Tietosuojakäytäntö

1) Henkilötietojen keräämistä koskevat tiedot ja vastuuhenkilön yhteystiedot.

Olemme iloisia, että vierailet verkkosivuillamme, ja kiitämme sinua kiinnostuksestasi. Seuraavassa kerromme sinulle, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustoamme. Tässä yhteydessä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen henkilö, joka vastaa tämän verkkosivuston tietojenkäsittelystä, on seuraava henkilö

osoite
Puh: Puhelin: +41 43 5089 126, sähköposti: shop@ inchealth.ch. Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Tällä verkkosivustolla käytetään SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai tiedustelut rekisterinpitäjälle) siirron suojaamiseksi. Tunnistat salatun yhteyden merkkijonosta "https://" ja selaimen rivillä olevasta lukkosymbolista.

2) Tietojen kerääminen verkkosivustollamme vieraillessa

Kun käytät verkkosivustoamme vain tiedotustarkoituksessa, eli jos et rekisteröidy tai muuten lähetä meille tietoja, keräämme vain tietoja, jotka selaimesi lähettää palvelimellemme (niin sanottuja "palvelimen lokitiedostoja"). Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivuston sinulle:

- Vierailtu verkkosivustomme
- Päivämäärä ja kellonaika käyttöhetkellä
- Lähetettyjen tietojen määrä tavuina
- Lähde/viite, josta päädyit sivulle
- Käytetty selain
- Käytetty käyttöjärjestelmä
- Käytetty IP-osoite (tarvittaessa: anonymisoidussa muodossa).

Käsittely suoritetaan seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti oikeutetun etumme perusteella verkkosivustomme vakauden ja toimivuuden parantamiseksi. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä muulla tavoin. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, jos on konkreettisia viitteitä laittomasta käytöstä.

3) Isännöinti ja sisällöntoimitusverkko (Hosting & Content-Delivery-Network)

QUIC CLOUD
Käytämme verkkosivuillamme niin sanottua sisällönjakeluverkkoa ("CDN"), jonka tarjoaa teknologiapalveluntarjoaja proinity GmbH, Rümikerstrasse 60, 8409 Winterthur, Sveitsi ("QUIC CLOUD"). Sisällönjakeluverkko on verkkopalvelu, jota käytetään erityisesti suurten mediatiedostojen (kuten grafiikan, sivujen sisällön tai skriptien) toimittamiseen Internetin kautta yhdistettyjen alueellisesti hajautettujen palvelimien verkon kautta. QUIC CLOUDin Content Delivery Networkin käyttö auttaa meitä optimoimaan verkkosivustomme latausnopeuksia.
Käsittely tapahtuu seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka koskee turvallista ja tehokasta tarjoamista sekä verkkosivustomme vakauden ja toimivuuden parantamista.

4) Istunnon COOKIES

Jotta vierailu verkkosivustollamme olisi houkuttelevampaa ja jotta tiettyjä toimintoja voitaisiin käyttää, käytämme eri sivuilla niin sanottuja COOKIES-tietoja. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi. Osa käyttämistämme COOKIES-tiedoista poistetaan selainistunnon päätyttyä, eli kun suljet selaimesi (ns. istuntokokit). Toiset COOKIES jäävät päätelaitteellesi ja antavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmannen osapuolen COOKIES) mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan vierailusi yhteydessä (pysyvät COOKIES). Jos COOKIES on asetettu, ne keräävät ja käsittelevät tiettyjä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja sekä IP-osoitearvoja, yksilöllisessä määrin. Pysyvät COOKIES-evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella evästeestä riippuen.

Jos henkilötietoja käsitellään myös yksittäisillä COOKIES-ohjelmilla, jotka me olemme toteuttaneet, käsittely tapahtuu Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO:n mukaisesti joko sopimuksen toteuttamiseksi tai art. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti oikeutettujen etujemme suojaamiseksi verkkosivuston parhaaseen mahdolliseen toimivuuteen sekä asiakasystävälliseen ja tehokkaaseen sivukäynnin suunnitteluun.

Saatamme tehdä yhteistyötä mainoskumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä tekemään verkkosivustostamme sinulle kiinnostavamman. Tätä tarkoitusta varten myös kumppaniyritysten COOKIES-tiedot tallennetaan kovalevyllesi, kun vierailet verkkosivustollamme (kolmannen osapuolen COOKIES-tiedot). Jos teemme yhteistyötä edellä mainittujen mainoskumppaneiden kanssa, sinulle ilmoitetaan erikseen ja erikseen tällaisten COOKIESien käytöstä ja kussakin tapauksessa kerättyjen tietojen laajuudesta jäljempänä olevissa kohdissa.

Huomaa, että voit asettaa selaimesi siten, että sinulle ilmoitetaan COOKIES-tietojen asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää COOKIES-tietojen hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Kukin selain eroaa evästeasetusten hallinnassaan. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa evästeasetuksia. Löydät ne kunkin selaimen osalta seuraavista linkeistä:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/de-DE/windows-vista/Block-or-allow-COOKIES
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/COOKIES-erlauben-und-ablehnen
Kromi: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/COOKIES.html

Huomaa, että jos et hyväksy COOKIES-tietoja, verkkosivustomme toiminnot voivat olla rajoitettuja.

5) Yhteydenotto

Kun otat meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta), henkilötietoja kerätään. Se, mitä tietoja kerätään yhteydenottolomaketta käytettäessä, käy ilmi kyseisestä yhteydenottolomakkeesta. Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan pyyntöön vastaamiseen tai yhteydenottoon ja siihen liittyvään tekniseen hallinnointiin. Näiden tietojen käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme vastata pyyntöösi Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti. Jos yhteydenottosi tarkoituksena on sopimuksen tekeminen, käsittelyn oikeusperusteena on lisäksi Art. 6 (1) lit. b DSGVO. Tietosi poistetaan sen jälkeen, kun pyyntösi on käsitelty. Näin on silloin, kun olosuhteet osoittavat, että kyseinen asia on lopullisesti selvitetty, ja edellyttäen, että lakisääteisiä säilyttämisvelvoitteita ei ole toisinpäin.

6) Kommenttitoiminto

Tämän verkkosivuston kommentointitoiminnon yhteydessä tallennetaan ja julkaistaan tällä verkkosivustolla kommenttisi lisäksi tiedot kommentin luomisen ajankohdasta ja valitsemasi kommentoijan nimi. Lisäksi IP-osoitteesi kirjataan ja tallennetaan. IP-osoitteen tallentaminen tapahtuu turvallisuussyistä ja siltä varalta, että kyseinen henkilö loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia kommentoimalla tai julkaisee laitonta sisältöä. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos kolmas osapuoli vastustaa julkaisemaasi sisältöä laittomana. Tietojesi tallentamisen oikeusperusta on Art. 6 para. 1 lit. b ja f DSGVO. Pidätämme oikeuden poistaa kommentit, jos kolmannet osapuolet pitävät niitä laittomina.

7) Asiakastietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin

7.1 Rekisteröityminen sähköpostiuutiskirjeeseemme

Jos rekisteröidyt sähköpostiuutiskirjeeseemme, lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa tarjouksistamme. Ainoa pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämistä varten on sähköpostiosoitteesi. Muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista, ja niitä käytetään henkilökohtaiseen puhutteluun. Käytämme uutiskirjeen lähettämisessä niin sanottua double opt-in -menettelyä. Tämä tarkoittaa sitä, että lähetämme sinulle uutiskirjeen vasta, kun olet nimenomaisesti vahvistanut suostumuksesi uutiskirjeiden vastaanottamiseen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa uutiskirjeitä jatkossa klikkaamalla asianmukaista linkkiä.

Aktivoimalla vahvistuslinkin annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Kun rekisteröidyt uutiskirjeeseen, tallennamme Internet-palveluntarjoajasi (ISP) antaman IP-osoitteesi sekä rekisteröintipäivämäärän ja -ajan, jotta voimme myöhemmin jäljittää sähköpostiosoitteesi mahdollisen väärinkäytön. Uutiskirjeeseen rekisteröitymisen yhteydessä keräämiämme tietoja käytetään yksinomaan siihen, että uutiskirjeessä voidaan mainostaa sinua. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeessä tätä varten olevan linkin kautta tai lähettämällä vastaavan viestin alussa mainitulle vastuuhenkilölle. Tilauksen peruuttamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi uutiskirjeemme jakelulistalta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai pidättää itsellämme oikeutta käyttää tietojasi tätä laajemmalla tavalla, joka on lain mukaan sallittua ja josta ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

7.2 - Uutiskirjeen lähettäminen AMAZON SES:n kautta

Käytämme teknisen palveluntarjoajan AMAZON Web Services, Inc., 410 Terry Avenue North, Seattle WA 98109, USA ("AMAZON SES") "AMAZON Simple Email Service" -palvelua hallinnoidaksemme sähköpostiliikennettä ja myös uutiskirjeiden lähettämiseen.
AMAZON SES toimii sähköpostien organisoinnin, lähettämisen ja vastaanottamisen alustana ja mahdollistaa yhteyden eri sähköpostipalvelujen tarjoajiin ja sähköpostiohjelmiin.
Kun lähetät uutiskirjeitä AMAZON SES -palvelun avulla, uutiskirjeen tiedot (sähköpostiosoite, tarvittaessa nimitiedot tervehdystä varten) siirretään ensin AMAZON Web Services -palvelimille ja sen jälkeen varsinaiselle sähköpostiohjelmalle lähettämistä varten.
AMAZON-verkkopalveluiden palvelinten sijainnit ovat EU:n alueella (Dublin, Frankfurt, Pariisi jne.). Yksittäistapauksissa tietoja voidaan kuitenkin siirtää myös Yhdysvalloissa sijaitsevaan AMAZON Web Services, Inc:iin.
Oikeudellinen perusta tietojen käsittelylle AMAZON SES:n avulla on oikeutettu etumme sähköpostiliikenteen parhaaseen mahdolliseen tekniseen organisointiin ja käsittelyyn sekä sisällön tarjoamisen ja toimitettavuuden optimoimiseen, mikä on säädetty AMAZON SES:n art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Olemme tehneet AMAZON SES:n kanssa sopimuksen tilausten käsittelystä ("Tietojenkäsittelyn lisäys", nähtävissä osoitteessa https://d1.awsstatic.com/legal/aws-gdpr/AWS_GDPR_DPA.pdf), jolla velvoitamme AMAZON SES:n suojaamaan asiakkaidemme tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.
Voit tutustua AMAZON Web Services, Inc:n tietosuojakäytäntöön täällä: https://d1.awsstatic.com/legal/privacypolicy/AWS_Privacy_Notice_German_2020-08-15.pdf.
- Uutiskirjeen lähetys GetResponsen kautta
Sähköpostitiedotteet lähetetään teknisen palveluntarjoajan GetResponse Sp. z o.o., Arkonska 6, A3, Gdansk (80-387), Puola, kautta, jolle välitämme tiedot, jotka annoit uutiskirjeeseen rekisteröitymisen yhteydessä. Tämä siirto tapahtuu Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti, ja se palvelee oikeutettua etuamme käyttää uutiskirjejärjestelmää, joka on tehokas mainonnassa, turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Uutiskirjeen vastaanottamista varten antamasi tiedot (esim. sähköpostiosoite) tallennetaan GetResponsen palvelimille EU:ssa.
GetResponse käyttää näitä tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen ja tilastolliseen arviointiin puolestamme. Arviointia varten lähetetyt sähköpostiviestit sisältävät niin sanottuja web-beaconeita tai seurantapikseleitä, jotka ovat yhden pikselin kuvatiedostoja, jotka on tallennettu verkkosivustollemme. Näin voidaan määrittää, onko uutiskirjeviesti avattu ja mitä linkkejä on mahdollisesti napsautettu. Myös tekniset tiedot tallennetaan (esim. hakuaika, IP-osoite, selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä). Tiedot kerätään yksinomaan pseudonymisoidussa muodossa, eikä niitä yhdistetä muihin henkilötietoihin; suora henkilöllisyysviittaus on poissuljettu. Näitä tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjekampanjoiden tilastolliseen analysointiin. Näiden analyysien tuloksia voidaan käyttää tulevien uutiskirjeiden mukauttamiseksi paremmin vastaanottajien kiinnostuksen kohteisiin. Jos haluat vastustaa tietojen analysointia tilastollisia arviointitarkoituksia varten, sinun on peruutettava uutiskirjeen tilaus.
Lisäksi GetResponse voi käyttää näitä tietoja itse Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n nojalla omien oikeutettujen etujensa perusteella palvelun tarvelähtöiseen suunnitteluun ja optimointiin sekä markkinatutkimustarkoituksiin, esimerkiksi sen määrittämiseksi, mistä maista vastaanottajat ovat kotoisin. GetResponse ei kuitenkaan käytä uutiskirjeen vastaanottajien tietoja kirjoittaakseen heille itse tai välittääkseen niitä kolmansille osapuolille.
Olemme tehneet GetResponsen kanssa sopimuksen tilausten käsittelystä, jolla velvoitamme GetResponsen suojaamaan asiakkaidemme tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.
Voit tutustua GetResponsen tietosuojakäytäntöön täällä:
https://www.getresponse.com/de/legal/datenschutz
- Uutiskirjeen lähettäminen MailPoetin kautta
Sähköpostitiedotteet lähetetään "MailPoet"-palvelun kautta, jonka tarjoaa Aut O'Mattic A8C Ireland Ltd, Grand Canal Dock, 25 Herbert Pl, Dublin, D02 AY86, Irlanti (jäljempänä "MailPoet"), jolle välitämme tiedot, jotka annoit uutiskirjeeseen rekisteröitymisen yhteydessä. Tämä siirto tapahtuu Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti, ja se palvelee oikeutettua etuamme käyttää uutiskirjejärjestelmää, joka on tehokas mainonnassa, turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Tiedot, jotka annat uutiskirjeiden vastaanottamista varten (esim. sähköpostiosoite), tallennetaan MailPoetin palvelimille EU:ssa.
MailPoet käyttää näitä tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen ja tilastolliseen arviointiin puolestamme. Arviointia varten sähköpostitse lähetetyt uutiskirjeet sisältävät niin sanottuja web-majakoita tai seurantapikseleitä, jotka ovat yhden pikselin kuvatiedostoja, jotka on tallennettu verkkosivustollemme. Näin voidaan määrittää, onko uutiskirje avattu ja mitä linkkejä on mahdollisesti napsautettu. Niin sanotun konversioseurannan avulla voidaan myös analysoida, onko tällaisia linkkejä napsauttamalla tapahtunut ennalta määritelty toiminto (esim. tuotteen ostaminen verkkosivuiltamme). Lisäksi tallennetaan teknisiä tietoja (esim. hakuajankohta, IP-osoite, selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä). Tiedot kerätään yksinomaan pseudonymisoidussa muodossa, eikä niitä yhdistetä muihin henkilötietoihisi; suora henkilöllisyysviittaus on poissuljettu. Näitä tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjekampanjoiden tilastolliseen analysointiin. Näiden analyysien tuloksia voidaan käyttää tulevien uutiskirjeiden mukauttamiseksi paremmin vastaanottajien kiinnostuksen kohteisiin.
Jos haluat vastustaa tietojen analysointia tilastollisia arviointitarkoituksia varten, sinun on peruutettava uutiskirjeen tilaus.
Olemme tehneet MailPoetin kanssa tilausten käsittelyä koskevan sopimuksen, jolla velvoitamme MailPoetin suojaamaan asiakkaidemme tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.
Voit lukea lisätietoja MailPoetin data-analyysistä täältä:
https://www.mailpoet.com/privacy-notice/

7.3 - Mainonta kirjepostitse
Henkilökohtaista suoramainontaa koskevan oikeutetun etumme perusteella pidätämme oikeuden tallentaa etu- ja sukunimesi, postiosoitteesi ja - siltä osin kuin olemme saaneet nämä lisätiedot sinulta sopimussuhteen puitteissa - tittelisi, akateemisen tutkintosi, syntymävuotesi ja ammatti-, toimiala- tai toiminimikkeesi Art. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti ja lähettääksemme niiden avulla sinulle kiinnostavia tarjouksia ja tietoa tuotteistamme kirjepostitse.
Voit milloin tahansa vastustaa tietojesi tallentamista ja käyttöä tähän tarkoitukseen lähettämällä viestin vastuuhenkilölle.

8) Verkkomarkkinointi

8.1 - Microsoftin mainonta
Tämä verkkosivusto käyttää Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) muuntamisen seurantatekniikkaa "Microsoft Advertising". Microsoft asettaa tietokoneellesi evästeen, jos olet siirtynyt verkkosivustollemme Microsoft Adveristing -mainoksen kautta. COOKIEET ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteellesi. Nämä COOKIES-evästeet menettävät voimassaolonsa 180 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Microsoft ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä napsautti mainosta ja hänet ohjattiin tälle sivulle (muuntosivu).
Konversioevästeen avulla kerättyjä tietoja käytetään konversiotilastojen laatimiseen eli sen kirjaamiseen, kuinka moni käyttäjä pääsee konversiosivulle klikattuaan mainosta. Tämä kertoo meille niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat mainostamme ja jotka ohjattiin sivulle, joka on merkitty konversioseurantatunnisteella. Emme kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti COOKIES-tietojen asettaminen tietojen lukemiseksi käytetystä päätelaitteesta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Ilman tätä suostumusta Microsoft-mainontaa ei käytetä sivustolla käynnin aikana.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevasta "Cookie Consent Tool" -työkalusta.
Lisätietoja Microsoftin tietosuojakäytännöstä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.
- Microsoftin mainonta Universal Event Tracking
Tämä verkkosivusto käyttää Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) muuntumisen seurantatekniikan "Microsoft Advertising" Universal Event Tracking -tekniikkaa.
Universaalin tapahtumaseurannan käyttöä varten verkkosivustomme jokaiselle sivulle tallennetaan tunniste, joka on vuorovaikutuksessa Microsoftin asettaman muuntamisevästeen kanssa. Tämän vuorovaikutuksen ansiosta käyttäjän käyttäytyminen verkkosivustollamme on jäljitettävissä ja näin kerätyt tiedot lähetetään Microsoftille. Tarkoituksena on, että tietyt ennalta määritellyt tavoitteet, kuten ostot tai liidit, voidaan tilastoida ja arvioida tilastollisesti, jotta tarjouksiemme kohdentamista ja sisältöä voidaan tehdä kiinnostavammaksi. Tunnisteiden avulla ei voida missään vaiheessa tunnistaa käyttäjiä henkilökohtaisesti.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti COOKIES-tietojen asettaminen tietojen lukemista varten käytetystä päätelaitteesta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Ilman tätä suostumusta Microsoft-mainontaa ei käytetä sivustolla käynnin aikana.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevasta "Cookie Consent Tool" -työkalusta.
Lisätietoja Microsoft Advertisingin tietosuojasäännöksistä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.
- Google AdSense
Tämä verkkosivusto käyttää Google AdSense -verkkomainontapalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Google AdSense käyttää niin sanottuja COOKIES-tietoja, jotka ovat tietokoneellesi sijoitettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Lisäksi Google AdSense käyttää tietojen keräämiseen myös niin sanottuja "web beaconeita" (pieniä näkymättömiä grafiikoita), joiden avulla voidaan rekisteröidä, kerätä ja arvioida yksinkertaisia toimia, kuten kävijäliikennettä verkkosivustolla. Evästeen ja/tai verkkomajakan tuottamat tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään yleensä Googlen palvelimelle ja tallennetaan sinne. Tietoja saatetaan myös siirtää Yhdysvalloissa sijaitsevan Google LLC:n palvelimille.
Google käyttää näin saatuja tietoja arvioidakseen AdSense-mainosten käyttökäyttäytymistäsi. Selaimesi Google AdSense -ohjelman yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Googlen keräämät tiedot voidaan siirtää kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii ja/tai jos kyseiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti tietojen lukeminen loppulaitteesta COOKIESin ja/tai verkkomajakoiden avulla, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Ilman tätä suostumusta Google AdSense -palvelua ei käytetä sivustolla käynnin aikana.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevasta "Cookie Consent Tool" -työkalusta.
Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä saat seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.google.de/policies/privacy/.
- Google Adsin konversioseuranta
Tämä verkkosivusto käyttää verkkomainontaohjelmaa "Google Ads" ja Google Adsin puitteissa Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") konversioseurantaa. Käytämme Google Adsia kiinnittääksemme huomiota houkutteleviin tarjouksiimme ulkoisilla verkkosivustoilla mainosvälineiden avulla (ns. Google Adwords). Voimme määrittää yksittäisten mainostoimenpiteiden onnistumisen suhteessa mainoskampanjoiden tietoihin. Tavoitteenamme on näyttää sinulle sinua kiinnostavaa mainontaa, tehdä verkkosivuistamme sinulle kiinnostavampi ja saada aikaan oikeudenmukainen laskelma aiheutuneista mainoskustannuksista.
Konversioseurantaeväste asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen asettamaa mainosta. COOKIEET ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteeseesi. Nämä COOKIES-evästeet menettävät yleensä voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä napsautti mainosta ja hänet ohjattiin tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa eri evästeen. COOKIEITA ei siis voida seurata Google Ads -asiakkaiden eri verkkosivustoilla. Konversioevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen Google Ads -asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Asiakkaat saavat tietää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat heidän mainostaan ja jotka ohjattiin sivulle, joka on merkitty konversioseurantatunnisteella. Ne eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti. Google Adsin käyttö voi myös johtaa henkilötietojen siirtämiseen Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.
Yksityiskohtaiset tiedot Google Ads Conversion Tracking -palvelun aiheuttamasta käsittelystä ja Googlen suorittamasta verkkosivustojen tietojen käsittelystä löytyvät täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti COOKIES-tietojen asettaminen tietojen lukemista varten käytetystä päätelaitteesta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta varten poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevan "Cookie Consent Tool" -työkalun avulla.
Voit myös pysyvästi kieltää COOKIESin asettamisen Google Ads -palvelun muuntoseurantaan lataamalla ja asentamalla Google-selainliitännäisen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Huomaa, että tietyt tämän verkkosivuston toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä tai niitä voidaan rajoittaa, jos olet poistanut COOKIESin käytön käytöstä.
Googlen tietosuojakäytäntö on nähtävissä täällä: https://www.google.de/policies/privacy/.
- Google Adsin konversioseuranta
Tämä verkkosivusto käyttää verkkomainontaohjelmaa "Google Ads" ja osana Google Adsia Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") konversioseurantaa. Käytämme Google Ads -mainontaa kiinnittääksemme huomiota houkutteleviin tarjouksiimme ulkoisilla verkkosivustoilla mainosvälineiden avulla (ns. Google Adwords). Voimme määrittää yksittäisten mainostoimenpiteiden onnistumisen suhteessa mainoskampanjoiden tietoihin. Tällä tavoin pyrimme siihen, että sinulle näytetään sinua kiinnostavaa mainontaa, teemme verkkosivustostamme sinulle kiinnostavamman ja saavutamme oikeudenmukaisen laskelman aiheutuneista mainoskustannuksista.
Konversioseurantaeväste asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen asettamaa mainosta. COOKIEET ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteeseesi. Nämä COOKIES-evästeet menettävät yleensä voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä napsautti mainosta ja hänet ohjattiin tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa eri evästeen. COOKIEITA ei siis voida seurata Google Ads -asiakkaiden eri verkkosivustoilla. Konversioevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen Google Ads -asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Asiakkaat saavat tietää niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat heidän mainostaan ja jotka ohjattiin sivulle, joka on merkitty konversioseurantatunnisteella. Ne eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjät voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti.
Google-mainosten käyttö voi myös johtaa henkilötietojen siirtämiseen Google LLC:n palvelimille Yhdysvalloissa.
Yksityiskohtaiset tiedot Google Ads Conversion Tracking -palvelun aiheuttamasta käsittelystä ja Googlen suorittamasta verkkosivustojen tietojen käsittelystä löytyvät täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti COOKIES-tietojen asettaminen tietojen lukemista varten käytetystä päätelaitteesta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta varten poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevan "Cookie Consent Tool" -työkalun avulla.
Voit myös pysyvästi kieltää COOKIESin asettamisen Google Ads -palvelun muuntoseurantaan lataamalla ja asentamalla Google-selainliitännäisen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Käyttäjien, joiden tiedot olemme saaneet liikesuhteiden tai liikesuhteiden kaltaisten suhteiden yhteydessä, kiinnostavamman mainostamisen mahdollistamiseksi käytämme Google Ads -mainonnan yhteydessä asiakaskohtaamistoimintoa. Tätä tarkoitusta varten välitämme Googlelle sähköisesti yhden tai useamman tiedoston, joka sisältää aggregoituja asiakastietoja (pääasiassa sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita). Google ei pääse käsiksi selkeisiin tietoihin, vaan se salaa automaattisesti asiakastiedostojen tiedot siirtoprosessin aikana käyttämällä erityistä algoritmia. Tämän jälkeen Google voi käyttää salattuja tietoja vain kohdistaakseen ne rekisteröityjen perustamiin Google-tileihin. Tämä mahdollistaa yksilöllisen mainonnan esittämisen kaikissa Google-palveluissa, jotka on liitetty kyseiseen Google-tiliin.
Asiakastietoja siirretään Googlelle vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 (1) a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Lisätietoa Googlen tietosuojatoimista, jotka liittyvät asiakkaiden vertailutoimintoon, löytyy täältä: https://support.google.com/google-ads/answer/6334160?hl=de&ref_topic=10550182.
Googlen tietosuojakäytäntö on nähtävissä täällä: https://www.google.de/policies/privacy/.
- Google Marketing Platform
Tällä verkkosivustolla käytetään Google Marketing Platform -verkkomarkkinointityökalua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("GMP").
GMP käyttää COOKIES-tietoja, jotta käyttäjille voidaan tarjota heille sopivia mainoksia, parantaa kampanjan suorituskykyraportteja tai estää käyttäjää näkemästä samoja mainoksia useammin kuin kerran. Google käyttää evästetunnistetta tallentaakseen, mitkä mainokset näytetään missäkin selaimessa, ja voi siten estää niiden näyttämisen useammin kuin kerran. Lisäksi GMP voi käyttää evästetunnuksia tallentaakseen niin sanottuja konversioita, jotka liittyvät mainospyyntöihin. Näin on esimerkiksi silloin, kun käyttäjä näkee GMP:n mainoksen ja myöhemmin samalla selaimella soittaa mainostajan verkkosivustolle ja tekee ostoksen tämän verkkosivuston kautta. Googlen mukaan GMP COOKIES ei sisällä henkilötietoja.
Käytettyjen markkinointityökalujen ansiosta selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Emme voi vaikuttaa Googlen tämän työkalun avulla keräämien tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön, ja siksi ilmoitamme sinulle tietämyksemme mukaan seuraavaa: GMP:n integroinnin kautta Google saa tiedon siitä, että olet kutsunut verkkosivustomme vastaavan osan tai napsauttanut meiltä tulevaa mainosta. Jos olet rekisteröitynyt johonkin Googlen palveluun, Google voi kohdistaa vierailun tiliisi. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Googleen tai et olisi kirjautunut sisään, on mahdollista, että palveluntarjoaja saa ja tallentaa IP-osoitteesi. GMP:n käyttö voi myös johtaa henkilötietojen siirtämiseen Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti COOKIES-tietojen asettaminen tietojen lukemista varten käytetystä päätelaitteesta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Ilman tätä suostumusta GMP:tä ei käytetä vierailusi aikana sivustolla.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevasta "Cookie Consent Tool" -työkalusta.
Lisätietoja Googlen GMP by Googlen tietosuojasäännöksistä saa seuraavasta Internet-osoitteesta: https://www.google.de/policies/privacy/.

8.2 Kumppanuusohjelmien käyttö

- Oma kumppanuusohjelma
Verkkosivustomme tuote-esittelyjen yhteydessä ylläpidämme omaa kumppanuusohjelmaamme, jonka puitteissa tarjoamme kiinnostuneille kolmansille osapuolille kumppanilinkkejä, jotka sijoitetaan niiden verkkosivustoille ja jotka johtavat tarjouksiimme. Kumppanuusohjelmassa käytetään COOKIES-tietoja, jotka asetetaan yleensä kumppanin sivulle, kun klikkaat vastaavaa kumppanilinkkiä, ja joista emme ole tältä osin vastuussa tietosuojalainsäädännön nojalla. COOKIES ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteellesi, jotta tällaisten linkkien kautta syntyneiden tapahtumien (esim. "myyntilinkkien") alkuperä voidaan jäljittää. Näin voimme muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä ja sinut on ohjattu verkkosivustollemme. Näitä tietoja tarvitaan maksujen käsittelyyn meidän ja kumppanuuskumppanien välillä. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella provisiomaksujen käsittelyssä Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö ne vai estätkö COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
- ADCELL-kumppanuusohjelma (Firstlead GmbH)
Osallistumme Firstlead GmbH:n, Rosenfelder St. 15-16, 10315 Berliini (jäljempänä "ADCELL") ADCELL-kumppanuusohjelmaan. Osana palvelujaan ADCELL tallentaa COOKIES-tietoja käyttäjien päätelaitteisiin dokumentoidakseen tapahtumia (esim. "myyntiliitteitä"), kun kävijä napsauttaa kumppanilinkkiä sisältävää mainosta. Näiden COOKIESien ainoana tarkoituksena on määrittää oikein mainosvälineen onnistuminen ja sitä vastaava laskutus verkossa. ADCELL käyttää myös niin sanottuja seurantapikseleitä. Niiden avulla voidaan arvioida esimerkiksi sivujen kävijäliikennettä koskevia tietoja.
COOKIES- ja seurantapikseleiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) ja mainosmuotojen toimittamisesta siirretään ADCELLin palvelimelle ja tallennetaan sinne. ADCELL voi muun muassa tunnistaa, että tällä verkkosivustolla olevaa kumppanilinkkiä on klikattu. ADCELL voi tietyissä olosuhteissa luovuttaa näitä (anonymisoituja) tietoja sopimuskumppaneille, mutta IP-osoitteen kaltaisia tietoja ei yhdistetä muihin tallennettuihin tietoihin.
Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka perustuu ADCELLin kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn ADCELLin kanssa, kuten ADCELLin tietosuojasäännöstön artiklassa säädetään. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jos et hyväksy tietojesi käsittelyä edellä kuvatulla tavalla, sinulla on mahdollisuus poistaa tietojen käsittely käytöstä osoitteessa www.adcell.de/datenschutz.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Peruuttamista varten noudata edellä mainittua mahdollisuutta tehdä vastalause.
- kehittynyt myymälän kumppanuusohjelma
Osallistumme advanced store GmbH:n, Alte Jakobstraße 79 / 80, 10179 Berliini, Saksa (jäljempänä "advanced store") kumppaniohjelmaan. Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet verkkosivuillemme mainoksia linkkeinä, jotka johtavat verkkosivustojen tarjouksiin. advanced store käyttää COOKIESia. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi, jotta voidaan seurata tällaisten linkkien kautta syntyneiden tapahtumien (esim. "myyntilinkkien") alkuperää. Näin advanced store voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme. Näitä tietoja tarvitaan meidän ja Advanced Storen välistä maksujen käsittelyä varten. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka liittyy provisiomaksujen käsittelyyn Advanced Storen kanssa art. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja tietojen käytöstä kehittyneissä myymälöissä on osoitteessa https://www.advanced-store.com/de/datenschutz/.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö ne vai estätkö COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- AMAZON-kumppanuusohjelma (AMAZONPartnerNet)
Osallistumme AMAZON EU S.a.r.l., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg (jäljempänä "AMAZON") kumppanuusohjelmaan "AMAZONPartnerNet". Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet verkkosivuillemme mainoksia linkkeinä, jotka johtavat AMAZONin eri verkkosivujen tarjouksiin. AMAZON käyttää COOKIESia. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteeseesi, jotta tällaisten linkkien kautta syntyneiden tilausten alkuperä voidaan jäljittää. Näin AMAZON voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme. Näitä tietoja tarvitaan meidän ja AMAZONin välistä maksujen käsittelyä varten. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka perustuu AMAZONin kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn AMAZONin kanssa, kuten säädetään art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja AMAZONin tietojen käytöstä on AMAZON.de-tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.AMAZON.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja että voit päättää erikseen, hyväksytkö ne vai estätkö COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Voit myös poistaa AMAZONin kiinnostukseen perustuvat mainokset käytöstä linkin https://www.AMAZON.de/gp/dra/info kautta.
Siltä osin kuin se on laissa edellytetty, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- AWIN Performance Advertising Network
Osallistumme AWIN AG:n, Eichhornstraße 3, 10785 Berliini (jäljempänä "AWIN") suoritusmainontaverkostoon. Osana seurantapalvelujaan AWIN tallentaa COOKIES-tietoja tapahtumien dokumentointia varten (esim. "myyntitapahtumat") niiden käyttäjien päätelaitteisiin, jotka vierailevat tai käyttävät sen asiakkaiden verkkosivustoja tai muita verkkotarjouksia (esim. uutiskirjeen tilauksen rekisteröinti tai verkkotilauksen tekeminen). Näiden COOKIES-tietojen ainoana tarkoituksena on määrittää oikein mainosvälineen onnistuminen ja vastaava laskutus sen verkoston puitteissa.
Evästeeseen tallennetaan vain tiedot siitä, milloin loppulaite on klikannut tiettyä mainosvälinettä. AWIN-seurantakookieisiin tallennetaan yksilöllinen numerosarja, jota ei voida yhdistää yksittäiseen käyttäjään ja jolla dokumentoidaan mainostajan kumppaniohjelma, julkaisija ja käyttäjän toiminnan (klikkauksen tai katselun) ajankohta. AWIN kerää myös tietoja loppulaitteesta, josta tapahtuma suoritetaan, esimerkiksi käyttöjärjestelmästä ja kutsuvasta selaimesta. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka liittyy AWINin kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn AWINin kanssa AWIN:n lakisääteisen lainsäädännön mukaisesti. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos et halua, että COOKIES tallennetaan selaimeesi, voit tehdä sen asettamalla selaimesi vastaavasti. Voit poistaa COOKIES-evästeiden tallentamisen selaimestasi kohdasta Ekstrat/Internet-asetukset, rajoittaa niiden käytön tiettyihin verkkosivustoihin tai asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle heti, kun eväste lähetetään. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa sinun on odotettava, että verkkotarjoukset näkyvät rajoitetusti ja käyttäjän opastus on rajoitettu. Voit myös poistaa COOKIES-evästeet milloin tahansa. Tällöin niihin tallennetut tiedot poistetaan päätelaitteestasi.
Lisätietoja AWINin tietojen käytöstä on yrityksen tietosuojaselosteessa: https://www.awin.com/de/rechtliches.
Siltä osin kuin se on laissa edellytetty, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua menettelyä vastalauseen tekemiseksi.
- belboon-kumppanuusohjelma (belboon GmbH)
Osallistumme belboon-kumppanuusohjelmaan belboon GmbH, Weinmeisterstr. 12-14, 10178 Berliini (jäljempänä "belboon"). Osana palveluitaan belboon tallentaa COOKIES-tietoja käyttäjien päätelaitteisiin dokumentoidakseen tapahtumia (esim. "myyntiliitteitä"), kun kävijä napsauttaa kumppanilinkkiä sisältävää mainosta. Näiden COOKIESien ainoana tarkoituksena on määrittää oikein mainosvälineen onnistuminen ja sitä vastaava laskutus verkostossa. Lisäksi belboon käyttää niin sanottuja seurantapikseleitä. Niiden avulla voidaan arvioida esimerkiksi sivujen kävijäliikennettä koskevia tietoja.
COOKIES- ja seurantapikseleiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) ja mainosmuotojen toimittamisesta siirretään belboon-palvelimelle ja tallennetaan sinne. belboon voi muun muassa tunnistaa, että tällä verkkosivustolla olevaa kumppanilinkkiä on napsautettu. belboon voi tietyissä olosuhteissa välittää näitä (anonymisoituja) tietoja sopimuskumppaneille, mutta IP-osoitteen kaltaisia tietoja ei yhdistetä muihin tallennettuihin tietoihin.
Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka liittyy provisiomaksujen käsittelyyn belboonin kanssa artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja belboonin tietojen käytöstä on belboonin tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.belboon.com/de/ueber-uns/datenschutz/.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja että voit päättää erikseen, hyväksytkö ne vai estätkö COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- RAKUTEN Mainonta
Osallistumme kumppanuusohjelmaan "RAKUTEN Advertising" RAKUTEN Marketing France SAS, 92 Rue de Réaumur, 75002 Paris, Ranska (jäljempänä "RAKUTEN"). Osana palvelujaan RAKUTEN tallentaa COOKIES-tietoja käyttäjien laitteisiin dokumentoidakseen tapahtumia (esim. "myyntitapahtumia"), kun kävijä saapuu sivustollemme RAKUTEN-mainoslinkin kautta. Nämä COOKIES, jotka RAKUTEN asettaa ja joista me emme ole vastuussa, palvelevat ainoana tarkoituksenaan mainosvälineen menestyksen ja sitä vastaavan laskutuksen oikeaa määrittämistä verkostossa.
COOKIESin tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) ja mainosmuotojen toimittamisesta siirretään RAKUTENin palvelimelle ja tallennetaan sinne. RAKUTEN voi muun muassa tunnistaa, että tällä verkkosivustolla olevaa affiliate-linkkiä on klikattu. RAKUTEN voi tietyissä olosuhteissa luovuttaa näitä (anonymisoituja) tietoja sopimuskumppaneille, mutta IP-osoitteen kaltaisia tietoja ei yhdistetä muihin tallennettuihin tietoihin.
Jos tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka perustuu RAKUTENin kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn RAKUTENin kanssa Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Lisätietoja tästä ja RAKUTENin tietosuojasta on osoitteessa https://go.RAKUTENadvertising.com/hubfs/Website-Privacy-Policy-English.pdf.
- Tradedoubler GmbH:n kumppanuusohjelma
Osallistumme Tradedoubler GmbH:n, Herzog-Wilhelm-Straße 26, 80331 München, Saksa (jäljempänä "Tradedoubler") kumppanuusohjelmaan.
Tradedoubler on saksalainen affiliate-verkosto, joka tarjoaa affiliate-markkinointia. Affiliate-markkinointi on Internetiin perustuva jakelumuoto, jonka avulla Internet-sivustojen kaupalliset toimijat, niin sanotut kauppiaat tai mainostajat, voivat näyttää mainoksia, joista yleensä maksetaan klikkaus- tai myyntipalkkioita, kolmansien osapuolten eli jakelukumppaneiden, joita kutsutaan myös affiliateiksi tai julkaisijoiksi, Internet-sivustoilla. Kauppias tarjoaa affiliate-verkon kautta mainosvälineen eli mainosbannerin tai muun sopivan Internet-mainonnan välineen, jonka affiliate sitten integroi omille Internet-sivuilleen. Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet mainoksia linkkeinä verkkosivuillemme.
Näin tehdessämme käytämme Tradedoublerin COOKIES-tietoja, jotka ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi, jotta voimme jäljittää tällaisten linkkien kautta syntyneiden tilausten alkuperän. Näin Tradedoubler voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme. Näitä tietoja tarvitaan meidän ja Tradedoublerin välistä maksujen käsittelyä varten. Jos tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely perustuu oikeutettuun taloudelliseen etuumme käsitellä palkkiomaksuja Tradedoublerin kanssa Art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Lisätietoja Tradedoublerin tietojen käytöstä on Tradedoublerin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.tradedoubler.com/de/privacy-policy/.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö ne vai estätkö COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- Wix kumppanuusohjelma
Osallistumme Wix HQ, 6350671, Nemal Tel Aviv St 40, Tel Aviv-Yafo, Israel ("Wix") kumppanuusohjelmaan. Tässä yhteydessä olemme sijoittaneet verkkosivuillemme mainoksia linkkeinä, jotka johtavat Wixin tarjouksiin. Wix käyttää COOKIES-tietoja, jotka asetetaan yleensä yhteistyökumppanin sivustolle ja joista emme ole tältä osin tietosuojalainsäädännön nojalla vastuussa. COOKIES ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan loppulaitteeseesi, jotta tällaisten linkkien kautta syntyneiden tilausten alkuperä voidaan jäljittää. Näin Wix voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut kumppanilinkkiä verkkosivustollamme. Näitä tietoja tarvitaan meidän ja Wixin välistä maksujen käsittelyä varten. Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka liittyy provisiomaksujen käsittelyyn Wixin kanssa Wixin kanssa art. 6 (1) lit. f DSGVO:n mukaisesti. Jos tiedot siirretään Wixille Israeliin, asianmukainen tietosuojan taso taataan Euroopan komission riittävyyspäätöksellä. Lisätietoja tietosuojasta saat Wixiltä seuraavalta verkkosivustolta: https://de.wix.com/about/privacy.
- YITH Woocommerce Affiliates Kumppanuusohjelma
Osallistumme Your Inspiration Solutions S.L.U., Calle Valentin Sanz 37,38002, Santa Cruz de Tenerife, Espanja ("YITH") "YITH Woocommerce Affiliates" kumppanuusohjelmaan. Osana palveluitaan YITH tallentaa COOKIES-tietoja käyttäjien päätelaitteisiin dokumentoidakseen tapahtumia (esim. "myyntitapahtumia"), kun kävijä napsauttaa kumppanilinkkiä sisältävää mainosta. Näiden COOKIESien ainoana tarkoituksena on määrittää oikein mainosvälineen onnistuminen ja sitä vastaava laskutus verkostossa. Lisäksi YITH voi käyttää niin sanottuja seurantapikseleitä. Niiden avulla voidaan arvioida esimerkiksi sivujen kävijäliikennettä koskevia tietoja.
COOKIES- ja seurantapikseleiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) ja mainosmuotojen toimittamisesta siirretään YITH:n palvelimelle ja tallennetaan sinne. YITH voi muun muassa tunnistaa, että tällä verkkosivustolla olevaa kumppanilinkkiä on klikattu. YITH voi tietyissä olosuhteissa välittää nämä (anonymisoidut) tiedot sopimuskumppaneille, mutta IP-osoitteen kaltaisia tietoja ei yhdistetä muihin tallennettuihin tietoihin.
Siltä osin kuin tiedot sisältävät myös henkilötietoja, kuvattu käsittely suoritetaan oikeutetun taloudellisen etumme perusteella, joka perustuu YITH:n kanssa suoritettavien provisiomaksujen käsittelyyn YITH:n kanssa Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti.
Jos haluat estää käyttäjäkäyttäytymisen arvioinnin COOKIESin avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan COOKIESin asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää COOKIESin hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti.
Sikäli kuin lakisääteisesti edellytetään, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

9) Web-analyysipalvelut

Google (Universal) Analytics ja Google Signals
Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analytics -verkkosanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Google (Universal) Analytics käyttää "COOKIES" -tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi, jotta verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään Googlen yhdysvaltalaisille palvelimille ja tallennetaan sinne.
Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analyticsia yksinomaan laajennuksella "_anonymizeIp()", joka takaa IP-osoitteen anonymisoinnin lyhentämällä sen ja sulkemalla pois suoran henkilöllisyysviittauksen. Laajennus tarkoittaa, että Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google LLC:n palvelimelle ja lyhennetään siellä.
Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Tässä yhteydessä selaimesi Googlen (Universal) Analyticsin osana lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.
Google Analytics mahdollistaa myös tilastojen luomisen, jotka sisältävät lausuntoja sivuston kävijöiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista kiinnostukseen perustuvan mainonnan arvioinnin perusteella ja sisällyttämällä kolmannen osapuolen tietoja erityisen toiminnon, niin sanottujen "demografisten ominaisuuksien", avulla. Tämä mahdollistaa verkkosivuston käyttäjäryhmien määrittelyn ja erottelun markkinointitoimenpiteiden kohderyhmäoptimoitua suuntaamista varten. "Demografisten ominaisuuksien" avulla kerättyjä tietueita ei kuitenkaan voida kohdistaa tiettyyn henkilöön.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti Google Analytics COOKIES -palvelun asettaminen tietojen lukemiseksi käytetystä päätelaitteesta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi tähän artiklan mukaisesti. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Ilman tätä suostumusta Google Analyticsia ei käytetä verkkosivustolla käynnin aikana.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi poistamalla tämän palvelun käytöstä verkkosivustolla olevasta "Cookie Consent Tool" -työkalusta. Olemme tehneet Googlen kanssa Google Analyticsin käyttöä koskevan sopimuksen tilausten käsittelystä, joka velvoittaa Googlen suojaamaan sivustomme kävijöiden tietoja eikä luovuttamaan niitä kolmansille osapuolille. Tietojen siirrossa EU:sta Yhdysvaltoihin Google viittaa Euroopan komission niin sanottuihin vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin, joiden tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisen tietosuojan tason noudattaminen Yhdysvalloissa.
Lisätietoa Google (Universal) Analyticsista löytyy täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de.
Tämä verkkosivusto käyttää myös Google Signals -palvelua Google Analyticsin laajennuksena. Google Signals -palvelun avulla voimme antaa Googlen laatia laitteiden välisiä raportteja (niin sanottu "laitteiden välinen seuranta"). Jos olet aktivoinut "henkilökohtaiset mainokset" Google-tilisi asetuksissa ja olet yhdistänyt internet-yhteensopivat laitteesi Google-tiliisi, Google voi analysoida käyttäjien käyttäytymistä eri laitteilla ja luoda tietokantamalleja tämän perusteella, edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi Google Analyticsin käyttöön Art. 6 (1) lit. a DSGVO:n mukaisesti (ks. edellä). Kaikkien Google-tilille kirjautuneiden ja muuntamisen suorittaneiden sivuvierailijoiden kirjautumiset ja laitetyypit otetaan huomioon. Tiedot osoittavat muun muassa sen, millä laitteella napsautit ensimmäisen kerran mainosta ja millä laitteella siihen liittyvä konversio tapahtui. Emme saa Googlelta tässä yhteydessä henkilötietoja, vaan ainoastaan Google Signalsin perusteella laadittuja tilastoja. Sinulla on mahdollisuus poistaa "henkilökohtaiset mainokset" -toiminto käytöstä Google-tilisi asetuksista ja siten kytkeä pois päältä laitteiden välinen analyysi. Voit tehdä tämän noudattamalla tämän sivun ohjeita: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=de.
Lisätietoja Google Signalsista löytyy täältä: https://support.google.com/analytics/answer/7532985?hl=de.

10) Sivuston toiminnot

10.1 Youtube-videoiden käyttö
Tämä verkkosivusto käyttää Youtuben upotustoimintoa näyttääkseen ja toistaakseen videoita palveluntarjoajalta "Youtube", joka kuuluu Google Ireland Limitedille, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google").
Tässä käytetään laajennettua tietosuojaustilaa, joka palveluntarjoajan mukaan käynnistää käyttäjätietojen tallentamisen vain silloin, kun videota (videoita) toistetaan. Jos upotettujen Youtube-videoiden toisto käynnistyy, palveluntarjoaja "Youtube" käyttää COOKIESia kerätäkseen tietoja käyttäjän käyttäytymisestä. "Youtuben" antamien tietojen mukaan niitä käytetään muun muassa videotilastojen keräämiseen, käyttäjäystävällisyyden parantamiseen ja väärinkäytösten estämiseen. Jos olet kirjautuneena Googleen, tietosi osoitetaan suoraan tilillesi, kun klikkaat videota. Jos et halua, että tietosi yhdistetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä YouTubeen tämän oikeuden käyttämiseksi. YouTuben käyttö voi myös johtaa henkilötietojen siirtämiseen Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin.
Riippumatta upotettujen videoiden toistosta, yhteys Googlen verkkoon muodostetaan aina, kun tätä verkkosivustoa kutsutaan, mikä voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia ilman meidän vaikutusmahdollisuuksiamme.
Kaikki edellä kuvattu käsittely, erityisesti tietojen lukeminen loppulaitteesta seurantapikselin kautta, suoritetaan vain, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi siihen artiklan mukaisesti. 6 kappaleen mukaisesti. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Ilman tätä suostumusta Youtube-videoita ei käytetä sivustolla käynnin aikana.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Jotta voit peruuttaa suostumuksesi, poista tämä palvelu käytöstä verkkosivuston "Cookie Consent Tool" -työkalussa verkkosivustolla ilmoitettujen vaihtoehtoisten vaihtoehtojen avulla.
Lisätietoja Youtuben tietosuojasta on Youtuben käyttöehdoissa osoitteessa https://www.youtube.com/static?template=terms ja Googlen tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

10.2 Google reCAPTCHA

Käytämme tällä verkkosivustolla myös Google Ireland Limitedin, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google") reCAPTCHA-toimintoa. Tätä toimintoa käytetään ensisijaisesti erottamaan, onko merkintä luonnollisen henkilön tekemä vai koneellisen ja automaattisen käsittelyn väärinkäyttö. Palvelu sisältää IP-osoitteen ja tarvittaessa muiden Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemien tietojen lähettämisen Googlelle, ja se toteutetaan Googlen asetuksen (EY) N:o 2100/94 art. 6 kohdan mukaisesti. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti perustuen oikeutettuun etuumme yksilöllisen henkilökohtaisen vastuun määrittämiseksi Internetissä sekä väärinkäytösten ja roskapostin estämiseksi. Googlen reCAPTCHA-palvelun käyttö voi myös edellyttää henkilötietojen siirtämistä Google LLC:n palvelimille Yhdysvalloissa.

Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta ja Googlen tietosuojaselosteesta on osoitteessa: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

Siltä osin kuin se on laissa edellytetty, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

11) Työkalut ja muut

11.1 - Google Maps
Käytämme verkkosivustollamme Google Mapsia (API), jonka on toimittanut Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Google Maps on verkkopalvelu, jonka avulla voidaan näyttää interaktiivisia (maa)karttoja maantieteellisten tietojen visuaalista esittämistä varten. Käyttämällä tätä palvelua sinulle näytetään sijaintimme ja sinun on helpompi löytää meidät.
Kun kutsut niitä alasivuja, joihin Google Maps -kartta on integroitu, verkkosivustomme käyttöä koskevat tiedot (kuten IP-osoitteesi) siirretään Googlen palvelimille ja tallennetaan sinne; tämä voi myös tarkoittaa siirtoa Google LLC:n palvelimille Yhdysvaltoihin. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, tarjoaako Google käyttäjätilin, jonka kautta olet kirjautunut sisään, tai onko käyttäjätili olemassa. Jos olet kirjautunut Googleen, tietosi liitetään suoraan tiliisi. Jos et halua, että tietosi liitetään Google-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi (myös niiden käyttäjien osalta, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) käyttöprofiileina ja arvioi niitä. Keräys, tallennus ja arviointi suoritetaan Art. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät henkilökohtaisen mainonnan näyttämiseen, markkinatutkimukseen ja/tai Googlen verkkosivustojen tarvelähtöiseen suunnitteluun. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, ja sinun on otettava yhteyttä Googleen tämän oikeuden käyttämiseksi. Jos et suostu siihen, että tietojasi siirretään jatkossa Googlelle Google Mapsin käytön yhteydessä, sinulla on myös mahdollisuus poistaa Google Maps -verkkopalvelu kokonaan käytöstä kytkemällä selaimesi JavaScript-sovellus pois päältä. Tällöin Google Mapsia ja siten myös tämän verkkosivuston karttanäyttöä ei voi käyttää.
Voit tutustua Googlen käyttöehtoihin osoitteessa https://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html ja Google Mapsin lisäkäyttöehtoihin osoitteessa https://www.google.com/intl/de_US/help/terms_maps.html.
Yksityiskohtaisia tietoja Google Mapsin käyttöön liittyvästä tietosuojasta on saatavilla Googlen verkkosivustolla ("Googlen tietosuojakäytäntö"): https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.
Siltä osin kuin se on laissa edellytetty, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.
- OpenStreetMap
Tämä sivusto käyttää OpenStreetMap Foundation, St John's Innovation Centre, Cowley Road, Cambridge, CB4 0WS, United Kingdom, avoimen lähdekoodin karttapalvelua "OpenStreetMap" API:n kautta näyttääkseen yrityksemme sijainnin ja helpottaakseen löytämistämme.
OpenStreetMapin karttapalveluiden tarjoamiseksi palvelu kerää IP-osoitteesi, kun käytät sivustoa, ja välittää sen OpenStreetMapin palvelimelle, jossa se tallennetaan.
Tämä tietojenkäsittely suoritetaan seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 Para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu verkkotarjoustemme houkuttelevaan esittämiseen ja sivustomme helppoon paikantamiseen.
Jos et hyväksy tietojesi siirtämistä OpenStreetMapille, voit poistaa OpenStreetMapin verkkopalvelun käytöstä kokonaan kytkemällä selaimesi JavaScript-sovelluksen pois päältä. OpenStreetMapia ja siten myös tämän verkkosivuston karttanäyttöä ei voi tällöin käyttää.
Lisätietoja OpenStreetMapin tietosuojasäännöksistä saa seuraavasta Internet-osoitteesta: https://wiki.osmfoundation.org/wiki/Privacy_Policy.
Siltä osin kuin se on laissa edellytetty, olemme saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla Art. 6 Para. 1 lit. a DSGVO:n mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Voit peruuttaa suostumuksesi noudattamalla edellä kuvattua vaihtoehtoa vastalauseen tekemiseksi.

11.2 - "CLEANTALK"

Turvallisuussyistä tällä verkkosivustolla käytetään laajennusta "CLEANTALK", joka on Defiant Inc:n, 800 5th Ave Ste 4100, Seattle, WA 98104, USA (jäljempänä "CLEANTALK") palvelu. Lisäosa suojaa verkkosivustoa ja siihen liittyvää IT-infrastruktuuria luvattomalta kolmannen osapuolen käytöltä, verkkohyökkäyksiltä sekä viruksilta ja haittaohjelmilta. CLEANTALK kerää käyttäjien IP-osoitteita ja tarvittaessa muita tietoja käyttäytymisestäsi verkkosivustollamme (erityisesti käytettyjä URL-osoitteita ja otsikkotietoja) havaitakseen ja estääkseen laittomat sivukäynnit ja uhat. Kerättyä IP-osoitetta verrataan tällöin tunnettujen hyökkääjien luetteloon. Jos kerätty IP-osoite tunnistetaan turvallisuusriskiksi, CLEANTALK voi automaattisesti estää sen pääsyn sivustolle. Näin kerätyt tiedot siirretään Defiant Inc:n palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne.
Edellä kuvattu tietojenkäsittely suoritetaan tietosuojasäännösten mukaisesti. 6 para. 1 lit. f DSGVO:n mukaisesti oikeutettujen etujemme perusteella, jotka liittyvät verkkosivuston suojaamiseen haitallisilta verkkohyökkäyksiltä sekä rakenteellisen ja tietoturvan eheyden ja turvallisuuden ylläpitämiseen.
Defiant Inc. vetoaa tavanomaisiin tietosuojalausekkeisiin Art. 46 DSGVO:n 2. virkkeen c alakohdan mukaisesti oikeusperustana tietojen siirtämiselle Yhdysvaltoihin.
Jos verkkosivuston kävijöillä on kirjautumisoikeudet, CLEANTALK asettaa myös COOKIES (= pienet tekstitiedostot) kävijän käyttämään päätelaitteeseen. COOKIESin avulla voidaan lukea tiettyjä sijainti- ja laitetietoja, joiden avulla voidaan arvioida, onko kirjautumisoikeudet peräisin lailliselta henkilöltä. Samalla COOKIESin avulla voidaan arvioida käyttöoikeudet ja vapauttaa ne sivuston sisäisen palomuurin kautta valtuutustason mukaisesti. Lopuksi COOKIESia käytetään rekisteröimään sivuston ylläpitäjien sääntöjenvastainen pääsy uusilta laitteilta tai uusista sijainneista ja ilmoittamaan tästä muille ylläpitäjille.
Nämä COOKIES asetetaan vain, jos käyttäjällä on kirjautumisoikeudet. CLEANTALK ei aseta COOKIES-koodeja sivuston kävijöille, joilla ei ole kirjautumisoikeuksia.
Jos henkilötietoja käsitellään COOKIESin kautta, käsittely tapahtuu artikla. 6 Para. 1 lit f. DSGVO:n mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu siihen, että estämme laittoman pääsyn sivuston hallintaan ja puolustautumiseen luvatonta ylläpitäjän pääsyä vastaan.
Olemme tehneet Defiant Inc:n kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, jolla velvoitamme yrityksen suojaamaan sivuston kävijöiden tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.

12) Rekisteröidyn oikeudet

12.1 Sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle seuraavat rekisteröidyn oikeudet (tiedonsaanti- ja puuttumisoikeudet) rekisterinpitäjään nähden henkilötietojesi käsittelyn osalta, jolloin viitataan ilmoitetun oikeusperustan mukaisiin käyttöedellytyksiin:

Oikeus saada tietoja asetuksen (EY) N:o 2100/94 3 artiklan mukaisesti. 15 DSGVO;
Oikeus tietojen oikaisemiseen art. 16 DSGVO;
Oikeus tietojen poistamiseen art. 17 DSGVO;
Oikeus käsittelyn rajoittamiseen art. 18 GDPR;
Oikeus saada tietoja asetuksen (EY) N:o 2100/94 3 artiklan mukaisesti. 19 GDPR;
Oikeus tietojen siirrettävyyteen art. 20 YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN MUKAISESTI;
Oikeus peruuttaa suostumus, joka on myönnetty art. 7(3) GDPR;
Oikeus tehdä kantelu asetuksen (EY) N:o .../.../EY artiklan mukaisesti. 77 DSGVO.
12.2 VASTALAUSEOIKEUS

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI ETUJEN YHTEENSOVITTAMISEN YHTEYDESSÄ ENSISIJAISEN OIKEUTETUN ETUMME PERUSTEELLA, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ TULEVAISUUTTA VARTEN ERITYISESTÄ TILANTEESTASI JOHTUVIN PERUSTEIN.
JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN. PIDÄTÄMME KUITENKIN OIKEUDEN JATKAA KÄSITTELYÄ, JOS VOIMME OSOITTAA, ETTÄ KÄSITTELYLLE ON PAKOTTAVA OIKEUTETTU SYY, JOKA SYRJÄYTTÄÄ ETUSI, PERUSOIKEUTESI JA -VAPAUKSIESI EDUN, TAI JOS KÄSITTELYÄ KÄYTETÄÄN OIKEUDELLISTEN VAATIMUSTEN ESITTÄMISEEN, TOTEUTTAMISEEN TAI PUOLUSTAMISEEN.

JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI SUORAMARKKINOINTIA VARTEN, SINULLA ON OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYÄ TÄLLAISTA MARKKINOINTIA VARTEN. VOIT KÄYTTÄÄ VASTUSTAMISOIKEUTTA EDELLÄ KUVATULLA TAVALLA.

JOS KÄYTÄT VASTUSTAMISOIKEUTTASI, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN.

13) Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietojen säilytysaika mitataan kulloisenkin oikeusperustan, käsittelytarkoituksen ja - tarvittaessa - lisäksi kulloisenkin lakisääteisen säilytysajan perusteella (esim. kauppa- ja verolainsäädännön mukaiset säilytysajat).

Kun henkilötietoja käsitellään nimenomaisen suostumuksen perusteella tietosuojavaltuutetun asetuksen (EY) N:o 2100/94 3 artiklan mukaisesti. 6 (1) a DSGVO:n mukaisesti, näitä tietoja säilytetään, kunnes rekisteröity peruuttaa suostumuksensa.

Jos on olemassa lakisääteiset säilytysajat tiedoille, joita käsitellään oikeudellisten tai näennäisoikeudellisten velvoitteiden puitteissa tietosuojalainsäädännön art. 6 (1) (b) DSGVO:n perusteella, nämä tiedot poistetaan rutiininomaisesti säilytysaikojen päätyttyä, jos niitä ei enää tarvita sopimuksen täyttämiseksi tai sopimuksen aloittamiseksi ja/tai jos meillä ei ole perusteltua etua säilyttää niitä edelleen.

Käsiteltäessä henkilötietoja tietosuojasäännösten 3 artiklan nojalla. 6(1)(f) DSGVO:n perusteella, näitä tietoja säilytetään, kunnes rekisteröity käyttää oikeuttaan vastustaa DSGVO:n 6(1)(f) artiklan mukaisesti. 21(1) DSGVO, paitsi jos voimme osoittaa käsittelylle pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen.

Kun henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksessa direktiivin 95/46/EY 2 artiklan nojalla. 6(1)(f) DSGVO:n perusteella, näitä tietoja säilytetään, kunnes rekisteröity käyttää oikeuttaan vastustaa niitä DSGVO:n 6(1)(f) artiklan mukaisesti. 21(2) DSGVO.

Jollei tämän ilmoituksen erityisistä käsittelytilanteista annetuissa muissa tiedoissa toisin mainita, tallennetut henkilötiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muuten käsitelty.