønsker, at der skal gemmes cookies i din browser, kan du gøre dette ved at indstille din browser i overensstemmelse hermed. Du kan deaktivere lagring af cookies i din respektive browser under Ekstra/internetindstillinger, begrænse den til bestemte websteder eller indstille din browser til at give dig besked, så snart en cookie er sendt. Bemærk dog, at du i dette tilfælde skal regne med en begrænset visning af online-tilbuddene og en begrænset brugervejledning. Du kan også til enhver tid slette cookies. I dette tilfælde vil de oplysninger, der er gemt i dem, blive fjernet fra din slutenhed.
Yderligere oplysninger om AWIN's brug af data findes i virksomhedens databeskyttelseserklæring: https://www.awin.com/de/rechtliches.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne procedure for at gøre indsigelse.
- belboon Partnerprogram (belboon GmbH)
Vi deltager i partnerprogrammet "belboon" fra belboon GmbH, Weinmeisterstr. 12-14, 10178 Berlin (i det følgende benævnt "belboon"). Som en del af sine tjenester gemmer belboon cookies på brugernes slutenheder for at dokumentere transaktioner (f.eks. "sales leads"), når en besøgende klikker på en reklame med partnerlinket. Disse cookies tjener udelukkende det formål at tildele et reklamemedies succes og den tilsvarende fakturering korrekt inden for netværket. Derudover bruger belboon såkaldte trackingpixels. Disse gør det muligt at evaluere oplysninger som f.eks. besøgstrafikken på siderne.
De oplysninger, der genereres af cookies og trackingpixels om brugen af dette websted (herunder IP-adressen) og leveringen af reklameformater, overføres til en belboon-server og gemmes der. Belboon kan bl.a. genkende, at der er klikket på partnerlinket på dette websted. belboon kan under visse omstændigheder videregive disse (anonymiserede) oplysninger til aftalepartnere, men data som f.eks. IP-adressen bliver ikke slået sammen med andre lagrede data.
I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med belboon i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO.
Yderligere oplysninger om belboons brug af data kan findes i belboons databeskyttelseserklæring på https://www.belboon.com/de/ueber-uns/datenschutz/.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og selv kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- CJ Affiliate Partner-netværk
Vi er medlem af CJ Affiliate (Conversant Europe Limited), 1st Floor, 40 Dukes Place, London, EC3A 7NH, som er en del af vores affiliate-netværk. I denne forbindelse har vi placeret reklamer på affiliatepartnersider som links, der fører til tilbud på vores websted. CJ Affiliate anvender cookies, som generelt sættes på partnersiden, og som vi ikke er ansvarlige for i henhold til databeskyttelseslovgivningen i denne henseende. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din terminal for at kunne spore oprindelsen af transaktioner (f.eks. "sales leads"), der genereres via sådanne links. På den måde kan CJ Affiliate bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket og er blevet omdirigeret til vores websted. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og CJ Affiliate. Hvis oplysningerne også indeholder personoplysninger, er den beskrevne behandling baseret på vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med CJ Affiliate i henhold til art. 6 (1) lit. f DSGVO.
Du kan finde yderligere oplysninger om CJ Affiliates brug af data på https://www.cj.com/legal/privacy-de.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og selv kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.
- Digistore24 Affiliate Program
Vi deltager i partnerprogrammet for Digistore24 GmbH, St.-Godehard-Straße 32, 31139 Hildesheim ("Digistore24"). I den forbindelse har vi på vores hjemmeside placeret annoncer som links, der fører til tilbud fra Digistore24. Digistore24 anvender cookies, som generelt sættes på partnerwebstedet, og som vi ikke er ansvarlige for i henhold til databeskyttelsesloven i denne forbindelse. Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din terminal for at kunne spore oprindelsen af ordrer, der genereres via sådanne links. På den måde kan Digistore24 bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores hjemmeside. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsafviklingen mellem os og Digistore24. I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, udføres den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med Digistore24 i henhold til art. 6 (1) lit. f DSGVO.
Du kan få flere oplysninger om Digistore24's brug af data på https://www.digistore24.com/page/privacy.
Cookies fra Digistore24 til udlæsning af oplysninger om den anvendte slutenhed sættes kun, hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden ved hjælp af de indstillingsmuligheder, som Digistore24 stiller til rådighed.
- eBay-partnerprogram (eBay Partner Network)
Vi deltager i affiliateprogrammet fra eBay Partner Network, Inc., 2145 Hamilton Ave, San Jose, CA 95125, USA (herefter "EPN"). I denne forbindelse har vi på vores hjemmeside placeret annoncer som links, der fører til tilbud på forskellige eBay-websteder. EPN anvender cookies. Det er små tekstfiler, som gemmes på din terminal for at kunne spore oprindelsen af klik, ordrer osv. genereret via sådanne links. EPN kan bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på dette websted. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsafviklingen mellem os og eBay. I det omfang oplysningerne også indeholder personoplysninger, sker den beskrevne behandling på grundlag af vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med eBay i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO.
For yderligere oplysninger om EPN's brug af data henvises til virksomhedens privatlivspolitik: https://partnernetwork.ebay.com/page/network-agreement#privacy-notice.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og individuelt kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.
- Tradedoubler GmbH Partnerprogram
Vi deltager i affiliateprogrammet fra Tradedoubler GmbH, Herzog-Wilhelm-Straße 26, 80331 München, Tyskland (i det følgende benævnt "Tradedoubler").
Tradedoubler er et tysk affiliate-netværk, der tilbyder affiliate-marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret distributionsform, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, såkaldte handlende eller annoncører, at vise reklamer, som normalt aflønnes via klik- eller salgsprovisioner, på internetsider tilhørende tredjeparter, dvs. distributionspartnere, som også kaldes affilierede partnere eller udgivere. Købmanden stiller et reklamemedie til rådighed via affiliate-netværket, dvs. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetreklamer, som efterfølgende integreres af en affiliate på dennes egne internetsider. I denne forbindelse har vi placeret reklamer som links på vores websted.
I den forbindelse bruger vi cookies fra Tradedoubler, som er små tekstfiler, der gemmes på din terminal for at kunne spore oprindelsen af ordrer, der genereres via sådanne links. På den måde kan Tradedoubler bl.a. genkende, at du har klikket på partnerlinket på vores websted. Disse oplysninger er nødvendige for betalingsbehandlingen mellem os og Tradedoubler. Hvis oplysningerne også indeholder personoplysninger, er den beskrevne behandling baseret på vores legitime økonomiske interesse i at behandle provisionsbetalinger med Tradedoubler i overensstemmelse med art. 6 (1) lit. f DSGVO.
Du kan finde flere oplysninger om Tradedoublers brug af data i Tradedoublers fortrolighedspolitik på https://www.tradedoubler.com/de/privacy-policy/.
Hvis du ønsker at blokere evalueringen af brugeradfærd via cookies, kan du indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og selv kan beslutte, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

13) Webanalysetjenester

Google (Universal) Analytics med Google Signals
Dette websted bruger Google (Universal) Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Google (Universal) Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler, der placeres på din computer, til at hjælpe webstedet med at analysere, hvordan brugerne bruger webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af webstedet (herunder din IP-adresse), vil blive overført til og gemt af Google på servere i USA.
Dette websted bruger udelukkende Google (Universal) Analytics med udvidelsen "_anonymizeIp()", som sikrer anonymisering af IP-adressen ved at forkorte den og udelukker direkte personlig reference. Udvidelsen betyder, at din IP-adresse forinden forkortes af Google inden for EU's medlemslande eller i andre kontraherende stater til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en server hos Google LLC. i USA og forkortes der.
Google vil bruge disse oplysninger på vores vegne med henblik på at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetbrug. I denne forbindelse vil den IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google (Universal) Analytics, ikke blive sammenlagt med andre Google-data.
Google Analytics gør det også muligt at udarbejde statistikker med oplysninger om alder, køn og interesser for besøgende på webstedet på grundlag af en evaluering af interessebaseret annoncering og med inddragelse af oplysninger fra tredjeparter via en særlig funktion, de såkaldte "demografiske karakteristika". Dette gør det muligt at definere og differentiere brugergrupper på webstedet med henblik på målrettede markedsføringsforanstaltninger. Dataregistreringer, der er indsamlet via "demografiske karakteristika", kan dog ikke tildeles en bestemt person.
Nærmere oplysninger om den behandling, der udløses af Google Analytics, og om Googles behandling af webstedsdata kan findes her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Al den ovenfor beskrevne behandling, især indstillingen af Google Analytics-cookies til at læse oplysninger om den anvendte slutenhed, vil kun blive udført, hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke hertil i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO. Uden dette samtykke vil Google Analytics ikke blive anvendt under dit besøg på hjemmesiden.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at gøre brug af din tilbagekaldelse skal du deaktivere denne tjeneste i "Cookie Consent Tool" på webstedet. Vi har indgået en ordrebehandlingsaftale med Google om brugen af Google Analytics, som forpligter Google til at beskytte dataene om vores besøgende på hjemmesiden og ikke videregive dem til tredjepart. Ved overførsel af data fra EU til USA henviser Google til Europa-Kommissionens såkaldte standardklausuler om databeskyttelse, som skal sikre overholdelse af det europæiske niveau for databeskyttelse i USA.
Yderligere oplysninger om Google (Universal) Analytics kan findes her: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
Dette websted bruger også Google Signals-tjenesten som en udvidelse af Google Analytics. Med Google Signals kan vi få Google til at oprette rapporter på tværs af enheder (såkaldt "cross-device tracking"). Hvis du har aktiveret "personaliserede annoncer" i dine indstillinger for Google-kontoen og har knyttet dine internetaktiverede enheder til din Google-konto, kan Google analysere brugeradfærd på tværs af enhederne og oprette databasemodeller på baggrund heraf, forudsat at du har givet dit samtykke til brugen af Google Analytics i overensstemmelse med art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO (se ovenfor). Der tages hensyn til logins og enhedstyper for alle sidebesøgende, der var logget ind på en Google-konto og foretog en konvertering. Dataene viser bl.a., på hvilken enhed du klikkede første gang på en annonce, og på hvilken enhed den tilhørende konvertering fandt sted. Vi modtager ingen personlige data fra Google i denne forbindelse, men kun statistikker, der er udarbejdet på grundlag af Google Signals. Du har mulighed for at deaktivere funktionen "personaliserede annoncer" i indstillingerne for din Google-konto og dermed slå analysen på tværs af enheder fra. Du kan gøre dette ved at følge vejledningen på denne side: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de
Du kan finde yderligere oplysninger om Google Signals her: https://support.google.com/analytics/answer/7532985?hl=de.

14) Brug af et live chat-system

Eget live chat-system
På dette websted indsamles dit meddelte chatnavn og dit meddelte chatindhold som data med henblik på at drive et live chat-system, der tjener til at besvare live-forespørgsler, og de lagres i løbet af chatten. Chatten og dit oplyste chatnavn gemmes udelukkende i den såkaldte RAM (random access memory) og slettes straks, så snart vi eller du har afsluttet chatsamtalen, dog senest 2 timer efter den sidste meddelelse i chathistorikken. Cookies bruges til at betjene chatfunktionen. Cookies er små tekstfiler, som gemmes lokalt i cachen i den besøgendes internetbrowser. Cookies gør det muligt at genkende den besøgendes internetbrowser for at kunne skelne mellem de enkelte brugere af chatfunktionen på vores websted.
For så vidt som de oplysninger, der indsamles på denne måde, har en personlig reference, foretages behandlingen i overensstemmelse med artikel. 6, stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i effektiv kundeservice og den statistiske analyse af brugeradfærd med henblik på optimering.
For at undgå lagring af cookies kan du indstille din internetbrowser således, at der ikke længere kan gemmes cookies på din computer i fremtiden, eller således at allerede lagrede cookies slettes. Hvis alle cookies slås fra, kan det dog betyde, at chatfunktionen på vores websted ikke længere kan udføres.

15) Værktøj og andet

15.1 Overensstemmelse
Dette websted bruger værktøjet til at give samtykke til cookies fra Complianz B.V., Atoomweg 6B, 9743 AK, Groningen, Nederlandene ("Complianz") til at opnå brugerens effektive samtykke til cookies og cookie-baserede applikationer, der kræver samtykke. Ved at integrere en tilsvarende JavaScript-kode får brugerne vist et banner, når de kalder siden op, hvor der kan gives samtykke til visse cookies og/eller cookie-baserede applikationer ved at sætte kryds i det relevante felt. Ved hjælp af værktøjet indlæses alle cookies/tjenester, der kræver samtykke, kun, når den pågældende bruger giver sit samtykke ved at sætte kryds i det tilsvarende felt. Dette sikrer, at sådanne cookies kun sættes på brugerens respektive slutanordning, hvis der er givet samtykke.
Værktøjet sætter teknisk nødvendige cookies for at gemme dine cookie-præferencer. Personlige brugerdata behandles ikke i denne forbindelse.

15.2 Google reCAPTCHA
På dette websted bruger vi også reCAPTCHA-funktionen fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"). Denne funktion bruges primært til at skelne mellem, om en indtastning er foretaget af en fysisk person eller misbruges af maskine og automatiseret behandling. Tjenesten omfatter afsendelse af IP-adressen og eventuelt yderligere data, som Google har brug for til reCAPTCHA-tjenesten, til Google og udføres i overensstemmelse med art. 6 stk. 1 lit. f DSGVO på grundlag af vores legitime interesse i at fastslå det individuelle personlige ansvar på internettet og forebyggelse af misbrug og spam. Brugen af Google reCAPTCHA kan også medføre overførsel af personoplysninger til servere hos Google LLC. i USA.
Yderligere oplysninger om Google reCAPTCHA og Googles databeskyttelseserklæring kan findes på: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.
I det omfang det er lovpligtigt, har vi indhentet dit samtykke til behandlingen af dine data som beskrevet ovenfor i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. For at udøve din tilbagekaldelse skal du følge den ovenfor beskrevne mulighed for at gøre indsigelse.

16) Den registreredes rettigheder

16.1 Den gældende databeskyttelseslovgivning giver dig følgende rettigheder (informations- og indgrebsrettigheder) over for den dataansvarlige i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, idet der henvises til det anførte retsgrundlag for de respektive forudsætninger for at udøve disse rettigheder:
- Ret til information i henhold til artikel. 15 DSGVO;
- Ret til berigtigelse i henhold til artikel. 16 DSGVO;
- Ret til sletning i henhold til artikel. 17 DSGVO;
- Ret til begrænsning af behandling i henhold til art. 18 GDPR;
- Ret til information i henhold til artikel. 19 GDPR;
- Ret til dataportabilitet i henhold til art. 20 GDPR;
- Ret til at tilbagekalde samtykke givet i henhold til art. 7(3) GDPR;
- Ret til at indgive en klage i henhold til art. 77 i GDPR.

16.2 RET TIL AT GØRE INDSIGELSE
HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER INDEN FOR RAMMERNE AF EN INTERESSEAFVEJNING PÅ GRUNDLAG AF VORES OVERORDNEDE LEGITIME INTERESSE, HAR DU RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD DENNE BEHANDLING MED VIRKNING FOR FREMTIDEN TIL ENHVER TID AF GRUNDE, DER SKYLDES DIN SÆRLIGE SITUATION.
HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, STOPPER VI BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER. VI FORBEHOLDER OS DOG RET TIL AT FORTSÆTTE BEHANDLINGEN, HVIS VI KAN PÅVISE TVINGENDE LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, SOM GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, GRUNDLÆGGENDE RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER HVIS BEHANDLINGEN SKER MED HENBLIK PÅ AT GØRE RETSKRAV GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE RETSKRAV.
HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ DIREKTE MARKEDSFØRING, HAR DU RET TIL TIL ENHVER TID AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER MED HENBLIK PÅ EN SÅDAN MARKEDSFØRING. DU KAN UDØVE DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE SOM BESKREVET OVENFOR.
HVIS DU GØR BRUG AF DIN RET TIL AT GØRE INDSIGELSE, VIL VI OPHØRE MED AT BEHANDLE DE PÅGÆLDENDE OPLYSNINGER TIL DIREKTE MARKEDSFØRINGSFORMÅL.

17) Varighed af opbevaring af personoplysninger

Varigheden af opbevaringen af personoplysninger måles på grundlag af det respektive retsgrundlag, behandlingsformålet og - hvis det er relevant - desuden på grundlag af den respektive lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til handels- og skattelovgivningen).

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af udtrykkeligt samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO opbevares disse oplysninger, indtil den registrerede tilbagekalder sit samtykke.

Hvis der er lovbestemte opbevaringsperioder for oplysninger, der behandles inden for rammerne af retlige eller kvasiretlige forpligtelser på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b) DSGVO, vil disse data blive slettet rutinemæssigt efter udløbet af opbevaringsperioderne, forudsat at de ikke længere er nødvendige for opfyldelsen af kontrakten eller indledningen af kontrakten og/eller at der ikke er nogen berettiget interesse fra vores side i fortsat at opbevare dem.

Ved behandling af personoplysninger på grundlag af art. 6, stk. 1, litra f), i DSGVO opbevares sådanne oplysninger, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til art. 21, stk. 1, DSGVO, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, som vejer tungere end den registreredes interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen tjener til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav.

Ved behandling af personoplysninger med henblik på direkte markedsføring på grundlag af art. 6, stk. 1, litra f), i DSGVO, opbevares sådanne oplysninger, indtil den registrerede udøver sin ret til at gøre indsigelse i henhold til art. 21, STK. 2, I DSGVO.

Medmindre andet er anført i de øvrige oplysninger i denne erklæring om specifikke behandlingssituationer, vil lagrede personoplysninger i øvrigt blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.