Tietosuojakäytäntö

1) Henkilötietojen keräämistä koskevat tiedot ja vastuuhenkilön yhteystiedot.

1.1 Olemme iloisia siitä, että vierailet verkkosivustollamme, ja kiitämme sinua kiinnostuksestasi. Seuraavassa kerromme sinulle, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustoamme. Tässä yhteydessä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

1.2 Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen henkilö, joka on vastuussa tämän verkkosivuston tietojenkäsittelystä, on Inchealth GmbH, Sonnenbergstrasse 9, 06052 Hergiswil, Sveitsi, Tel..: +41 43 5089 126, sähköposti: info @ inchealth.ch. Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1.3 Tällä verkkosivustolla käytetään SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai tiedustelut rekisterinpitäjälle) siirron suojaamiseksi. Tunnistat salatun yhteyden merkkijonosta "https://" ja selaimen rivillä olevasta lukkosymbolista.

2) Tietojen kerääminen verkkosivustollamme vieraillessa

Kun käytät verkkosivustoamme vain tiedotustarkoituksessa, eli jos et rekisteröidy tai muuten lähetä meille tietoja, keräämme vain tietoja, jotka selaimesi lähettää palvelimellemme (niin sanottuja "palvelimen lokitiedostoja"). Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivuston sinulle:
- Vierailtu verkkosivustomme
- Päivämäärä ja kellonaika käyttöhetkellä
- Lähetettyjen tietojen määrä tavuina
- Lähde/viite, josta päädyit sivulle
- Käytetty selain
- Käytetty käyttöjärjestelmä
- Käytetty IP-osoite (tarvittaessa: anonymisoidussa muodossa).
Käsittely suoritetaan seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti oikeutetun etumme perusteella verkkosivustomme vakauden ja toimivuuden parantamiseksi. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä muulla tavoin. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, jos on konkreettisia viitteitä laittomasta käytöstä.

3) Isännöinti

DigitalOceanin isännöinti
Käytämme DigitalOcean LLC:n, 101 Avenue of the Americas 10th Floor New York, NY 10013, USA ("DigitalOcean") järjestelmää sivuston sisällön isännöintiin ja näyttämiseen puolestamme tapahtuvan käsittelyn perusteella. Kaikki verkkosivustollamme kerätyt tiedot käsitellään DigitalOceanin palvelimilla. Osana edellä mainittuja palveluja tietoja voidaan myös siirtää DigitalOceanin palvelimille Yhdysvalloissa osana puolestamme tapahtuvaa jatkokäsittelyä. Olemme tehneet DigitalOceanin kanssa tilausten käsittelysopimuksen ("tietojenkäsittelysopimus", nähtävissä osoitteessa https://www.digitalocean.com/legal/data-processing-agreement/), jossa velvoitamme palveluntarjoajan suojaamaan käyttäjiemme tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.
Lisätietoja DigitalOceanin tietosuojasta on saatavilla seuraavalla verkkosivustolla: https://www.digitalocean.com/legal/privacy-policy/.
DigitalOcean käsittelee tietoja edelleen muilla kuin edellä mainituilla palvelimilla ainoastaan jäljempänä ilmoitetuissa puitteissa.

4) Evästeet

Jotta verkkosivustollamme vierailu olisi houkuttelevampaa ja jotta tiettyjä toimintoja voitaisiin käyttää, käytämme eri sivuilla niin sanottuja evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä eli sen jälkeen, kun olet sulkenut selaimesi (ns. istuntoevästeet). Toiset evästeet jäävät päätelaitteeseesi ja mahdollistavat selaimesi tunnistamisen, kun vierailet seuraavan kerran (ns. pysyvät evästeet). Jos evästeitä asetetaan, ne keräävät ja käsittelevät tiettyjä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja sekä IP-osoitearvoja, yksilöllisessä määrin. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella evästeestä riippuen. Evästeiden säilytysaika löytyy verkkoselaimesi evästeasetusten yleiskatsauksesta. Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tilauksen tekemisen helpottamiseksi tallentamalla asetuksia (esim. virtuaalisen ostoskorin sisällön muistaminen myöhempää vierailua varten). Jos henkilötietoja käsitellään myös yksittäisten käyttämiemme evästeiden avulla, käsittely tapahtuu art. 6 para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti joko sopimuksen täyttämiseksi, art. 6 para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti, jos suostumus on annettu, tai DSGVO:n 1 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, jos suostumus on annettu. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti suojellaksemme oikeutettuja etujamme, jotka liittyvät verkkosivuston parhaaseen mahdolliseen toimivuuteen sekä asiakasystävälliseen ja tehokkaaseen suunnitteluun sivukäynnin aikana. Huomaa, että voit asettaa selaimesi siten, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Kukin selain poikkeaa toisistaan evästeasetusten hallinnassa. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa evästeasetuksia. Löydät ne kunkin selaimen osalta seuraavista linkeistä:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Kromi: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/de/latest/web-preferences/#cookies
Huomaa, että jos et hyväksy evästeitä, verkkosivustomme toiminnot voivat olla rajoitettuja.

opt-out-preferences

5) Yhteydenotto

Kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta), henkilötietoja kerätään. Se, mitä tietoja kerätään yhteydenottolomaketta käytettäessä, käy ilmi kyseisestä yhteydenottolomakkeesta. Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan pyyntöön vastaamiseen tai yhteydenottoon ja siihen liittyvään tekniseen hallinnointiin. Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme vastata pyyntöösi Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. Jos yhteydenottosi tarkoituksena on sopimuksen tekeminen, käsittelyn oikeusperusteena on lisäksi Art. 6 (1) lit. b DSGVO. Tietosi poistetaan sen jälkeen, kun pyyntösi on käsitelty. Näin tapahtuu, jos olosuhteista voidaan päätellä, että kyseinen asia on lopullisesti selvitetty, ja edellyttäen, että lakisääteiset säilyttämisvelvoitteet eivät ole päinvastaisia.

6) Tietojen käsittely asiakastilin avaamisen yhteydessä ja sopimusten käsittelyä varten

Artiklan mukaisesti. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. b DSGVO:n mukaan henkilötietoja kerätään ja käsitellään edelleen, jos annat ne meille sopimuksen toteuttamiseksi tai avatessasi asiakastilin. Se, mitä tietoja kerätään, käy ilmi asianomaisista syöttölomakkeista. Asiakastilin poistaminen on mahdollista milloin tahansa, ja se voidaan tehdä lähettämällä viesti edellä mainittuun vastuuhenkilön osoitteeseen. Säilytämme ja käytämme antamiasi tietoja sopimuksen käsittelyä varten. Kun sopimuksen käsittely on saatettu päätökseen tai asiakastilisi on poistettu, tietosi suojataan vero- ja kauppalainsäädännön mukaisten säilytysaikojen osalta ja poistetaan näiden aikojen päätyttyä, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai ellei meidän puoleltamme ole varattu laillisesti sallittua tietojen myöhempää käyttöä.

7) Single sign-on -menettelyjen käyttö

7.1 Kirjaudu sisään Amazonin kanssa
Verkkosivustollamme voit kirjautua sisään luodaksesi asiakastilin tai rekisteröityä käyttämällä Amazon EU S.a. r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg ("Amazon") "Login with Amazon" -palvelua niin sanotun kertakirjautumistekniikan puitteissa, jos sinulla on Amazon-tili. Tunnistat Amazonin kirjautumistoiminnon verkkosivustollamme painikkeesta "Kirjaudu sisään Amazonilla". Kun kutsut verkkosivustomme sivun, joka sisältää Amazonin kirjautumistoiminnon, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Amazonin palvelimiin. Amazon välittää kirjautumispainikkeen sisällön suoraan selaimeesi ja integroi sen sivulle. Tämän integroinnin kautta Amazon saa tiedon siitä, että selaimesi on kutsunut verkkosivustomme vastaavan sivun, vaikka sinulla ei olisikaan Amazon-profiilia tai et olisi parhaillaan kirjautuneena Amazoniin. Selaimesi välittää nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) suoraan Amazonin palvelimelle ja tallentaa ne sinne. Nämä tietojenkäsittelytoiminnot suoritetaan Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti Amazonin oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät selaamiskäyttäytymiseesi perustuvan yksilöllisen mainonnan näyttämiseen. Käyttämällä verkkosivustollamme olevaa Amazonin kirjautumispainiketta sinulla on myös mahdollisuus kirjautua tai rekisteröityä verkkosivustollamme Amazonin käyttäjätietojesi avulla. Vain jos annat nimenomaisen suostumuksesi Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti ennen rekisteröintiprosessia Amazonin kanssa tapahtuvaa tietojenvaihtoa koskevan vastaavan ilmoituksen perusteella, saamme Amazonilta Amazon-painiketta käyttäessäsi profiilissasi tallennetut yleiset ja julkisesti saatavilla olevat tiedot Amazonin henkilökohtaisesti tekemistäsi tietosuoja-asetuksista riippuen. Näihin tietoihin kuuluvat käyttäjätunnus, nimi, osoite, sähköpostiosoite, ikä ja sukupuoli. Me tallennamme ja käsittelemme Amazonin lähettämät tiedot käyttäjätilin luomista varten tarvittavilla tiedoilla (titteli, etunimi, sukunimi, osoitetiedot, maa, sähköpostiosoite, syntymäaika), jos olet luovuttanut ne Amazonissa tätä tarkoitusta varten. Sitä vastoin tietoja (esim. tietoja surffailustasi tai ostokäyttäytymisestäsi) voidaan siirtää meiltä Amazon-profiiliisi suostumuksesi perusteella. Annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viesti tämän tietosuojaselosteen alussa mainitulle vastuuhenkilölle. Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä Amazonin suorittama tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä tähän liittyvät oikeutesi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät asetusvaihtoehdot löytyvät Amazonin tietosuojakäytännöstä: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010. Jos et halua, että Amazon siirtää verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot suoraan Amazon-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos Amazonista ennen verkkosivustollamme vierailua.

7.2 Google Kirjaudu sisään
Verkkosivustollamme voit kirjautua sisään luodaksesi asiakastilin tai rekisteröityä Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") "Google Sign-In" -palvelun kautta käyttäen niin sanottua kertakirjautumistekniikkaa, jos sinulla on Google-profiili. Voit tunnistaa Google-kirjautumistoiminnon verkkosivustollamme painikkeesta "Kirjaudu sisään Googlen kautta" "Kirjaudu sisään Google-tilillä" tai "Kirjaudu sisään Googlen avulla".
Kun kutsut verkkosivustomme sivua, joka sisältää Googlen kirjautumistoiminnon, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Googlen palvelimiin. Google lähettää kirjautumispainikkeen sisällön suoraan selaimeesi ja integroi sen sivulle. Tämä integrointi antaa Googlelle tiedon siitä, että selaimesi on kutsunut verkkosivustomme vastaavan sivun, vaikka sinulla ei olisikaan Google-profiilia tai et olisi parhaillaan kirjautuneena Googleen. Selaimesi välittää nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) suoraan Googlen palvelimelle ja tallentaa ne sinne; tämä voi myös tarkoittaa siirtoa Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin. Nämä tietojenkäsittelytoiminnot suoritetaan Google-tietosuojavaltuutetun asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät selailukäyttäytymiseen perustuvan yksilöllisen mainonnan näyttämiseen.
Käyttämällä verkkosivustomme Google-kirjautumispainiketta sinulla on myös mahdollisuus kirjautua tai rekisteröityä verkkosivustollamme Google-käyttäjätietojesi avulla. Vain jos annat nimenomaisen suostumuksesi Art. 6 (1) lit. a DSGVO:n mukaisesti ennen rekisteröintiprosessia vastaavan, Googlen kanssa tapahtuvaa tietojenvaihtoa koskevan ilmoituksen perusteella, saamme Googlesta Google-painiketta käyttäessäsi profiilissasi tallennetut yleiset ja julkisesti saatavilla olevat tiedot henkilökohtaisesti tekemiesi Googlen tietosuoja-asetusten mukaan. Näihin tietoihin kuuluvat käyttäjätunnus, nimi, profiilikuva, ikä ja sukupuoli.
Huomaa, että Googlen tietosuojakäytännön ja käyttöehtojen muutosten jälkeen suostumus voi johtaa myös profiilikuviesi, ystävien käyttäjätunnusten ja ystävälistasi siirtymiseen, jos ne on merkitty "julkisiksi" Googlen yksityisyysasetuksissa. Me tallennamme ja käsittelemme Googlen siirtämät tiedot luodaksemme käyttäjätilin tarvittavilla tiedoilla (titteli, etunimi, sukunimi, osoitetiedot, maa, sähköpostiosoite, syntymäaika), jos olet luovuttanut ne tätä tarkoitusta varten Googlessa. Sitä vastoin tietoja (esim. tietoja surffaus- tai ostokäyttäytymisestäsi) voidaan siirtää meiltä Google-profiiliisi suostumuksesi perusteella.
Annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa lähettämällä viesti tämän tietosuojaselosteen alussa mainitulle vastuuhenkilölle.
Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen jatkokäsittely ja käyttö Googlen toimesta, samoin kuin tähän liittyvät oikeutesi ja asetusvaihtoehdot yksityisyytesi suojaamiseksi, löytyvät Googlen tietosuojaselosteesta: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.
Voit tutustua "Google Sign-In" -käytön käyttöehtoihin täällä: https://policies.google.com/terms.
Jos et halua, että Google siirtää verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot suoraan Google-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos Googlesta ennen verkkosivustollamme vierailua. Voit myös estää Googlen lisäosien lataamisen kokonaan selaimesi lisäosilla, esimerkiksi "Adblock Plus" -ohjelmalla (https://adblockplus.org/de/).

8) Kommenttitoiminto

Tämän verkkosivuston kommentointitoiminnon yhteydessä tallennetaan ja julkaistaan tällä verkkosivustolla kommenttisi lisäksi tiedot kommentin luomisen ajankohdasta ja valitsemasi kommentoijan nimi. Lisäksi IP-osoitteesi kirjataan ja tallennetaan. IP-osoitteen tallentaminen tapahtuu turvallisuussyistä ja siltä varalta, että kyseinen henkilö loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia kommentoimalla tai julkaisee laitonta sisältöä. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos kolmas osapuoli vastustaa julkaisemaasi sisältöä laittomana. Tietojesi tallentamisen oikeusperusta on Art. 6 para. 1 lit. b ja f DSGVO. Pidätämme oikeuden poistaa kommentit, jos kolmannet osapuolet pitävät niitä laittomina.

9) Asiakastietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin

9.1 Rekisteröityminen sähköpostiuutiskirjeeseemme
Jos rekisteröidyt sähköpostiuutiskirjeeseemme, lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa tarjouksistamme. Ainoa pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämistä varten on sähköpostiosoitteesi. Muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista, ja niitä käytetään henkilökohtaiseen puhutteluun. Käytämme uutiskirjeen lähettämisessä niin sanottua double opt-in -menettelyä. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle uutiskirjeen vasta, kun olet nimenomaisesti vahvistanut suostumuksesi uutiskirjeiden vastaanottamiseen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa uutiskirjeitä jatkossa klikkaamalla asianmukaista linkkiä.
Aktivoimalla vahvistuslinkin annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO. Kun rekisteröidyt uutiskirjeeseen, tallennamme Internet-palveluntarjoajasi (ISP) antaman IP-osoitteesi sekä rekisteröintipäivämäärän ja -ajan, jotta voimme myöhemmin jäljittää sähköpostiosoitteesi mahdollisen väärinkäytön. Uutiskirjeeseen rekisteröitymisen yhteydessä keräämiämme tietoja käytetään yksinomaan siihen, että uutiskirjeessä voidaan mainostaa sinua. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeessä tätä varten olevan linkin kautta tai lähettämällä vastaavan viestin alussa mainitulle vastuuhenkilölle. Tilauksen peruuttamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi uutiskirjeemme jakelulistalta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai pidättää itsellämme oikeutta käyttää tietojasi tätä laajemmalla tavalla, joka on lain mukaan sallittua ja josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

9.2 Sähköisen uutiskirjeen lähettäminen nykyisille asiakkaille
Jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi ostaessasi tavaroita tai palveluita, pidätämme oikeuden lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostitse tarjouksia samankaltaisista tavaroista tai palveluista, joita olet jo ostanut valikoimastamme. Saksan sopimattomasta kilpailusta annetun lain (UWG) 7 §:n 3 momentin mukaisesti meidän ei tarvitse saada tähän erillistä suostumustasi. Tältä osin tietojenkäsittelyn perusteena on ainoastaan oikeutettu etumme henkilökohtaiseen suoramainontaan, joka on määritelty direktiivin Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. Jos olet alun perin vastustanut sähköpostiosoitteesi käyttöä tähän tarkoitukseen, emme lähetä sinulle sähköpostiviestejä. Sinulla on oikeus vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä edellä mainittuun mainostarkoitukseen milloin tahansa tulevaisuutta varten ilmoittamalla siitä alussa mainitulle vastuuhenkilölle. Tästä aiheutuu sinulle ainoastaan perusmaksujen mukaiset lähetyskulut. Vastalauseen vastaanottamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi käyttö mainostarkoituksiin lopetetaan välittömästi.

9.3 - Mainonta kirjepostitse
Henkilökohtaista suoramainontaa koskevan oikeutetun etumme perusteella pidätämme oikeuden tallentaa etu- ja sukunimesi, postiosoitteesi ja - siltä osin kuin olemme saaneet nämä lisätiedot sinulta sopimussuhteen puitteissa - tittelisi, akateemisen tutkintosi, syntymävuotesi ja ammatti-, toimiala- tai toiminimikkeesi. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti ja käyttää näitä tietoja lähettääksemme sinulle kiinnostavia tarjouksia ja tietoa tuotteistamme kirjepostitse.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojesi tallentamista ja käyttöä tähän tarkoitukseen lähettämällä viestin vastuuhenkilölle.

9.4 Ilmoitus tavaroiden saatavuudesta sähköpostitse
Jos tarjoamme verkkokaupassamme mahdollisuuden ilmoittaa sinulle sähköpostitse tiettyjen, tilapäisesti saatavilla olevien tuotteiden saatavuudesta, voit tilata sähköposti-ilmoituspalvelumme tavaroiden saatavuudesta. Jos tilaat sähköpostin saatavuusilmoituspalvelun, lähetämme sinulle kerran sähköpostitse ilmoituksen valitsemasi tuotteen saatavuudesta. Tämän ilmoituksen lähettämiseen tarvitaan ainoastaan sähköpostiosoitteesi. Muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista, ja niitä voidaan käyttää henkilökohtaiseen osoitteistamiseen. Käytämme tämän ilmoituksen lähettämiseen niin sanottua double opt-in -menettelyä. Tämä tarkoittaa, että lähetämme sinulle vastaavan ilmoituksen vasta, kun olet nimenomaisesti vahvistanut suostumuksesi tällaisen viestin vastaanottamiseen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa tällaisen ilmoituksen klikkaamalla vastaavaa linkkiä.
Aktivoimalla vahvistuslinkin annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Kun rekisteröidyt tavaroiden saatavuutta koskevaan sähköposti-ilmoituspalveluumme, tallennamme Internet-palveluntarjoajasi (ISP) syöttämän IP-osoitteesi sekä rekisteröintipäivämäärän ja -ajan, jotta voimme myöhemmin jäljittää sähköpostiosoitteesi mahdollisen väärinkäytön. Keräämiämme tietoja, kun rekisteröidyt tavaroiden saatavuuden sähköposti-ilmoituspalveluumme, käytetään ainoastaan siihen, että voimme ilmoittaa sinulle tietyn tuotteen saatavuudesta verkkokaupassamme. Voit milloin tahansa peruuttaa tavaran saatavuuden sähköposti-ilmoituspalvelun tilauksen lähettämällä viestin alussa mainitulle vastuuhenkilölle. Tilauksen peruuttamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi tätä tarkoitusta varten perustetulta postituslistaltamme, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai pidättää itsellämme oikeutta käyttää tietojasi tätä laajemmalla tavalla, joka on lain mukaan sallittua ja josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

10) Tietojen käsittely tilausten käsittelyä varten

10.1 Siltä osin kuin se on tarpeen sopimuksen käsittelyä varten toimitus- ja maksutarkoituksiin, keräämämme henkilötiedot luovutetaan toimeksiannon saaneelle kuljetusyritykselle ja toimeksiannon saaneelle luottolaitokselle artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti.
Jos olemme velkaa sinulle digitaalisia elementtejä sisältävien tavaroiden tai digitaalisten tuotteiden päivitykset vastaavan sopimuksen perusteella, käsittelemme tilauksen yhteydessä antamiasi yhteystietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite) ilmoittaaksemme sinulle henkilökohtaisesti sopivalla viestintävälineellä (esim. postitse tai sähköpostitse) tulevista päivityksistä laissa säädetyn ajan kuluessa lakisääteisen tiedotusvelvollisuutemme puitteissa, joka perustuu art. 6 (1) lit. c DSGVO:n mukaisesti. Yhteystietojasi käytetään ainoastaan siihen, että voimme tiedottaa sinulle päivityksistä, jotka olemme velkaa, ja käsittelemme niitä tätä tarkoitusta varten vain siinä määrin kuin on tarpeen kyseistä tiedotusta varten.
Tilauksesi käsittelemiseksi teemme yhteistyötä myös seuraavien palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä kokonaan tai osittain tehtyjen sopimusten toteuttamisessa. Tietyt henkilötiedot siirretään näille palveluntarjoajille seuraavien tietojen mukaisesti.

10.2 Teemme yhteistyötä ulkopuolisten toimituskumppaneiden kanssa täyttääkseen sopimusvelvoitteemme asiakkaitamme kohtaan. Välitämme nimesi sekä toimitusosoitteesi ja, jos se on toimituksen kannalta välttämätöntä, puhelinnumerosi valitsemallemme kuljetuskumppanille yksinomaan tavaroiden toimittamista varten Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO.

10.3 Erityisten palveluntarjoajien käyttö tilausten käsittelyssä ja täyttämisessä
- Amazonin täyttäminen (FBA)
Tilausten käsittelyn suorittaa palveluntarjoaja "Amazon" (Amazon EU S.a. r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg) "Shipping by Amazon" (= Fulfillment by Amazon) -palvelun puitteissa. Henkilötietosi luovutetaan Amazonille yksinomaan verkkotilauksen käsittelyä varten. Siirto tapahtuu Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti ja vain siltä osin kuin se on tarpeen tilauksen käsittelyä varten. Yksityiskohtaiset tiedot Amazonin tietosuojasta ja sen tietosuojakäytännöstä ovat nähtävissä seuraavasta linkistä: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.
- DHL Fulfillment
Tilausten käsittelyn suorittaa palveluntarjoaja DHL Home Delivery GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn, Saksa, "Shipping by DHL Fulfillment" -palvelun puitteissa. Henkilötietosi luovutetaan DHL Fulfillmentille yksinomaan verkkotilauksen käsittelyä varten art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti.
- Runsaasti marketteja
Tilausten käsittely tapahtuu palveluntarjoajan "plentymarkets" (plentysystems AG, Bürgermeister-Brunner-Str. 15, 34117 Kassel) kautta. Nimi, osoite ja tarvittaessa muut henkilötiedot luovutetaan plentymarketsille art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti yksinomaan verkkotilauksen käsittelyä varten. Tietojasi luovutetaan vain siinä määrin kuin se on todella tarpeen tilauksen käsittelyä varten. Yksityiskohtaiset tiedot plentymarketsin tietosuojasta ja plentymarkets GmbH:n tietosuojaseloste on nähtävissä plentymarketsin verkkosivuilla osoitteessa "plentymarkets.eu".

10.4 Henkilötietojen siirto kuljetuspalvelujen tarjoajille
- Saksan posti
Jos tavaran toimituksen suorittaa Deutsche Post (Deutsche Post AG, Charles-de-Gaulle-Straße 20, 53113 Bonn, Saksa), välitämme sähköpostiosoitteesi Deutsche Postille postilähetyksen yhteydessä. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti ennen tavaroiden toimittamista toimituspäivän koordinoimiseksi tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessissa. Muussa tapauksessa välitämme vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen Deutsche Postille ainoastaan toimitusta varten Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen Deutsche Postin kanssa tai toimitusilmoitus ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai Deutsche Postilta.
- BRT
Jos tavarat toimittaa BRT (BRT S.p.A., Piazza Diaz 7 - 20123 Milano / Italia), välitämme sähköpostiosoitteesi BRT:lle Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti ennen tavaroiden toimittamista toimitusajankohdan sopimista tai toimitusilmoitusta varten, edellyttäen, että olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen BRT:lle ainoastaan toimitusta varten art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen BRT:n kanssa tai toimitusilmoitus ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai BRT:ltä.
- DHL
Jos tavaran toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja DHL (DHL Paket GmbH, Sträßchensweg 10, 53113 Bonn), välitämme sähköpostiosoitteesi DHL:lle artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti ennen tavaroiden toimittamista toimitusajankohdan sopimista tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme DHL:lle vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen toimitusta varten DHL:n artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen DHL:n kanssa tai toimitusilmoitus ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelun tarjoajalta DHL:ltä.
- DPD
Jos tavarat toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja DPD (DPD Deutschland GmbH, Wailandtstraße 1, 63741 Aschaffenburg, Saksa), välitämme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi DPD:lle ennen tavaroiden toimittamista artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti toimituspäivän koordinointia tai toimitusilmoitusta varten edellyttäen, että olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen DPD:lle ainoastaan toimitusta varten DPD:n artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen DPD:n kanssa tai toimitusilmoitus ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelun tarjoajalta DPD:ltä.
- FedEx
Jos tavaran toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja FedEx (FedEx Express Germany GmbH, Langer Kornweg 34 k, 65451 Kelsterbach), välitämme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi FedExille ennen tavaran toimittamista artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti toimituspäivän koordinointia tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme FedExille vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen toimitusta varten FedExin toimittamista varten art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen FedExin kanssa tai ilmoitus toimituksesta ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelun tarjoajalta FedExiltä.
- Yleinen yöpyminen (GO!)
Jos tavaran toimituksen suorittaa kuljetuspalvelun tarjoaja GO! Express & Logistics (Deutschland) GmbH, Brühler Straße 9, 53119 Bonn), välitämme sähköpostiosoitteesi GO!:lle asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti ennen tavaroiden toimittamista toimitusajankohdan sopimista tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme GO!:lle vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen toimitusta varten artiklan 1 kohdan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi GO!:n kanssa etukäteen tai toimitusilmoitus ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelujen tarjoajalta GO!
- GLS
Jos tavarat toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja GLS (General Logistics Systems Germany GmbH & Co. OHG, GLS Germany-Straße 1 - 7, 36286 Neuenstein, Saksa), välitämme sähköpostiosoitteesi GLS:lle artiklan 1 kohdan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti ennen tavaroiden toimittamista toimituspäivän koordinointia tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme GLS:lle vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen toimitusta varten GLS:n art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen GLS:n kanssa tai lähetyksen toimituksen tilatietojen välittäminen ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai GLS:n kuljetuspalvelujen tarjoajalta.
- Hermes
Jos tavaran toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja Hermes (Hermes Logistik Gruppe Deutschland GmbH, Essener Straße 89, 22419 Hamburg), välitämme sähköpostiosoitteesi Hermesille ennen tavaran toimittamista asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti toimitusajankohdan sopimista tai toimitusilmoitusta varten, edellyttäen, että olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen Hermesille toimitusta varten Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on tarpeen tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen Hermeksen kanssa tai lähetyksen toimituksen tilatietojen välittäminen ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelujen tarjoajalta Hermesiltä.
- Itävallan posti
Jos tavaran toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja Österreichische Post (Österreichische Post Aktiengesellschaft, Rochusplatz 1, 1030 Wien, Itävalta), välitämme sähköpostiosoitteesi Österreichische Postille ennen tavaran toimittamista Itävallan postilain mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti toimituspäivän koordinointia tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen Itävallan Postille ainoastaan toimitusta varten Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen Itävallan Postin kanssa tai lähetyksen toimituksen tilatietojen välittäminen ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai Postin kuljetuspalvelujen tarjoajalta.
- Postipalvelu CH
Jos tavaran toimituksen suorittaa kuljetuspalvelun tarjoaja Post CH (Schweizerische PostAG, Schweiz, Wankdorfallee 4, 3030 Bern), välitämme sähköpostiosoitteesi Post CH:lle ennen tavaran toimitusta toimitusajankohdan yhteensovittamista tai toimitusilmoitusta varten edellyttäen, että olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin aikana. Muussa tapauksessa välitämme Post CH:lle vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen toimitusta varten. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen Post CH:n kanssa tai lähetyksen toimituksen tilatietojen välittäminen ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelun tarjoajalta Post CH:lta.
- TNT
Jos tavaran toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja TNT (TNT Express GmbH, Haberstraße 2, 53842 Troisdorf), välitämme sähköpostiosoitteesi TNT:lle ennen tavaran toimittamista artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti toimituspäivän koordinointia tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen TNT:lle ainoastaan toimitusta varten Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Nämä tiedot luovutetaan vain, jos se on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen TNT:n kanssa tai lähetyksen toimituksen tilatietojen välittäminen ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelun tarjoajalta TNT:ltä.
- UPS
Jos tavarat toimittaa kuljetuspalvelun tarjoaja UPS (United Parcel Service Deutschland Inc. & Co. OHG, Görlitzer Straße 1, 41460 Neuss), välitämme sähköpostiosoitteesi UPS:lle ennen tavaroiden toimittamista UPS:n toimistoon art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti toimituspäivän koordinointia tai toimitusilmoitusta varten, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi tilausprosessin yhteydessä. Muussa tapauksessa välitämme UPS:lle vain vastaanottajan nimen ja toimitusosoitteen toimitusta varten art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Siirto tapahtuu vain siltä osin kuin se on tarpeen tavaroiden toimittamista varten. Tässä tapauksessa toimituspäivän koordinointi etukäteen UPS:n kanssa tai lähetyksen toimituksen tilatietojen välittäminen ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuutta varten edellä mainitulta vastuuhenkilöltä tai kuljetuspalvelun tarjoajalta UPS:ltä.

10.5 Maksupalveluntarjoajien käyttö (maksupalvelut)
- Amazon Pay
Jos valitset maksutavan "Amazon Pay", maksu käsitellään maksupalveluntarjoajan Amazon Payments Europe s.c.a., 38 avenue J.F. Kennedy, L-1855 Luxembourg (jäljempänä "Amazon Payments") kautta, jolle välitämme tilauksen aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot Art. 6 (1) lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoaja Amazon Paymentsille ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Jos Amazon Payn käytön yhteydessä asetetaan evästeitä eli pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteeseen, tämä tapahtuu yksinomaan nimenomaisen suostumuksesi perusteella Amazon Payn artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Tämä suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa verkkosivustolla olevan "evästeiden suostumustyökalun" avulla. Lisätietoja Amazon Paymentsin tietosuojasäännöksistä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://pay.amazon.de/help/82974.
- Apple Pay
Jos valitset Apple Distribution Internationalin (Apple), Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Irlanti, "Apple Pay" -maksutavan, maksun käsittely tapahtuu iOS-, watchOS- tai macOS-käyttöjärjestelmällä toimivan päätelaitteesi "Apple Pay" -toiminnon kautta veloittamalla "Apple Pay" -palvelussa talletettua maksukorttia. Apple Pay käyttää laitteesi laitteistoon ja ohjelmistoon integroituja turvatoimintoja maksutapahtumien suojaamiseksi. Maksun vapauttamiseksi sinun on syötettävä ennalta määrittelemäsi koodi ja vahvistettava se päätelaitteesi "Face ID"- tai "Touch ID"-toiminnolla.
Maksujen käsittelyä varten tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilausta koskevat tiedot välitetään Applelle salatussa muodossa. Tämän jälkeen Apple salaa nämä tiedot uudelleen kehittäjäkohtaisella avaimella, ennen kuin tiedot siirretään Apple Payhin tallennetun maksukortin maksupalveluntarjoajalle maksun suorittamista varten. Salaus varmistaa, että vain se verkkosivusto, jolta ostos tehtiin, pääsee käsiksi maksutietoihin. Kun maksu on suoritettu, Apple lähettää laitteen tilinumeron ja tapahtumakohtaisen, dynaamisen turvakoodin lähdesivustolle vahvistaakseen maksun onnistumisen.
Jos henkilötietoja käsitellään kuvattujen siirtojen aikana, käsittely suoritetaan yksinomaan maksujen käsittelyä varten artiklan mukaisesti. 6 para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti.
Apple säilyttää anonymisoidut maksutapahtumatiedot, mukaan lukien ostoksen likimääräinen summa, likimääräinen päivämäärä ja kellonaika sekä tieto siitä, onko maksutapahtuma suoritettu onnistuneesti. Anonymisointi poistaa kokonaan mahdollisuuden henkilökohtaiseen viittaukseen. Apple käyttää anonymisoituja tietoja Apple Payn ja muiden Applen tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.
Kun käytät Apple Payta iPhonessa tai Apple Watchissa suorittaaksesi ostoksen, joka on tehty Macin Safarin kautta, Mac ja valtuutuslaite kommunikoivat salatun kanavan kautta Applen palvelimilla. Apple ei käsittele tai tallenna näitä tietoja sellaisessa muodossa, josta sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Voit poistaa Apple Payn käytön Macissa käytöstä iPhonen asetuksista. Siirry kohtaan "Wallet & Apple Pay" ja poista valinta "Salli maksut Macissa".
Lisätietoja tietosuojasta Apple Payn yhteydessä on seuraavassa Internet-osoitteessa: https://support.apple.com/de-de/HT203027.
- Käteismaksu käteismaksun kautta
Jos valitset maksutavan "Käteismaksu", välitämme henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, paikkakunta, syntymäaika, sähköpostiosoite ja mahdollisesti puhelinnumero) maksupalveluntarjoajalle Cash Payment Solutions GmbH, Dircksenstr. 40, 10178 Berlin, Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti, jotta Cash Payment Solutions GmbH voi antaa sinulle yksilöllisesti luodun numeron tai viivakoodin (ns. "maksutosite") kyseistä maksutapahtumaa varten. Nämä tiedot luovutetaan vain siltä osin kuin ne ovat välttämättömiä "Cash Payment" -maksutavan käsittelyä varten. Maksukuitin avulla voit maksaa maksutapahtuman kustannukset käteisellä Cash Payment Solutions GmbH:n yhteistyökumppaneiden liiketiloissa. Barzahlen kumppaniyritys lähettää maksuvahvistuksen reaaliajassa, minkä jälkeen lähetysprosessi voidaan aloittaa välittömästi, mikäli tavarat ovat välittömästi saatavilla.
Maksutavan "Barzahlen" käsittelyyn Cash Payment Solutions GmbH käyttää luottolaitosta NordFinanz Bank Aktiengesellschaft, Martinistraße 48, 28195 Bremen (jäljempänä "NordFinanz") ja välittää maksutietosi sille luottolaitokselle maksun suorittamisesta annetun lain mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti - sikäli kuin se on tarpeen käteismaksun suorittamiseksi.
Sekä Cash Payment Solutions GmbH että NordFinanz käyttävät henkilötietojasi yksinomaan "Barzahlen"-maksutavan toteuttamiseen ja rahanpesua koskevien säännösten noudattamiseen.
- Billie GmbH
Jos valitset maksutavan "Toimitus laskulla" Billien kautta, välitämme maksutietosi Billie GmbH:lle, Charlottenstraße 4, 10969 Berliini, maksujen käsittelyä varten Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tilausprosessin aikana sinua pyydetään antamaan henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, paikkakunta, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja suoraveloituksen yhteydessä annetut tilitiedot). Suojellaksemme oikeutettua etuamme asiakkaidemme maksukyvyn selvittämisessä, välitämme nämä tiedot Billie GmbH:lle luottotietojen tarkistamista varten art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. Billie GmbH tarkistaa antamiesi henkilötietojen sekä muiden tietojen (kuten ostoskorin, laskun määrän, tilaushistorian, maksukokemuksen) perusteella, voidaanko valitsemasi maksuvaihtoehto myöntää maksu- ja/tai luottotappioriskin osalta. Jotta päätös voidaan tehdä hakemuksen tarkistuksen yhteydessä, voidaan Billien sisäisten kriteerien lisäksi käyttää seuraavien luottotietotoimistojen henkilöllisyys- ja luottokelpoisuustietoja Billie GmbH:n sisäisten kriteerien mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti:
- Creditreform Berlin Wolfram KG, Karl-Heinrich-Ulrichs-Straße 1, 10787 Berliini,
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss,
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden (jäljempänä "SCHUFA").
- Euler Hermes Saksa, Friedensallee 254, 22763 Hampuri, Saksa
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteytysarvot sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai Billie GmbH:lle. Billie GmbH:lla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimuksen mukaisten maksujen suorittamiseksi.
- Billpay
Kun valitset maksutavan "suoraveloitus" ja/tai "toimitus laskulla" ja/tai "osamaksulla" Billpayn kautta, sinua pyydetään ilmoittamaan henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, kaupunki, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja suoraveloituksen tapauksessa annetut tilitiedot) tilausprosessin aikana.
Suojellaksemme oikeutettua etuamme määrittääksemme asiakkaidemme maksukyvyn, välitämme nämä tiedot Klarna Bank AB (publ):lle, joka toimii Saksassa sijaitsevan sivukonttorinsa Klarna Bank AB, German Branch, Chausseestraße 117, 10115 Berlin (jäljempänä "Klarna") kautta luottotietojen tarkistamiseksi luottotietoja koskevan asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. Klarna tarkistaa antamiesi henkilötietojen sekä muiden tietojen (kuten ostoskorin, laskun määrän, tilaushistorian, maksukokemuksen) perusteella, voidaanko valitsemasi maksuvaihtoehto myöntää maksu- ja/tai luottotappioriskin osalta. Hakemustarkastuksen yhteydessä tehtävän päätöksen tekemiseksi voidaan Klarnan sisäisten kriteerien lisäksi käyttää seuraavien luottotietotoimistojen henkilöllisyys- ja luottokelpoisuustietoja Klarnan sisäisten kriteerien lisäksi Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti:
- CRIF GmbH, Leopoldstraße 244, 80807 München, puh: +508073-0, faksi: - 31
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, puh: Neuss, puhelin: +49 (0)2131-109-501, faksi: -557
- infoscore Consumer Data GmbH (arvato), Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, puh..: +(0)7221-5040-1000, faksi: -1001
- CRIF GmbH, Friesenweg 4, rakennus 12, 22763 Hampuri, Saksa, puh: +040-89803-0, faksi: -419
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden, puh: 611-9278-0, faksi: -109 W Wiesbaden, puhelin: +49 (0)611-9278-0, faksi: -109
- Regis24 GmbH, Zehdenicker Str. 21, D-10119 Berliini, puh..: +49 (0)30-44350240
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteet sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja.
Henkilöllisyystarkastusta varten henkilötietosi toimitetaan yhdelle edellä mainituista luottotietotoimistoista henkilöllisyystietojen tarkistamista varten. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. Tämän jälkeen luottotietotoimisto ilmoittaa sinulle, missä määrin sen tallentamat henkilötiedot ja sinun prosentuaalisesti antamasi tiedot vastaavat toisiaan, sekä tarvittaessa viittauksen luottotietotoimistossa aiemmin suoritettuun henkilöllisyyteen perustuvaan legitimointitarkastukseen. Klarna voi näin ollen tunnistaa toimitettujen vastaavuusprosenttien perusteella, onko antamassasi osoitteessa oleva henkilö tallennettu luottotietotoimiston tietokantaan.
Lisätietoja Billpayn tietosuojakäytännöstä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.billpay.de/de/datenschutz-de/.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai Klarnalle. Klarnalla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen käsittelemiseksi sopimuksen mukaisesti.
- BillSAFE
Kun valitset maksutavan "osto laskulla" BillSAFEn kautta, sinua pyydetään antamaan henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, kaupunki, syntymäaika ja sähköpostiosoite) tilausprosessin aikana. Suojellaksemme oikeutettua etuamme varmistaa asiakkaidemme maksukyky, välitämme nämä tiedot PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg, luottotietojen tarkistamista varten Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. PayPal (Europe) tarkistaa antamiesi henkilötietojen sekä muiden tietojen (kuten ostoskorin, laskun määrän, tilaushistorian ja maksukokemuksen) perusteella, voidaanko valitsemasi maksuvaihtoehto hyväksyä maksu- ja/tai luottotappioriskin osalta. Hakemustarkastuksen yhteydessä tehtävää päätöstä varten voidaan käyttää seuraavien luottolaitosten henkilöllisyys- ja luottokelpoisuustietoja PayPalin sisäisten kriteerien lisäksi artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti:
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden, puh: +611-9278-0, faksi: -109.
- CRIF GmbH, Leopoldstrasse 244, 80807 München, Saksa, puh: +508073-0, faksi: - 31
- accumio finance services GmbH Asiakaspalvelukeskus, P.O. Box 110254, 30099 Hannover, Saksa
- infoscore Consumer Data GmbH (arvato), Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, puh..: +(0)7221-5040-1000, faksi: -1001
- CRIF GmbH, Friesenweg 4, rakennus 12, 22763 Hampuri, Saksa, puh: +040-89803-0, faksi: -419
- Tesch mediafinanz AG, Weiße Breite 5, 49084 Osnabrück, Puh..: +(0)541- 2029-0, Faksi: -101
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, puh: Neuss, puhelin: +49 (0)2131-109-501, faksi: -557
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteytysarvot sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja.
Henkilöllisyystarkastusta varten henkilötietosi toimitetaan yhdelle edellä mainituista luottotietotoimistoista henkilöllisyystietojen tarkistamista varten. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. Tämän jälkeen luottotietotoimisto ilmoittaa sinulle, missä määrin sen tallentamat henkilötiedot ja sinun prosentuaalisesti antamasi tiedot vastaavat toisiaan, sekä tarvittaessa viittauksen luottotietotoimistossa suoritettuun aiempaan henkilöllisyyteen perustuvaan legitimointitarkastukseen. PayPal voi näin ollen tunnistaa toimitettujen vastaavuusprosenttien perusteella, onko antamassasi osoitteessa oleva henkilö tallennettu luottotietotoimiston tietokantaan. Lisätietoja PayPalin BillSAFE-järjestelmän tietosuojasäännöksistä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.billsafe.de/privacy-policy/buyer.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle tai BillSAFElle. BillSAFE:lla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimuksen mukaisten maksujen suorittamiseksi.
- BS PAYONE
Jos valitset maksupalveluntarjoajan BS PAYONE maksutavan, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja BS PAYONE GmbH, Lyoner Straße 9, 60528 Frankfurt/Main, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot yhdessä tilaustasi koskevien tietojen kanssa art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoajan PAYONE:n kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten.
- Coinbase Commerce
Jos valitset maksutavan "kryptovaluutat", maksujen käsittely tapahtuu Toshi Holdings Pte:n maksupalveluntarjoajan "Coinbase Commerce" kautta. Ltd, One Marina Boulevard, #28-00, Singapore 018989 ("Coinbase Commerce").
Maksun suorittamista varten sinut ohjataan automaattisesti luotavalle Coinbase Commerce -sivulle. Siellä näet maksutapahtuman tiedot, jotta voit tehdä maksutapahtuman valitsemallasi lompakko-ohjelmistolla. Kun maksutapahtuma on käynnistetty ja tunnistettu, sinut ohjataan takaisin sivustomme kassalle. Maksun käsittelyä varten kryptovaluutan vastaavaan lohkoketjuun tallennetaan vain tapahtumaan liittyvät tiedot, henkilötietojen siirtoa Coinbase Commerceen ei kuitenkaan periaatteessa tapahdu.
Jos yksittäistapauksissa henkilötietoja siirretään, se tapahtuu yksinomaan maksun käsittelyä varten artiklan mukaisesti. 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan DSGVO:n mukaisesti. Tätä varten Coinbase Commerce on ottanut käyttöön Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, joiden tarkoituksena on varmistaa, että Singaporessa noudatetaan eurooppalaista tietosuojan tasoa.
Lisätietoja Coinbase Commercen tietosuojasta on osoitteessa: https://commerce.coinbase.com/legal/privacy-policy/.
- ComGate Maksut
Käytämme maksupalveluntarjoajaa ComGate Payments, as, Gočárova třída 1754 / 48b, 500 02 Hradec Králové, Tšekki ("ComGate Payments"). Jos valitset ComGate Payments -maksupalveluntarjoajan kautta tarjotun maksutavan, maksujen käsittely tapahtuu ComGate Paymentsin kautta, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot (nimi, osoite, tilinumero, pankin pankkitunnus, tarvittaessa luottokortin numero, laskun summa, valuutta ja tapahtumanumero) Art. 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan ComGate Paymentsin maksujen käsittelyä varten ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja ComGate Paymentsin tietosuojasta saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.comgate.cz/nakladani-s-osobnimi-udaji-u-platebni-brany-a-platebniho-terminalu-comgate.
- Computop
Jos päätät maksaa luottokortilla maksupalveluntarjoaja Computopin kautta, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja Computop GmbH, Schwarzenbergstr. 4, 96050 Bamberg, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksun käsittelyä varten maksupalveluntarjoaja Computopin kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja Computopin tietosuojakäytännöstä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.computop.com/de/datenschutz.
- ConCardis
Jos päätät maksaa luottokortilla käyttäen maksupalveluntarjoajaa ConCardis, maksu käsitellään maksupalveluntarjoajan ConCardis GmbH, Helfmann-Park 7, 65760 Eschborn, kautta, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot artiklan mukaisesti. 6 (1) lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoaja ConCardisin kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja ConCardisin tietosuojasäännöksistä saatte seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.concardis.com/datenschutzerklaerung.
- GoCardless
Jos valitset maksutavan GoCardless-maksupalveluntarjoajalta (suoraveloitus), maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja GoCardless Ltd, Sutton Yard, 65 Goswell Road, London, EC1V 7EN, Yhdistynyt kuningaskunta, jolle välitämme tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilausta koskevat tiedot, kuten on säädetty asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklassa. 6 (1) lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoajan GoCardless Ltd. kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja GoCarlessin tietosuojasta löydät osoitteesta https://gocardless.com/legal/privacy/.
- Google Pay
Jos valitset Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") "Google Pay" -maksutavan, maksujen käsittely tapahtuu vähintään Android 4.4 ("KitKat") -käyttöjärjestelmällä varustetun ja NFC-toiminnolla varustetun mobiililaitteesi "Google Pay" -sovelluksen kautta veloittamalla Google Pay -palveluun talletettua maksukorttia tai siellä todennettua maksujärjestelmää (esim. PayPal). Yli 25 euron suuruisen maksun vapauttaminen Google Payn kautta edellyttää, että mobiililaitteesi lukitus on avattu etukäteen vastaavalla vahvistustoimenpiteellä (kuten kasvojentunnistus, salasana, sormenjälki tai kuvio).
Maksujen käsittelyä varten tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilausta koskevat tiedot välitetään Googlelle. Google välittää sitten Google Payhin tallennetut maksutietosi yksilöllisesti määritetyn tapahtumanumeron muodossa lähdesivustolle, jota käytetään suoritetun maksun tarkistamiseen. Tämä tapahtumanumero ei sisällä tietoja Google Payhin talletettujen maksuvälineiden todellisista maksutiedoista, vaan se luodaan ja lähetetään kertakäyttöisenä numeromerkkinä. Kaikissa Google Payn kautta tapahtuvissa maksutapahtumissa Google toimii vain välittäjänä maksun käsittelyssä. Maksutapahtuma suoritetaan yksinomaan käyttäjän ja lähdesivuston välisessä suhteessa veloittamalla Google Payhin talletettua maksuvälinettä.
Siltä osin kuin henkilötietoja käsitellään kuvattujen siirtojen aikana, käsittely suoritetaan yksinomaan maksujen käsittelyä varten artiklan mukaisesti. 6 (1) lit. b DSGVO:n mukaisesti.
Google pidättää oikeuden kerätä, tallentaa ja arvioida tiettyjä tapahtumakohtaisia tietoja jokaisesta Google Payn kautta tehdystä tapahtumasta. Näitä tietoja ovat muun muassa tapahtuman päivämäärä, kellonaika ja summa, kauppiaan sijainti ja kuvaus, kauppiaan antama kuvaus ostetuista tavaroista tai palveluista, tapahtumaan liitetyt valokuvat, myyjän ja ostajan tai lähettäjän ja vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite, käytetty maksutapa, kuvaus tapahtuman syystä ja tarvittaessa tapahtumaan liittyvä tarjous.
Googlen mukaan tämä käsittely suoritetaan yksinomaan Googlen tietosuojakäytännön mukaisesti. 6(1)(f) DSGVO:n mukaisesti Google Pay -palvelun asianmukaiseen laskutukseen, tapahtumatietojen tarkistamiseen sekä palvelun optimointiin ja toiminnalliseen ylläpitoon liittyvän oikeutetun edun perusteella.
Google pidättää myös oikeuden yhdistää käsitellyt tapahtumatiedot muihin tietoihin, joita Google kerää ja tallentaa käyttäessään muita Googlen palveluita.
Google Payn käyttöehdot löytyvät täältä:
https://payments.google.com/payments/apis-secure/u/0/get_legal_document?ldo=0&ldt=googlepaytos&ldl=de
Lisätietoja Google Payn tietosuojasta on seuraavassa internet-osoitteessa:
https://payments.google.com/payments/apis-secure/get_legal_document?ldo=0&ldt=privacynotice&ldl=de
- giropay
Kun maksat "giropayn" kautta, maksun käsittelee giropay GmbH, An der Welle 4, 60322 Frankfurt/Main, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilausta koskevat tiedot. Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja giropay GmbH:n tietosuojasäännöksistä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.giropay.de/rechtliches/datenschutzerklaerung.
- iClear
Jos valitset maksutavan "iclear-lasku", sinua pyydetään antamaan henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, kaupunki) tilauksen yhteydessä. Suojellaksemme oikeutettua etuamme asiakkaidemme maksukyvyn määrittämisessä, välitämme nämä tiedot iclear GmbH:lle, M2 17, 68161 Mannheim ("iclear") art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti luottokelpoisuuden tarkistamista varten. iclear tarkistaa antamiesi henkilötietojen ja muiden tietojen (kuten ostoskorin, laskun määrän, tilaushistorian, maksukokemuksen) perusteella, voidaanko valitsemasi maksuvaihtoehto myöntää maksu- ja/tai luottotappioriskien osalta. Hakemustarkastuksen yhteydessä tehtävää päätöstä varten voidaan iclearin sisäisten kriteerien lisäksi käyttää seuraavien luottotietotoimistojen henkilöllisyys- ja luottokelpoisuustietoja iclearin sisäisten kriteerien mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti:
- Domnowski Inkasso GmbH, Am Pulverschoppen 17, 59071 Hamm, Saksa.
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteytysarvot sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja. Lisätietoja iclearin tietosuojasäännöistä on seuraavassa Internet-osoitteessa: https://www.iclear.de/?id=32.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai iclearille. iclearilla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimuksen mukaisten maksujen suorittamiseksi.
- ipayment
Jos maksutapa(t) "suoraveloitus ipaymentin kautta" ja/tai "luottokortti ipaymentin kautta" on tarjolla, luovutamme henkilötietosi 1&1 Internet AG:lle, Elgendorfer Str. 57, 56410 Montabaur (jäljempänä "1&1") artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti maksujen käsittelyä varten, sikäli kuin se on tarpeen maksujen käsittelyä varten. Lisätietoja 1&1:n henkilötietojen käsittelystä on 1&1:n tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.1und1.de/Datenschutz.
- Klarna
Jos valitset Klarnan maksupalvelun, maksu käsitellään Klarna Bank AB (publ), https://klarna.com/de/, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi (jäljempänä "Klarna") kautta. Maksun käsittelyä varten henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, paikkakunta, sukupuoli, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja IP-osoite) sekä tilaukseen liittyvät tiedot (esim. laskun summa, artikkeli, toimitustyyppi) luovutetaan Klarnalle henkilöllisyytesi ja luottokelpoisuutesi tarkistamista varten edellyttäen, että olet nimenomaisesti antanut tähän suostumuksesi Klarnan sääntöjen mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti tilausprosessin aikana. Voit tutustua siihen, mihin luottotietotoimistoihin tietojasi voidaan välittää, täältä:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/credit_rating_agencies
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Jos luottotietoraportin tulokseen sisältyy pisteytysarvoja, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja. Klarna käyttää maksuhäiriön tilastollisesta todennäköisyydestä saatuja tietoja punnittuun päätökseen sopimussuhteen perustamisesta, toteuttamisesta tai päättämisestä.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai Klarnalle. Klarnalla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen maksujen suorittamiseksi sopimuksen mukaisesti.
Henkilötietojasi käsitellään sovellettavien tietosuojasäännösten mukaisesti ja Klarnan Saksassa sijaitsevia rekisteröityjä koskevan tietosuojakäytännön mukaisesti. https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy
tai Itävaltaan sijoittautuneiden rekisteröityjen osalta https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_at/privacy
käsitellään.
- Paydirekt
Jos valitset maksutavan paydirekt, maksu suoritetaan maksupalveluntarjoajan paydirekt GmbH, Hamburger Allee 26-28, 60486 Frankfurt am Main, kautta. Tässä prosessissa paydirekt GmbH kerää, käsittelee ja välittää pankkiinne maksutietonne (esim. maksun määrä, maksunsaajan tiedot) sekä vahvistuksenne siitä, että maksutiedot ovat oikein, paydirekt-maksun suorittamiseksi paydirekt-maksupalvelun artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Käsittely tapahtuu vain siltä osin kuin se on tosiasiallisesti tarpeen maksun suorittamiseksi. Tämän jälkeen paydirekt GmbH todentaa maksun pankkisi sinulle tallentaman todentamismenettelyn avulla. Lisätietoja tietojesi siirrosta ja käsittelystä on paydirektin tietosuojaselosteessa, johon voit tutustua seuraavasta linkistä: https://www.paydirekt.de/agb/index.html.
- Payever
Jos valitset maksutavan payever-maksupalveluntarjoajalta, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja payever GmbH, Simon-von-Utrecht Straße 1, 20359 Hamburg, jolle välitämme tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoajan payeverin kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten.
Lisätietoja payeverin henkilötietojen käsittelystä löydät payeverin tietosuojaselosteesta: https://www.payever.de/schufa/datenschutz/.
- Paypal
Kun maksat PayPalin kautta, luottokortilla PayPalin kautta, suoraveloituksella PayPalin kautta tai - jos tarjotaan - "osto tilille" tai "osamaksulla" PayPalin kautta, välitämme maksutietosi PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä "PayPal") osana maksun käsittelyä. Siirto tapahtuu Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti ja vain siltä osin kuin se on tarpeen maksujen käsittelyä varten.
PayPal pidättää itsellään oikeuden tehdä luottotietojen tarkistuksen, kun kyseessä on maksutapa luottokortti PayPalin kautta, suoraveloitus PayPalin kautta tai - jos sitä tarjotaan - "osto laskulla" tai "osamaksu" PayPalin kautta. Tätä tarkoitusta varten maksutietojasi voidaan luovuttaa luottotietotoimistoille luottotietojärjestelmästä annetun lain (Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti PayPalin oikeutetun edun perusteella, joka perustuu maksukykysi määrittämiseen. PayPal käyttää luottotietojen tarkistuksen tulosta maksun laiminlyönnin tilastollisen todennäköisyyden osalta päättääkseen kyseisen maksutavan tarjoamisesta. Luottokelpoisuustiedot voivat sisältää todennäköisyysarvoja (ns. pisteet). Siltä osin kuin pistearvot sisältyvät luottotietotarkastuksen tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja. Lisätietoja tietosuojalainsäädännöstä, mukaan lukien tiedot käytetyistä luottolaitoksista, on PayPalin tietosuojaselosteessa: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä PayPalille viestin. PayPalilla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen sopimusperusteista käsittelyä varten.
- Rakuten Checkout
Jos olet valinnut maksutavan "osto tilille" tai "suoraveloitus" Rakuten Checkout -maksupalveluntarjoajan kautta tilausprosessin aikana, olet antanut suostumuksesi luottotietojen tarkistamiseen.
Henkilötiedot, jotka ovat välttämättömiä maksutavan "osto laskulla" ja luottotietojen tarkistuksen käsittelyä varten, kerätään suostumuksen perusteella, joka on määritelty asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklassa. 6 (1) a DSGVO:n perusteella ja toimitetaan Klarna AB:lle, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi (www.klarna.de).
Suoraveloitusmaksutavan käsittelyä varten Rakuten Checkout kerää henkilötietojasi luottotietojen tarkistamista varten tilausprosessin aikana antamasi suostumuksen perusteella, joka on annettu asetuksen (EY) N:o 2100/94 artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Näiden tietojen siirto tapahtuu sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja ottaen huomioon suojelun arvoiset etunne. Sopimussuhteen perustamista, toteuttamista tai päättämistä koskevaa päätöstä varten edellä mainitut tiedot voidaan suostumuksesi perusteella toimittaa yhdelle tai useammalle seuraavista luottolaitoksista:
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, Saksa
- CRIF GmbH, Leopoldstraße 244, 80807 München, Saksa.
- Infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden, Saksa.
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Saksa
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteytysarvot sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja. Jos tämä laskelma osoittaa, että luottokelpoisuutesi ei ole annettu, ilmoitamme siitä sinulle välittömästi. Lisätietoja Rakuten Checkoutin tietosuojakäytännöstä on seuraavassa osoitteessa: https://www.rakuten.de/info/datenschutz.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai Klarnalle. Klarnalla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen sopimusperusteista käsittelyä varten.
- Saferpay/ PayUnity
Jos maksat Saferpay/PayUnityn kautta, tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot välitetään SIX Payment Services (Germany) GmbH:lle, Langenhorner Chaussee 92-94, 22415 Hampuri (jäljempänä "SIX") artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti maksujen käsittelyä varten. Tietojasi luovutetaan maksujen käsittelyä varten ainoastaan maksupalveluntarjoajalle SIX:lle ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja tietosuojasta on saatavilla SIX:n verkkosivuilla osoitteessa www.six-payment-services.com.
- Secupay
Jos päätät maksaa luottokortilla maksupalveluntarjoajan secupayn kautta, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja secupay AG, Goethestraße 6, 01896 Pulsnitz, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoaja secupayn kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten.
Kun valitset maksutavan "osto laskulla" secupayn kautta tai "suoraveloitus" secupayn kautta, sinua pyydetään antamaan henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, paikkakunta, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero, pankkitunnus ja tilinumero) tilausprosessin aikana. Asiakkaidemme maksukyvyn määrittämiseen liittyvän oikeutetun etumme turvaamiseksi välitämme nämä tiedot secupay AG:lle, Goethestr. 6, 01896 Pulsnitz ("secupay") edelleen art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti luottotietojen tarkistamista varten. Secupay tarkistaa antamiesi henkilötietojen sekä muiden tietojen (kuten ostoskorin, laskun määrän, tilaushistorian, maksukokemuksen) perusteella, voidaanko valitsemasi maksuvaihtoehto myöntää maksu- ja/tai luottotappioriskin osalta. secupayn sisäisten kriteerien lisäksi päätöksentekoprosessiin voidaan sisällyttää myös seuraavien luottotietoyhtiöiden henkilöllisyys- ja luottokelpoisuustietoja osana hakemuksen tarkistusta art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti:
- infoscore Consumer Data GmbH (arvato), Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden, puh..: +(0)7221-5040-1000, faksi: -1001.
- Creditreform Boniversum GmbH, Hammfelddamm 13, 41460 Neuss, Saksa, puh: Neuss, puhelin: +49 (0)2131-109-501, faksi: -557
- EOS Payment Solutions GmbH, Steindamm 80, 200 Hampuri, Saksa.
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteytysarvot sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai Secupaylle. Secupaylla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen sopimusperusteista käsittelyä varten.
- SOFORT
Jos valitset maksutavan "SOFORT", maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Saksa (jäljempänä "SOFORT"), jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot asetuksen Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Sofort GmbH on osa Klarna-konsernia (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Tukholma, Ruotsi). Tietojasi luovutetaan vain maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoajalle SOFORT ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten. Lisätietoja SOFORTin tietosuojakäytännöstä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz.
- Skrill
Jos valitset maksutavan Skrill-maksupalveluntarjoajalta, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja Skrill Ltd, Floor 27, 25 Canada Square, London, E14 5LQ, England, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot (nimi, osoite, tilinumero, pankin pankkitilinumero, tarvittaessa luottokortin numero, laskun summa, valuutta ja tapahtumanumero) Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksujen käsittelyä varten maksupalveluntarjoaja Skrill Ltd:lle ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten.
- Raita
Jos valitset maksutavan maksupalveluntarjoajalta Stripe, maksu käsitellään maksupalveluntarjoajan Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irlanti, kautta, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot (nimi, osoite, tilinumero, pankin pankkitilinumero, tarvittaessa luottokortin numero, laskun summa, valuutta ja tapahtumanumero) art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Lisätietoja Stripen tietosuojasta löydät osoitteesta https://stripe.com/de/privacy#translation.
Stripe pidättää oikeuden suorittaa luottotietojen tarkistuksen matemaattis-tilastollisten menettelyjen perusteella, jotta voidaan turvata oikeutettu etu, joka liittyy käyttäjän maksukyvyn määrittämiseen. Stripe voi välittää luottotietojen tarkistusta varten tarvittavat ja maksujen käsittelyn yhteydessä saadut henkilötiedot valituille luottotietotoimistoille, jotka Stripe ilmoittaa käyttäjille pyynnöstä. Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. pisteet). Siltä osin kuin pisteet sisältyvät luottotietotulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja. Stripe käyttää luottotietotarkastuksen tulosta suhteessa maksamatta jättämisen tilastolliseen todennäköisyyteen päättääkseen valtuutuksesta käyttää valittua maksutapaa.
Voit milloin tahansa vastustaa tätä tietojesi käsittelyä lähettämällä viestin Stripeen tai nimetyille luottolaitoksille.
Stripe voi kuitenkin edelleen olla oikeutettu käsittelemään henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen käsittelemiseksi sopimuksen mukaisesti.
- Unzer
Kun maksat luottokortilla Unzerin kautta, maksu käsitellään maksupalveluntarjoajan Payolution GmbH kautta Columbusplatz 7-8, Stiege 1 / 5th floor, 1100 Wien, Itävalta, jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot yksinomaan maksujen käsittelyä varten Unzer-verkkopalvelun artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Siirto tapahtuu vain siltä osin kuin se on tosiasiallisesti tarpeen maksujen käsittelyä varten. Unzer puolestaan siirtää tietosi HUELLEMANN & STRAUSS ONLINESERVICES S.A.:lle, 1, Place du Marché, 6755 Grevenmacher, Luxemburg, maksun käsittelyä varten - sikäli kuin se on välttämätöntä - Art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti.
Kun valitset maksutavan "osto tilille Unzerin kautta", "suoraveloitus Unzerin kautta" tai "osto osamaksulla Unzerin kautta", sinua pyydetään ilmoittamaan henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, paikkakunta, syntymäaika, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) tilausprosessin aikana. Asiakkaidemme maksukyvyn selvittämiseen liittyvän oikeutetun etumme turvaamiseksi välitämme nämä tiedot Payolution GmbH:lle Columbusplatz 7-8, Stiege 1 / 5. kerros, 1100 Wien, Itävalta. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti luottotietojen tarkistamista varten. Payolution GmbH tarkistaa antamiesi henkilötietojen sekä muiden tietojen (kuten ostoskorin, laskun määrän, tilaushistorian, maksukokemusten) perusteella, voidaanko valitsemasi maksuvaihtoehto hyväksyä maksu- ja/tai luottotappioriskin osalta. Sopimussuhteen perustamista tai täytäntöönpanoa koskevaa päätöstä varten voidaan myös sisällyttää henkilöllisyyttä tai luottokelpoisuutta koskevia tietoja seuraavilta luottotietoyhtiöiltä seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti:
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Saksa.
- CRIF GmbH, Diefenbachgasse 35, 11 50 Wien, Itävalta.
- CRIF AG, Hagenholzstrasse 81, 8050 Zürich, Sveitsi.
- CRIF GmbH, Leopoldstrasse 244, 80807 München, Saksa.
- SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden, Saksa
- KSV1870 Information GmbH, Wagenseilgasse 7, 1100 Wien, Itävalta.
- Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstr. 11, 41460 Neuss, Saksa
- infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstrasse 99, 76532 Baden-Baden, Saksa.
- ProfiiliAddress Direktmarketing GmbH, Altmannsdorfer Strasse 311, 1230 Wien, Itävalta, 1230 Wien.
- Emailage LTD, 1 Fore Street Ave, Lontoo, EC2Y 5EJ, Yhdistynyt Kuningaskunta
- ThreatMetrix, The Base 3/F, Tower C, Evert van de Beekstraat 1, 1118 CL Schiphol, Alankomaat.
- payolution GmbH, Columbuscenter, Columbusplatz 7-8, 1100 Wien, Itävalta, 1100 Wien.
- Universum Business GmbH, Hanauer Landstr. 164, 60314 Frankfurt am Main, Saksa
Luottotietoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin sanottuja pisteet). Siltä osin kuin pisteytysarvot sisältyvät luottotietoraportin tulokseen, ne perustuvat tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Pistearvojen laskennassa käytetään muun muassa osoitetietoja.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä lähettämällä viestin rekisterinpitäjälle tai Unzerille tai Payolution GmbH:lle. Unzerilla tai Payolution GmbH:lla voi kuitenkin edelleen olla oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen maksujen sopimusperusteista käsittelyä varten.
- Wallee
Jos valitset maksupalveluntarjoajan "Wallee" maksutavan, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja Wallee customweb GmbH (General-Guisan-Strasse 47 31, CH-8400 Zürich, jäljempänä "Wallee"), jolle välitämme tilauksen yhteydessä antamasi tiedot sekä tilaustasi koskevat tiedot (nimi, osoite, tilinumero, pankkitunnus, mahdollisesti luottokortin numero, laskun summa, valuutta ja tapahtuman numero). Tietojasi luovutetaan ainoastaan maksun käsittelyä varten maksupalveluntarjoaja Walleen kanssa ja vain siinä määrin kuin se on tarpeen tätä tarkoitusta varten.
- VR-maksu
Kun valitset VR Paymentin kautta tarjotun maksutavan, maksu käsitellään maksupalveluntarjoajan VR Payment GmbH, Saonestraße 3a, 60528 Frankfurt am Main, Saksa (jäljempänä "VR Payment") kautta ulkoisen päätelaitteen kautta. VR Payment kerää ensinnäkin henkilötietosi (sukunimi, etunimi, maksutiedot) virtuaalisessa päätelaitteessa ja salaa ne suoraan siellä. Tämän jälkeen tämä salattu tietue lähetetään VR Paymentille, joka on maksun hyväksyjä, jotta maksu voidaan hyväksyä. VR Payment purkaa ensimmäisen osan, joka sisältää kortin numeron, joka tarvitaan myöhempää varausta varten. Toinen osa, joka sisältää valtuutustiedot, lähetetään asianomaiselle kortin myöntäjälle asianomaisen maksukorttijärjestelmän kautta. Tämän jälkeen VR Payment todentaa maksutapahtuman pankin tätä tarkoitusta varten tallentaman todentamismenettelyn avulla. Tämän jälkeen maksusumma siirretään tililtäsi meidän tilillemme. Kaikki edellä mainittu käsittely suoritetaan yksinomaan maksujen asianmukaista käsittelyä varten art. 6 Para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti. Maksua varten tarvittavien tietojen lisäksi VR Payment voi kerätä muita tietoja, kuten toimitusosoitteen tai tietoja tapahtumaan liittyvästä tarjouksesta osana tapahtuman käsittelyä. Tämä käsittely suoritetaan Art. 6 kappaleen kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti VR Paymentin oikeutetun edun perusteella, joka perustuu tapahtumatietojen tarkistamiseen sekä palvelun optimointiin ja toiminnalliseen ylläpitoon. Lisätietoja VR Paymentin tietosuojasta löydät täältä: https://www.vr-payment.de/datenschutz-haftung/.

11) Sosiaalisen median käyttö: videot

11.1 Vimeo-videoiden käyttö
Vimeo, LLC, 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA:n videoportaalin Vimeo liitännäiset on integroitu verkkosivuillemme. Kun kutsut verkkosivustomme sivun, joka sisältää tällaisen laajennuksen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Vimeon palvelimiin. Vimeo välittää laajennuksen sisällön suoraan selaimellesi ja integroi sen sivulle. Tämän integroinnin kautta Vimeo saa tiedon siitä, että selaimesi on käynyt verkkosivustomme vastaavalla sivulla, vaikka sinulla ei olisi Vimeo-tiliä tai et olisi parhaillaan kirjautuneena Vimeoon. Selaimesi välittää nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) suoraan Yhdysvalloissa sijaitsevalle Vimeon palvelimelle ja tallentaa ne sinne.
Jos olet kirjautunut sisään Vimeoon, Vimeo voi suoraan yhdistää vierailusi verkkosivustollamme Vimeo-tiliisi. Jos olet vuorovaikutuksessa liitännäisten kanssa (esim. napsauttamalla videon käynnistyspainiketta), nämä tiedot siirretään myös suoraan Vimeon palvelimelle ja tallennetaan sinne.
Kuvatut tietojenkäsittelytoimet suoritetaan seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti Vimeon oikeutetun edun perusteella, joka liittyy markkinatutkimukseen ja Vimeo-palvelun tarvelähtöiseen suunnitteluun.
Jos et halua, että Vimeo siirtää verkkosivustomme kautta kerätyt tiedot suoraan Vimeo-tilillesi, sinun on kirjauduttava ulos Vimeosta ennen verkkosivustollamme vierailua.
Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä Vimeon suorittama tietojen jatkokäsittely ja käyttö sekä tähän liittyvät oikeutesi ja yksityisyytesi suojaamiseen liittyvät asetusvaihtoehdot löytyvät Vimeon tietosuojaselosteesta: https://vimeo.com/privacy.
Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti, Google Analytics -seurantatyökalu integroidaan automaattisesti Vimeon videoihin, jotka on upotettu sivustollemme. Tämä on Vimeon oma seuranta, johon meillä ei ole pääsyä ja johon sivustomme ei voi vaikuttaa. Google Analytics käyttää seurannassa niin sanottuja "evästeitä", jotka ovat tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, joiden avulla voidaan analysoida verkkosivuston käyttöäsi. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi siirretään Googlen yhdysvaltalaisille palvelimille ja tallennetaan sinne.
Käsittely tapahtuu tietosuojalainsäädännön art. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti Vimeon oikeutetun edun perusteella, joka koskee käyttäjien käyttäytymisen tilastollista analysointia optimointi- ja markkinointitarkoituksiin.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit käyttää peruuttamista poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevan "Cookie Consent Tool" -työkalun avulla.

11.2 Youtube-videoiden käyttö
Tämä verkkosivusto käyttää Youtuben upotustoimintoa näyttääkseen ja toistaakseen videoita palveluntarjoajalta "Youtube", joka kuuluu Google Ireland Limitedille, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google").
Tässä käytetään laajennettua tietosuojaustilaa, joka palveluntarjoajan mukaan käynnistää käyttäjätietojen tallentamisen vain silloin, kun videota (videoita) toistetaan. Jos upotettujen Youtube-videoiden toisto käynnistyy, palveluntarjoaja "Youtube" käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja käyttäjän käyttäytymisestä. "Youtuben" tietojen mukaan näitä käytetään muun muassa videotilastojen keräämiseen, käyttäjäystävällisyyden parantamiseen ja väärinkäytösten estämiseen. Jos olet kirjautuneena Googleen, tietosi osoitetaan suoraan tilillesi, kun napsautat videota. Jos et halua, että tietosi yhdistetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi (myös niiden käyttäjien osalta, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) käyttöprofiileina ja arvioi niitä. Tällainen arviointi suoritetaan erityisesti seuraavien artiklojen mukaisesti: Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät yksilöllisen mainonnan näyttämiseen, markkinatutkimukseen ja/tai verkkosivuston tarvelähtöiseen suunnitteluun. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä YouTubeen tämän oikeuden käyttämiseksi. YouTuben käyttö voi myös johtaa henkilötietojen siirtämiseen Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.
Riippumatta upotettujen videoiden toistosta, yhteys Googlen verkkoon muodostetaan aina, kun tätä verkkosivustoa kutsutaan, mikä voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia ilman meidän vaikutusmahdollisuuksiamme.
Lisätietoja Youtuben tietosuojasta on Youtuben käyttöehdoissa osoitteessa https://www.youtube.com/static?template=terms ja Googlen tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit käyttää peruuttamista poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevan "Cookie Consent Tool" -työkalun avulla.

12) Verkkomarkkinointi

12.1 billiger.de Myynnin seuranta
Tämä verkkosivusto käyttää billiger.de Sales Tracking -seurantatekniikkaa, joka on solute.de GmbH:n, Zeppelinstraße 15, D-76185 Karlsruhe, seurantatekniikka, jotta voidaan seurata ja arvioida tiettyjä käyttäjän toimia, jotka on suoritettu sen jälkeen, kun käyttäjä on ohjattu billiger.de-sivustolta verkkosivustollemme.
Tätä tarkoitusta varten tilausvahvistussivuillamme on käytössä niin sanottu Javascript-pohjainen seurantapikseli, joka voi seurata käyttäjän toimia yhden pikselin tiedostona vuorovaikutuksessa billiger.de-sivuston kanssa.
Seurantapikseli luo yhteyden käyttäjän billiger.de-sivustolla olevaa mainosta (kosketuspistettä) napsauttamisen ja verkkosivustollamme tehdyn tilauksen välillä. Kun tilaus on suoritettu, selaimesi lähettää pikseliä käyttäen HTTP-pyynnön billiger.de-palvelimelle, jonka mukana lähetetään tiettyjä tietoja.
Näihin tietoihin kuuluvat loppulaitteen IP-osoite (billiger.de anonymisoi IP-osoitteen ennen sen tallentamista), HTTP-otsikko (selaimen automaattisesti lähettämä tietopaketti, joka sisältää erilaisia teknisiä tietoja) ja pyynnön ajankohta. Lisäksi billiger.de välittää ja tallentaa tilauksesi tilausnumeron ja ostoskorin arvon. Nämä tiedot kirjataan ja siirretään billiger.de:lle ja tallennetaan sinne vain, jos tilaus on todella tehty sen jälkeen, kun se on välitetty billiger.de:ltä verkkosivustollemme.
Siltä osin kuin näiden tietojen lähettäminen billiger.de-sivustolle koskee käyttäjän henkilötietoja, tämä tapahtuu tietosuojasäännösten art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti oikeutetun etumme perusteella billiger.de-sivustolla olevien tuotemainosten menestyksen ja käyttäjien ostokäyttäytymisen tilastollisessa arvioinnissa, ja näin voidaan optimoida verkkotarjoustamme.
Jos et halua, että kuvattuja tietoja lähetetään billiger.de-sivustolle, voit estää tämän vain poistamalla Java Scriptin suorittamisen käytöstä selaimessasi. Vaihtoehtoisesti voit estää JavaScript-koodin suorittamisen asentamalla JavaScript-estoohjelman (esim. https://noscript.net/ tai https://www.ghostery.com). Tällöin on kuitenkin hyvin todennäköistä, että et voi käyttää kaikkia sivuston toimintoja täysimääräisesti.
Olemme saaneet suostumuksesi tietojen käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla siinä määrin kuin se on lain mukaan tarpeen. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

12.2 Google AdSense
Tämä verkkosivusto käyttää Google AdSense -verkkomainontapalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Google AdSense käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Lisäksi Google AdSense käyttää tietojen keräämiseen myös niin sanottuja "web beaconeita" (pieniä näkymättömiä grafiikoita), joiden avulla voidaan rekisteröidä, kerätä ja arvioida yksinkertaisia toimia, kuten kävijäliikennettä verkkosivustolla.
Evästeen ja/tai verkkomajakan tuottamat tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen palvelimelle ja tallennetaan sinne. Tämä voi myös tarkoittaa siirtoa Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.
Google käyttää näin saatuja tietoja arvioidakseen AdSense-mainosten käyttökäyttäytymistäsi. Selaimesi Google AdSense -ohjelman yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Googlen keräämät tiedot voidaan siirtää kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii ja/tai jos kyseiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.
Yksityiskohtaiset tiedot Google AdSensen käynnistämästä käsittelystä ja Googlen suorittamasta verkkosivustojen tietojen käsittelystä löytyvät täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Edellä kuvattujen tietojen käsittely tapahtuu tietosuojasäännösten mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti, jotta käyttäjälle voidaan kohdentaa mainontaa kolmansien osapuolten toimesta, joiden mainoksia näytetään tällä verkkosivustolla arvioidun käyttäjäkäyttäytymisen perusteella. Tämä käsittely palvelee myös taloudellisia etujamme, jotka liittyvät verkkosivustomme taloudellisen potentiaalin hyödyntämiseen näyttämällä maksua vastaan kolmannen osapuolen personoitua mainossisältöä.
Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on seuraavassa Internet-osoitteessa: https://www.google.de/policies/privacy/.
Voit poistaa evästeet pysyvästi käytöstä mainosasetuksia varten asettamalla selainohjelmistosi sen mukaisesti tai voit ladata ja asentaa selainliitännäisen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Huomaa, että tietyt tämän verkkosivuston toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä tai niitä voidaan rajoittaa, jos olet poistanut evästeiden käytön käytöstä.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

12.3 Google Adsin konversioseuranta
Tämä verkkosivusto käyttää verkkomainontaohjelmaa "Google Ads" ja Google Adsin puitteissa Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") konversioseurantaa. Käytämme Google Ads -mainontaa kiinnittääksemme huomiota houkutteleviin tarjouksiimme ulkoisilla verkkosivustoilla mainosvälineiden avulla (ns. Google Adwords). Voimme määrittää yksittäisten mainostoimenpiteiden onnistumisen suhteessa mainoskampanjoiden tietoihin. Tällä tavoin pyrimme siihen, että sinulle näytetään sinua kiinnostavaa mainontaa, teemme verkkosivustostamme sinulle kiinnostavamman ja saavutamme oikeudenmukaisen laskelman aiheutuneista mainoskustannuksista.
Konversioseurantaeväste asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen asettamaa mainosta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi. Nämä evästeet menettävät yleensä voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä napsautti mainosta ja hänet ohjattiin tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa eri evästeen. Evästeitä ei siis voida seurata eri Google Ads -asiakkaiden verkkosivustoilla. Konversioevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen Google Ads -asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Asiakkaat saavat tietää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat heidän mainostaan ja jotka ohjattiin sivulle, joka on merkitty konversioseurantatunnisteella. Ne eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti.
Google-mainosten käyttö voi myös johtaa henkilötietojen siirtämiseen Google LLC:n palvelimille Yhdysvalloissa.
Yksityiskohtaiset tiedot Google Ads Conversion Tracking -palvelun aiheuttamasta käsittelystä ja Googlen suorittamasta verkkosivustojen tietojen käsittelystä löytyvät täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti evästeiden asettaminen tietojen lukemiseksi käytetystä päätelaitteesta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi siihen tietosuojasäännöstön artiklan mukaisesti. 6 (1) a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta varten poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevan "Cookie Consent Tool" -työkalun avulla.
Voit myös pysyvästi kieltää evästeiden asettamisen Google Ads -konversioseurantaan lataamalla ja asentamalla Google-selainliitännäisen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Käyttäjien, joiden tiedot olemme saaneet liikesuhteiden tai liikesuhteiden kaltaisten suhteiden yhteydessä, kiinnostavamman mainostamisen mahdollistamiseksi käytämme Google Ads -mainonnan yhteydessä asiakaskohtaamistoimintoa. Tätä tarkoitusta varten välitämme Googlelle sähköisesti yhden tai useamman tiedoston, joka sisältää aggregoituja asiakastietoja (pääasiassa sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita). Google ei pääse käsiksi selkeisiin tietoihin, vaan se salaa automaattisesti asiakastiedostojen tiedot siirtoprosessin aikana käyttämällä erityistä algoritmia. Tämän jälkeen Google voi käyttää salattuja tietoja vain kohdistaakseen ne rekisteröityjen perustamiin Google-tileihin. Tämä mahdollistaa yksilöllisen mainonnan esittämisen kaikissa Google-palveluissa, jotka on liitetty kyseiseen Google-tiliin.
Asiakastietoja siirretään Googlelle vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 (1) a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Lisätietoa Googlen tietosuojatoimista, jotka liittyvät asiakkaiden vertailutoimintoon, löytyy täältä: https://support.google.com/google-ads/answer/6334160?hl=de&ref_topic=10550182.
Googlen tietosuojakäytäntö on nähtävissä täällä: https://www.google.de/policies/privacy/.

12.4 Kumppanuusohjelmien käyttö
- Oma kumppanuusohjelma
Verkkosivustomme tuote-esittelyjen yhteydessä ylläpidämme omaa kumppanuusohjelmaamme, jonka puitteissa tarjoamme kiinnostuneille kolmansille osapuolille kumppanilinkkejä, jotka sijoitetaan niiden verkkosivustoille ja jotka johtavat tarjouksiimme. Kumppanuusohjelmassa käytetään evästeitä, jotka asetetaan yleensä kumppanin sivulle, kun on klikattu vastaavaa kumppanilinkkiä, ja joista emme ole tältä osin vastuussa tietosuojalainsäädännön nojalla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi, jotta tällaisten linkkien kautta syntyneiden liiketoimien (esim. "myyntilinkkien") alkuperä voidaan jäljittää. Näin voimme muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut yhteistyökumppanin linkkiä ja että sinut on ohjattu verkkosivustollemme. Näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn meidän ja kumppanuuskumppanien välillä. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella provisiomaksujen käsittelyssä Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö evästeet vai estätkö evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
- ADCELL-kumppanuusohjelma (Firstlead GmbH)
Osallistumme Firstlead GmbH:n, Rosenfelder St. 15-16, 10315 Berliini (jäljempänä "ADCELL") ADCELL-kumppanuusohjelmaan. Osana palvelujaan ADCELL tallentaa evästeitä käyttäjien päätelaitteisiin dokumentoidakseen tapahtumia (esim. "myyntiliitteitä"), kun kävijä napsauttaa kumppanilinkkiä sisältävää mainosta. Näiden evästeiden ainoana tarkoituksena on määrittää oikein mainosvälineen onnistuminen ja vastaava laskutus verkossa. ADCELL käyttää myös niin sanottuja seurantapikseliä. Niiden avulla voidaan arvioida esimerkiksi sivujen kävijäliikennettä koskevia tietoja.
Evästeiden ja seurantapikseleiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) ja mainosmuotojen toimittamisesta siirretään ADCELLin palvelimelle ja tallennetaan sinne. ADCELL voi muun muassa tunnistaa, että tällä verkkosivustolla olevaa kumppanilinkkiä on klikattu. ADCELL voi tietyissä olosuhteissa luovuttaa näitä (anonymisoituja) tietoja sopimuskumppaneille, mutta IP-osoitteen kaltaisia tietoja ei yhdistetä muihin tallennettuihin tietoihin.
Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka perustuu ADCELLin kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn ADCELLin kanssa, kuten ADCELLin tietosuojasäännöstön artiklassa säädetään. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jos et hyväksy tietojesi käsittelyä edellä kuvatulla tavalla, sinulla on mahdollisuus poistaa tietojen käsittely käytöstä osoitteessa www.adcell.de/datenschutz.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- Amazonin kumppanuusohjelma (AmazonPartnerNet)
Osallistumme Amazon EU S.a.r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg (jäljempänä "Amazon") kumppanuusohjelmaan "AmazonPartnerNet". Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet verkkosivuillemme mainoksia linkkeinä, jotka johtavat Amazonin eri verkkosivustojen tarjouksiin. Amazon käyttää evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteeseesi, jotta tällaisten linkkien kautta syntyneiden tilausten alkuperä voidaan jäljittää. Näin Amazon voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme. Näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn meidän ja Amazonin välillä. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka perustuu Amazonin kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja Amazonin tietojen käytöstä on Amazon.de:n tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.
Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö evästeet vai estätkö evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Voit myös poistaa Amazonin kiinnostukseen perustuvat mainokset käytöstä linkin https://www.amazon.de/gp/dra/info kautta.
Siltä osin kuin se on laissa edellytetty, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- AWIN Performance Advertising Network
Osallistumme AWIN AG:n, Eichhornstraße 3, 10785 Berliini (jäljempänä "AWIN") suoritusmainontaverkostoon. Osana seurantapalvelujaan AWIN tallentaa evästeitä tapahtumien dokumentointia varten (esim. "myyntitapahtumat") niiden käyttäjien päätelaitteisiin, jotka vierailevat tai käyttävät sen asiakkaiden verkkosivustoja tai muita verkkotarjouksia (esim. uutiskirjeen tilauksen rekisteröinti tai verkkotilauksen tekeminen). Näiden evästeiden ainoana tarkoituksena on määrittää oikein mainosvälineen onnistuminen ja vastaava laskutus sen verkoston puitteissa.
Evästeeseen tallennetaan vain tiedot siitä, milloin loppulaite on klikannut tiettyä mainosvälinettä. AWIN-seurantaevästeisiin tallennetaan yksilöllinen numerosarja, jota ei voida osoittaa yksittäiselle käyttäjälle ja jolla dokumentoidaan mainostajan kumppaniohjelma, julkaisija ja käyttäjän toiminnan (klikkauksen tai katselun) ajankohta. AWIN kerää myös tietoja loppulaitteesta, josta tapahtuma suoritetaan, esim. käyttöjärjestelmästä ja kutsuvasta selaimesta. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka liittyy AWINin kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn AWINin kanssa AWIN:n lakisääteisen lainsäädännön mukaisesti. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos et halua evästeiden tallentuvan selaimeesi, voit tehdä sen asettamalla selaimesi vastaavasti. Voit poistaa evästeiden tallentamisen käytöstä selaimessasi kohdasta Ekstrat/Internet-asetukset, rajoittaa evästeiden tallentamisen koskemaan vain tiettyjä verkkosivustoja tai asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle heti, kun eväste lähetetään. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa sinun on odotettava, että verkkotarjoukset näkyvät vain rajoitetusti ja käyttäjän opastus on rajoitettu. Voit myös poistaa evästeet milloin tahansa. Tällöin niihin tallennetut tiedot poistetaan päätelaitteestasi.
Lisätietoja AWINin tietojen käytöstä on yrityksen tietosuojaselosteessa: https://www.awin.com/de/rechtliches.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, noudata edellä kuvattua menettelyä vastalauseen tekemiseksi.
- belboon-kumppanuusohjelma (belboon GmbH)
Osallistumme belboon-kumppanuusohjelmaan belboon GmbH, Weinmeisterstr. 12-14, 10178 Berliini (jäljempänä "belboon"). Osana palveluitaan belboon tallentaa evästeitä käyttäjien päätelaitteisiin dokumentoidakseen tapahtumia (esim. "myyntiliitteitä"), kun kävijä napsauttaa kumppanilinkkiä sisältävää mainosta. Näiden evästeiden ainoana tarkoituksena on määrittää oikein mainosvälineen onnistuminen ja sitä vastaava laskutus verkossa. Lisäksi belboon käyttää niin sanottuja seurantapikseleitä. Niiden avulla voidaan arvioida esimerkiksi sivujen kävijäliikennettä koskevia tietoja.
Evästeiden ja seurantapikseleiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) ja mainosmuotojen toimittamisesta siirretään belboon-palvelimelle ja tallennetaan sinne. belboon voi muun muassa tunnistaa, että tällä verkkosivustolla olevaa kumppanilinkkiä on napsautettu. belboon voi tietyissä olosuhteissa luovuttaa näitä (anonymisoituja) tietoja sopimuskumppaneille, mutta IP-osoitteen kaltaisia tietoja ei yhdistetä muihin tallennettuihin tietoihin.
Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka liittyy provisiomaksujen käsittelyyn belboonin kanssa artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja belboonin tietojen käytöstä on belboonin tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.belboon.com/de/ueber-uns/datenschutz/.
Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö evästeet vai estätkö evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- CJ Affiliate-kumppaniverkosto
Olemme CJ Affiliate (Conversant Europe Limited), 1st Floor, 40 Dukes Place, Lontoo, EC3A 7NH, kumppaniverkoston jäsen. Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet mainoksia affiliate-kumppanuussivuille linkkeinä, jotka johtavat verkkosivustomme tarjouksiin. CJ Affiliate käyttää evästeitä, jotka asetetaan yleensä yhteistyökumppanin sivustolla ja joista emme ole tietosuojalainsäädännön mukaan vastuussa tässä yhteydessä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi, jotta voidaan jäljittää tällaisten linkkien kautta syntyneiden tapahtumien (esim. "myyntilinkkien") alkuperä. Näin CJ Affiliate voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä ja sinut on ohjattu uudelleen verkkosivustollemme. Näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn meidän ja CJ Affiliaten välillä. Jos tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely perustuu oikeutettuun taloudelliseen etuumme käsitellä palkkiomaksuja CJ Affiliaten kanssa Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja CJ Affiliaten tietojen käytöstä on osoitteessa https://www.cj.com/legal/privacy-de.
Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö evästeet vai estätkö evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
- Digistore24 kumppanuusohjelma
Osallistumme Digistore24 GmbH:n, St.-Godehard-Straße 32, 31139 Hildesheim ("Digistore24") kumppaniohjelmaan. Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet verkkosivuillemme mainoksia linkkeinä, jotka johtavat Digistore24:n tarjouksiin. Digistore24 käyttää evästeitä, jotka asetetaan yleensä yhteistyökumppanin sivustolla ja joista emme ole tältä osin tietosuojalainsäädännön mukaan vastuussa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi, jotta tällaisten linkkien kautta syntyneiden tilausten alkuperä voidaan jäljittää. Näin Digistore24 voi muun muassa tunnistaa, että olet klikannut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme. Näitä tietoja tarvitaan meidän ja Digistore24:n välistä maksujen käsittelyä varten. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka koskee provisiomaksujen käsittelyä Digistore24:n kanssa Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja Digistore24:n tietojen käytöstä on osoitteessa https://www.digistore24.com/page/privacy.
Digistore24:n evästeet tietojen lukemiseksi käytetystä päätelaitteesta asetetaan vain, jos olet antanut tähän nimenomaisen suostumuksesi Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta varten käyttämällä Digistore24:n tarjoamia asetusmahdollisuuksia.
- eBay-kumppanuusohjelma (eBay Partner Network)
Osallistumme eBay Partner Network, Inc., 2145 Hamilton Ave, San Jose, CA 95125, USA (jäljempänä "EPN") kumppanuusohjelmaan. Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet verkkosivuillemme mainoksia linkkeinä, jotka johtavat tarjouksiin eri eBay-sivustoilla. EPN käyttää evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi, jotta voidaan jäljittää tällaisten linkkien kautta syntyneiden klikkausten, tilausten jne. alkuperä. EPN voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut tällä verkkosivustolla olevaa kumppanilinkkiä. Näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn meidän ja eBayn välillä. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka liittyy provisiomaksujen käsittelyyn eBayn kanssa art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja EPN:n harjoittamasta tietojen käytöstä on yhtiön tietosuojakäytännössä: https://partnernetwork.ebay.com/page/network-agreement#privacy-notice.
Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- Tradedoubler GmbH Kumppanuusohjelma
Osallistumme Tradedoubler GmbH:n, Herzog-Wilhelm-Straße 26, 80331 München, Saksa (jäljempänä "Tradedoubler") kumppanuusohjelmaan.
Tradedoubler on saksalainen affiliate-verkosto, joka tarjoaa affiliate-markkinointia. Affiliate-markkinointi on Internetiin perustuva jakelumuoto, jonka avulla Internet-sivustojen kaupalliset toimijat, niin sanotut kauppiaat tai mainostajat, voivat näyttää mainoksia, joista yleensä maksetaan klikkaus- tai myyntipalkkioita, kolmansien osapuolten eli jakelukumppaneiden, joita kutsutaan myös affiliateiksi tai julkaisijoiksi, Internet-sivustoilla. Kauppias tarjoaa affiliate-verkon kautta mainosvälineen eli mainosbannerin tai muun sopivan Internet-mainonnan välineen, jonka affiliate sitten integroi omille Internet-sivuilleen. Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet mainoksia linkkeinä verkkosivuillemme.
Näin tehdessämme käytämme Tradedoublerin evästeitä, jotka ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi, jotta voimme jäljittää tällaisten linkkien kautta syntyneiden tilausten alkuperän. Näin Tradedoubler voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme. Näitä tietoja tarvitaan meidän ja Tradedoublerin välistä maksujen käsittelyä varten. Jos tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely perustuu oikeutettuun taloudelliseen etuumme käsitellä palkkiomaksuja Tradedoublerin kanssa Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja Tradedoublerin tietojen käytöstä on Tradedoublerin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.tradedoubler.com/de/privacy-policy/.
Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö evästeet vai estätkö evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

13) Web-analyysipalvelut

Google (Universal) Analytics ja Google Signals
Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analytics -verkkosanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Google (Universal) Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään Googlen yhdysvaltalaisille palvelimille ja tallennetaan sinne.
Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analyticsia yksinomaan laajennuksella "_anonymizeIp()", joka takaa IP-osoitteen anonymisoinnin lyhentämällä sen ja sulkemalla pois suoran henkilöllisyysviittauksen. Laajennus tarkoittaa, että Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google LLC:n palvelimelle ja lyhennetään siellä.
Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Tässä yhteydessä selaimesi Googlen (Universal) Analyticsin osana lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.
Google Analytics mahdollistaa myös tilastojen luomisen, jotka sisältävät lausuntoja sivuston kävijöiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista kiinnostukseen perustuvan mainonnan arvioinnin perusteella ja sisällyttämällä kolmannen osapuolen tietoja erityisen toiminnon, niin sanottujen "demografisten ominaisuuksien", avulla. Tämä mahdollistaa verkkosivuston käyttäjäryhmien määrittelyn ja erottelun markkinointitoimenpiteiden kohdentamista varten. "Demografisten ominaisuuksien" avulla kerättyjä tietueita ei kuitenkaan voida kohdistaa tiettyyn henkilöön.
Yksityiskohtaiset tiedot Google Analyticsin käynnistämästä käsittelystä ja Googlen suorittamasta verkkosivuston tietojen käsittelystä löytyvät täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti Google Analytics -evästeiden asettaminen käytettävää päätelaitetta koskevien tietojen lukemista varten, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi siihen tietosuojasäännöstön artiklan mukaisesti. 6 (1) a DSGVO:n mukaisesti. Ilman tätä suostumusta Google Analyticsia ei käytetä verkkosivustolla käynnin aikana.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevasta "Cookie Consent Tool" -työkalusta. Olemme tehneet Googlen kanssa Google Analyticsin käyttöä koskevan sopimuksen tilausten käsittelystä, joka velvoittaa Googlen suojaamaan sivustomme kävijöiden tietoja eikä luovuttamaan niitä kolmansille osapuolille. Tietojen siirrossa EU:sta Yhdysvaltoihin Google viittaa Euroopan komission niin sanottuihin vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin, joiden tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisen tietosuojan tason noudattaminen Yhdysvalloissa.
Lisätietoa Google (Universal) Analyticsista löytyy täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.
Tämä verkkosivusto käyttää myös Google Signals -palvelua Google Analyticsin laajennuksena. Google Signals -palvelun avulla voimme antaa Googlen laatia laitteiden välisiä raportteja (niin sanottu "laitteiden välinen seuranta"). Jos olet aktivoinut "henkilökohtaiset mainokset" Google-tilisi asetuksissa ja olet yhdistänyt internet-yhteensopivat laitteesi Google-tiliisi, Google voi analysoida käyttäjien käyttäytymistä eri laitteilla ja luoda tietokantamalleja tämän perusteella, edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi Google Analyticsin käyttöön Art. 6 (1) lit. a DSGVO:n mukaisesti (ks. edellä). Kaikkien Google-tilille kirjautuneiden ja muuntamisen suorittaneiden sivuvierailijoiden kirjautumiset ja laitetyypit otetaan huomioon. Tiedot osoittavat muun muassa sen, millä laitteella napsautit ensimmäisen kerran mainosta ja millä laitteella siihen liittyvä konversio tapahtui. Emme saa Googlelta tässä yhteydessä henkilötietoja, vaan ainoastaan Google Signalsin perusteella laadittuja tilastoja. Sinulla on mahdollisuus poistaa "henkilökohtaiset mainokset" -toiminto käytöstä Google-tilisi asetuksista ja siten kytkeä pois päältä laitteiden välinen analyysi. Voit tehdä tämän noudattamalla tämän sivun ohjeita: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de.
Lisätietoja Google Signalsista löytyy täältä: https://support.google.com/analytics/answer/7532985?hl=de.

14) Live-chat-järjestelmän käyttö

Oma live-chat-järjestelmä
Tällä verkkosivustolla live-chat-järjestelmän käyttämiseksi, jonka tarkoituksena on vastata live-kyselyihin, ilmoitetut chat-nimesi ja chat-sisältösi kerätään tietoina ja tallennetaan chatin ajaksi. Keskustelu ja ilmoittamasi chat-nimi tallennetaan yksinomaan niin sanottuun RAM-muistiin (satunnaiskäyttömuistiin) ja poistetaan välittömästi heti, kun me tai sinä olemme lopettaneet chat-keskustelun, kuitenkin viimeistään 2 tunnin kuluttua viimeisen viestin lähettämisestä chat-historiaan. Evästeitä käytetään chat-toiminnon käyttämiseen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti sivuston kävijän Internet-selaimen välimuistiin. Evästeiden avulla on mahdollista tunnistaa sivuston kävijän Internet-selain, jotta voidaan erottaa toisistaan verkkosivustomme chat-toiminnon yksittäiset käyttäjät.
Siltä osin kuin tällä tavoin kerätyt tiedot ovat henkilötietoja, käsittely tapahtuu tietosuojasäännösten mukaisesti. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti tehokkaaseen asiakaspalveluun ja käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analysointiin optimointitarkoituksiin liittyvän oikeutetun etumme perusteella.
Evästeiden tallentamisen välttämiseksi voit asettaa internet-selaimesi niin, että tietokoneellesi ei tallenneta enää evästeitä tulevaisuudessa tai että jo tallennetut evästeet poistetaan. Kaikkien evästeiden kytkeminen pois päältä voi kuitenkin tarkoittaa, että verkkosivustomme chat-toimintoa ei voida enää käyttää.

15) Työkalut ja muut

15.1 Complianz
Tämä verkkosivusto käyttää Complianz B.V., Atoomweg 6B, 9743 AK, Groningen, Alankomaat ("Complianz") evästesuostumustyökalua saadakseen käyttäjän suostumuksen evästeisiin ja evästepohjaisiin sovelluksiin, jotka edellyttävät suostumusta. Integroimalla vastaava JavaScript-koodi käyttäjille näytetään sivua kutsuttaessa banneri, jossa suostumus tiettyihin evästeisiin ja/tai evästeisiin perustuviin sovelluksiin voidaan antaa rastittamalla asianmukainen ruutu. Työkalun avulla kaikki suostumusta edellyttävät evästeet/palvelut ladataan vain, kun käyttäjä antaa suostumuksensa rastittamalla vastaavan laatikon. Näin varmistetaan, että kyseiset evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle vain, jos suostumus on annettu.
Työkalu asettaa teknisesti tarvittavat evästeet evästeasetustesi tallentamiseksi. Henkilökohtaisia käyttäjätietoja ei käsitellä tässä yhteydessä.

15.2 Google reCAPTCHA
Käytämme tällä verkkosivustolla myös Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") reCAPTCHA-toimintoa. Tätä toimintoa käytetään ensisijaisesti erottamaan, onko merkintä luonnollisen henkilön tekemä vai koneellisen ja automaattisen käsittelyn väärinkäyttö. Palvelu sisältää IP-osoitteen ja tarvittaessa muiden Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemien tietojen lähettämisen Googlelle, ja se toteutetaan Googlen asetuksen (EY) N:o 2100/94 art. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti perustuen oikeutettuun etuumme yksilöllisen henkilökohtaisen vastuun määrittämiseksi Internetissä sekä väärinkäytösten ja roskapostin estämiseksi. Googlen reCAPTCHA-palvelun käyttö voi myös edellyttää henkilötietojen siirtämistä Google LLC:n palvelimille Yhdysvalloissa.
Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta ja Googlen tietosuojaselosteesta on osoitteessa: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.
Siltä osin kuin se on laissa edellytetty, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

16) Rekisteröidyn oikeudet

16.1 Sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle seuraavat rekisteröidyn oikeudet (tiedonsaanti- ja puuttumisoikeudet) rekisterinpitäjään nähden henkilötietojesi käsittelyn osalta, jolloin viitataan mainittuihin oikeusperustoihin näiden oikeuksien käyttämisen edellytysten osalta:
- Oikeus saada tietoja asetuksen (EY) N:o 2100/94 3 artiklan mukaisesti. 15 DSGVO;
- Oikeus tietojen oikaisemiseen art. 16 DSGVO;
- Oikeus tietojen poistamiseen art. 17 DSGVO;
- Oikeus käsittelyn rajoittamiseen art. 18 GDPR;
- Oikeus saada tietoja asetuksen (EY) N:o 2100/94 3 artiklan mukaisesti. 19 GDPR;
- Oikeus tietojen siirrettävyyteen art. 20 YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN MUKAISESTI;
- Oikeus peruuttaa suostumus, joka on myönnetty art. 7(3) GDPR;
- Oikeus tehdä kantelu asetuksen (EY) N:o .../.../EY artiklan mukaisesti. 77 yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti.

16.2 VASTUSTUSOIKEUS
JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI ETUJEN YHTEENSOVITTAMISEN YHTEYDESSÄ ENSISIJAISEN OIKEUTETUN ETUMME PERUSTEELLA, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ TULEVAISUUTTA VARTEN ERITYISESTÄ TILANTEESTASI JOHTUVIN PERUSTEIN.
JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN. PIDÄTÄMME KUITENKIN OIKEUDEN JATKAA KÄSITTELYÄ, JOS VOIMME OSOITTAA, ETTÄ KÄSITTELYLLE ON PAKOTTAVA OIKEUTETTU SYY, JOKA SYRJÄYTTÄÄ ETUSI, PERUSOIKEUTESI JA -VAPAUKSIESI EDUN, TAI JOS KÄSITTELYÄ KÄYTETÄÄN OIKEUDELLISTEN VAATIMUSTEN ESITTÄMISEEN, TOTEUTTAMISEEN TAI PUOLUSTAMISEEN.
JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI SUORAMARKKINOINTIA VARTEN, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ TÄLLAISTA MARKKINOINTIA VARTEN. VOIT KÄYTTÄÄ VASTUSTAMISOIKEUTTA EDELLÄ KUVATULLA TAVALLA.
JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN.

17) Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietojen säilytysaika mitataan kulloisenkin oikeusperustan, käsittelytarkoituksen ja - tarvittaessa - lisäksi kulloisenkin lakisääteisen säilytysajan perusteella (esim. kauppa- ja verolainsäädännön mukaiset säilytysajat).

Kun henkilötietoja käsitellään nimenomaisen suostumuksen perusteella tietosuojavaltuutetun asetuksen (EY) N:o 2100/94 3 artiklan mukaisesti. 6 (1) a DSGVO:n mukaisesti, näitä tietoja säilytetään, kunnes rekisteröity peruuttaa suostumuksensa.

Jos on olemassa lakisääteiset säilytysajat tiedoille, joita käsitellään oikeudellisten tai näennäisoikeudellisten velvoitteiden puitteissa tietosuojalainsäädännön art. 6 (1) (b) DSGVO:n perusteella, nämä tiedot poistetaan rutiininomaisesti säilytysaikojen päätyttyä, jos niitä ei enää tarvita sopimuksen täyttämiseksi tai sopimuksen aloittamiseksi ja/tai jos meillä ei ole perusteltua etua säilyttää niitä edelleen.

Käsiteltäessä henkilötietoja tietosuojasäännösten 3 artiklan nojalla. 6(1)(f) DSGVO:n perusteella, näitä tietoja säilytetään, kunnes rekisteröity käyttää oikeuttaan vastustaa DSGVO:n 6(1)(f) artiklan mukaisesti. 21(1) DSGVO, paitsi jos voimme osoittaa käsittelylle pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen.

Kun henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksessa direktiivin 95/46/EY 2 artiklan nojalla. 6(1)(f) DSGVO:n perusteella, näitä tietoja säilytetään, kunnes rekisteröity käyttää oikeuttaan vastustaa niitä DSGVO:n 6(1)(f) artiklan mukaisesti. 21(2) DSGVO.

Jollei tämän ilmoituksen erityisistä käsittelytilanteista annetuissa muissa tiedoissa toisin mainita, tallennetut henkilötiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muuten käsitelty.